De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 16 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Beurer TB 30 Elektrische tandenborstel - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na jaren geswicht van een ander merk en daar zeker geen spijt van tot nu toe!
De tandeborstel is zacht qua geluid wat heel fijn is en de batterijbelofte komen ze zeker na. Al ruim twee weken aan het testen en nog niet hoeven opladen.
Soms mis ik wel wat kracht in de borstel maar tanden voelen wel schoon aan.
Toen ik deze tandenborstel ontving, heb ik echt genoten van het unboxen. De tandenborstel komt mooi verpakt met precies genoeg accessoires, zonder onnodige opzetstukjes of fratsen die je toch nooit gebruikt. De opzetborstels die erbij zitten, vier stuks, zijn perfect om de eerste tijd mee door te komen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over nieuwe aanschaffen. Het antisliprandje op de voet van de borstel, én van de oplader, zorgden ervoor dat de borstel nog niet één keer is omgevallen in onze overvolle badkamer, heel fijn. De borstelharen zijn heerlijk zacht voor gevoelig tandvlees en gevoelige tanden. Je ziet en voelt duidelijk verschil na het poetsen, vergeleken met een handtandenborstel.
Ik gebruik de Beurer TB 30 nu een paar weken — en eerlijk: mijn tanden voelen na elke poetsbeurt echt schoon en glad aan.
De combinatie van heen-en-weer draaiende bewegingen met zachte pulsen maakt dat plak zich goed losmaakt, ook op lastig bereikbare plekken.
Dankzij de timer poets ik precies twee minuten en wissel ik netjes van zone, alsof ik net bij de mondhygiënist vandaan kom.
En met 1 Clean + 4 Sensitive borstels erbij had ik meteen genoeg voor maandenlang poetsplezier — fijn dat ik niet eerst nieuwe hoef te bestellen.
De Beurer TB 30 elektrische tandenborstel is een fijne keuze voor wie op zoek is naar een stille en effectieve reiniging. Het apparaat voelt degelijk aan en ligt prettig in de hand, waardoor poetsen comfortabel blijft. Wat opvalt, is hoe goed hij schoonmaakt: tanden voelen glad en fris na gebruik. Ook kinderen hebben deze tandenborstel getest en waren enthousiast, wat aangeeft dat hij eenvoudig te gebruiken is voor jong en oud. Het geluidsniveau is laag, wat het poetsen een stuk aangenamer maakt. Kortom, een betrouwbare tandenborstel die doet wat hij belooft zonder overbodige poespas.
Ik ben erg tevreden met deze tandenborstel van Beurer. Hij ziet er mooi uit en is direct klaar voor gebruik. De lader werkt handig en de batterij gaat lang mee. Het borsteltje is wat aan de harde kant, maar poetst de tanden goed schoon en na gebruik voelen ze weer heerlijk aan! De tandenborstel ligt goed in de hand en is gemakkelijk schoon te maken. Ik raad hem aan.
De Beurer TB 30 doet wat hij moet doen, zonder poespas. De borstel ligt redelijk prettig in de hand en de Sensitive Brush-opzetstukken zijn inderdaad wat zachter dan standaardborstels, wat fijn is als je gevoelig tandvlees hebt. De reiniging voelt oké, al mis ik soms wat kracht vergeleken met duurdere modellen. De batterij gaat lang genoeg mee voor dagelijks gebruik. Geen luxe functies, maar voor deze prijsklasse een prima, eenvoudige elektrische tandenborstel.
Toen ik de TB 30 uit de verpakking haalde, viel me meteen op hoe eenvoudig hij eruit ziet. Geen ingewikkelde knoppen, geen app, geen poespas gewoon aanzetten en poetsen. Na de eerste poetsbeurt merk ik al dat mijn tanden een stuk frisser aanvoelen dan met een gewone handtandenborstel. De clean stand is krachtig genoeg om plak los te maken, maar niet té heftig. Fijn dat er ook een sensitive stand is voor mijn gevoelig tandvlees. Al met al, precies wat ik zocht. Prima instap in elektrisch poetsen.
Deze borstel heeft een eenvoudig design dat prettig in de hand ligt. Dit draagt bij aan het uitstekende gebruiksgemak: geen overbodige poespas, slechts twee heldere poetsstanden (Clean en Sensitive) en een handige 2-minuten timer.
Hoewel de kracht soms subtieler lijkt dan bij andere merken, is het poetsresultaat verrassend grondig. De oscillerende en pulserende technologie verwijdert effectief tandplak. Na het poetsen voelen de tanden glad en schoon aan. Een no-nonsense, betrouwbare keuze voor wie een solide elektrische tandenborstel zoekt zonder ingewikkelde functies. De lange accuduur is een extra pluspunt!
Een fijne, simpele elektrische tandenborstel. Deze tandenborstel doet precies waarvoor hij bedoeld is, het poetsen van tanden. Er zitten twee verschillende standen op die je makkelijk kun wisselen. Na iedere 30 seconden krijg je een kort signaal zodat je weet hoelang je aan het poetsen bent.
Het fijne is dat deze borstel vooral gericht is op het gemak. Er is een duidelijke indicatie dat hij oplaadt, namelijk een lichtgevende ring. De borstel is makkelijk schoon te houden en glibbert niet weg. Een ander voordeel is dat er borstels van een ander merk oppassen, zo hoef je niet speciaal te zoeken naar de passende borstels.
Het design is strak en simpel, met één knop waarmee je alles wat nodig is kunt regelen. Deze borstel is een stuk prettiger dan de eerdere elektrische borstels die ik gebruikt heb.
Een erg fijne tandenborstel. Mijn vorige tandenborstel van een ander merk werd altijd glad zodra hij nat was en gleed dan bijna uit mijn hand. Dat probleem heb ik hier helemaal niet. ook wanneer ik hem snel onder de kraan houd. De tril signalen iedere dertig seconden zijn handig maar eerlijk gezegd let ik daar na twee weken nauwelijks nog op. Wat wel echt nuttig blijft is de trilling na twee minuten zodat je weet dat je klaar bent. De oplader heeft een witte ring die oplicht tijdens het opladen en dat vind ik opvallend prettig omdat je meteen ziet dat hij goed aansluit. Ik raad deze tandenborstel aan als je geen behoefte hebt aan extra app poespas. Hij doet zijn werk!
Review: Beurer TB30 Elektrische Tandenborstel
Na enkele weken gebruik van de Beurer TB30 elektrische tandenborstel, ben ik er eigenlijk best tevreden mee. De tandenborstel werkt met universele borsteltjes, wat betekent dat je kunt kiezen uit verschillende merken en modellen – altijd fijn om wat variatie te hebben.
Het pakket arriveerde mooi verpakt, zonder te veel milieubelastend materiaal. Dat is een pluspunt! Wat betreft opladen: de USB-C adapter levert geen problemen op. Binnen enkele uren is de tandenborstel weer klaar voor gebruik, en je kunt er zeker twee weken mee vooruit als je twee keer per dag poetst.
Een goede eigenschap van deze borstel is dat hij twee standen heeft: een voor het dagelijkse poetsen en een ‘grondige reiniging’. In de grondige stand trilt en roteert de borstel een stuk harder, wat merkbaar helpt bij het verwijderen van tandsteen.
Eén ding dat ik mis in deze tandenborstel is een poetsdruksensor. Mijn vorige model had dit en het was best handig om te weten wanneer ik te hard drukte. Maar na een poosje went dat en heb je het niet meer nodig.
Wat de prijs betreft: deze tandenborstel is in verhouding wat aan de prijzige kant voor een model met oudere borsteltjes, maar het design en de functionaliteit zijn allesbehalve goedkoop. Beurer biedt een nette borstel met drie jaar garantie en voeg daar ook nog eens vier extra borsteltjes bij dat je gratis krijgt – dat is niet slecht!
Conclusie:
De Beurer TB30 is een degelijke elektrische tandenborstel die goed werkt met gangbare opzetborstels. Het pakket is compleet, inclusief houder, laadkabel en adapter, en er is een speciaal programma voor grondige reiniging. Zeker een aanrader voor wie toe is aan een nieuwe elektrische tandenborstel!
De Beurer TB30 is mijn nieuwste aanwinst. Vanaf 't moment van uitpakken tot t moment van gebruiken voelt 't apparaat kwalitatief fijn aan. Het aansluiten was met alle accessoires zoals snoer en adapter dan ook zo gebeurt. Wat ik fijn vind aan dit product is dat er extra opzetborstels bijgevoegd zitten waardoor ik voorlopig ermee vooruit kan. De dubbele werking van het oscileren en pulseren zorgt ervoor dat mijn tanden nog schoner dan voorheen aanvoelen naar mijn mening. De timer geeft duidelijk aan wanneer je de borstel en naar welke kant moet verplaatsen en hoelang je dus nog hebt na elke 30 seconden. Tot nu toe heb ik het apparaat dan ook nog niet op hoeven laden na twee weken dus de accu voldoet ook prima naar verwachting. Wat me ook opviel is hoe relatief stil het apparaat is wat puur genot is. Kortom een prima product waar weinig op aan valt te merken.
Ik heb nu enkele weken deze tandenborstel in gebruik.
Uiteraard ben ik hier erg blij mee.
Deze tandenborstel is stiller, heeft echt een krachtige motor en een lange accuduur.
Ook een mooie actie bij BOL. met extra opzetborstels erbij.
Dit is zeker een goed alternatief voor die van Oral B/ Braun.
En ik hoop dat dit artikel een heel groot succes wordt, kan het me niet voorstellen.
Het enige minpunt is dat je de borstels niet bij een MediaMarkt/Kruidvat kunt kopen maar wie weet in de toekomst. Ben er erg blij mee.
Mijn kinderen gebruiken deze tandenborstel twee maal daags. Door de mooie kleine ronde opzetborstel hebben ze niet meer last van een kokhals neiging.
Het reinigt effectiever dan een handtandenborstel. Ook is het voor ons als ouders ideaal om mee na te poetsen. De borstel laad snel op en kan dan ongeveer twee weken mee.
Ook zijn de oplader en borstel makkelijk om schoon te maken. Door de 2 minuten timer weten mijn kinderen precies hoelang ze moeten poetsen.
Kortom deze Beurer Tandenborstel maakt het poetsen leuker, makkelijker en effectiever.
GebruiksgemakVoldoende
DegelijkheidVoldoende
Pluspunten
mooie kleine opzetborstels
2 minuten timer
Minpunten
geen poetsdruk sensor
best wel hard
niet aan te raden voor mensen met gevoelig tandvlees
Ik heb de Beurer TB 30 nu zo’n twee weken mogen testen en mijn eerste indruk is positief. Hij voelt licht in de hand en is makkelijk in gebruik, zonder allerlei extra functies waar je toch niets mee doet. Tijdens het poetsen lijkt het soms alsof de borstel net wat kracht mist. Ik was bang dat dit zou betekenen dat mijn tanden minder schoon zouden worden, maar dat is gelukkig niet het geval. Mijn tanden voelen na het poetsen echt glad en schoon. Verder is de batterijduur prima en vind ik hem verrassend prettig voor deze prijsklasse. Het design is verder erg mooi!
Ik vind deze elektrisceh tandenborstel echt top. Na het poetsen voelen m’n tanden altijd super schoon en glad aan. De borstel ligt lekker stevig in m’n hand en voelt kwalitatief goed aan. De timer zorgt ervoor dat ik precies twee minuten poets zonder erop te letten. Accu gaat makkelijk twintig dagen mee ideaal voor op reis. Je krijgt meteen één Clean en vier Sensitive borstels erbij dus lang plezier! Werkt ook met Oral B borstels dus makkelijk te vervangen later. Jammer alleen geen opbergboxje erbij dat zou handy zijn in de badkamer
Deze elektrische tandenborstel mogen testen! Je dagelijkse ritueel is 2/3 keer per dag poetsen en is niet de meest favoriete bezigheid. Deze elektrische tandenborstel is hier een goed hulpmiddel bij! Hij zorgt ervoor dat je netjes de 2 minuten poetstijd aanhoudt en draait ook kort om te laten merken dat je door moet naar het volgende gedeelte van je gebit. Echter merk je wel dat het een goedkoper instapmodel is. Hij maakt je tanden goed schoon! Maar, de tandenborstel zelf maakt best wat lawaai, en voelt een beetje zeurderig aan. Verder is de oplader en houder enorm handig en de opzetstukjes zijn ook betaalbaar!
Dus voor een ieder die graag een goedkope elektrische tandenborstel wil proberen, is dit een aanrader!