Oral-B iO 9s Elektrische Tandenborstel Zwart | Powered by Braun | 7 Poetsstanden | Bluetooth - Elektrische tandenborstel
Fantastisch toestel!
Vroeger poetste ik mijn tanden met een elektrische borstel van enkele generaties terug. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik deze tandenborstel voor het eerst testte. Het resultaat na een poetsbeurt is verbluffend en geeft een wereld van verschil. Het toestel ziet er niet alleen heel mooi en strak uit, het voelt ook heel degelijk en krachtig aan. De roterende kop kan via verschillende programma’s heel wat functies aan zoals extra sensitive, tong onderhoud of een gewone poetsbeurt. Het verschil tussen de programma’s is echt voelbaar en bewijzen ook steeds hun nut. De tandenborstel is een pak sneller opgeladen in ongeveer 3 uurtjes via een handig magneetsysteem. De batterij zelf gaat ook heel lang mee en alles is makkelijk te volgen en in te stellen via het kleurenscherm. Dit toestel gebruiken in combinatie met de app is een waar plezier. Het linken via bluetooth met mijn smartphone ging heel vlot en intuïtief. Via de app zelf kan ik in realtime zien waar ik precies aan het poetsen ben en aan welke tanden ik precies nog aandacht moet besteden. Het maakt de ervaring helemaal compleet in combinatie met een heel hoogwaardig kwalitatief toestel. Een echte aanrader!
Pluspunten
- Heel goede kwaliteit
- De app
- Uitgebreide programma’s
De beste poetservaring die ik ooit heb gehad!
Het testen van de Oral-B IO 9 elektrische tandenborstel was echt een unieke ervaring.
Met behulp van de 7 verschillende poetsstanden, heb ik mijn gebit nog nooit zo schoon en fris gevoeld! Ik had zelf het probleem dat ik mijn tanden niet lang genoeg poetste. Maar met behulp van de timer op het schermpje, is het perfect mogelijk om 2 minuten lang jouw tanden te poetsen. Doormiddel van smileys, beoordeeld de tandenborstel elke poetsbeurt. Dat vind ik heel erg motiverend. Met verschillende kleuren, laat de tandenborstel jou ook weten of je te hard, zacht of goed genoeg poetst. Ook kan je de tandenborstel met de Oral B app verbinden. Zo is het heel erg gemakkelijk om alle delen van het gebit zeer grondig te poetsen en bij te houden.
De tandenborstel heeft een modern design en is heel erg stil. Met de magnetische oplader, is de tandenborstel binnen de 3 uur opgeladen. Klaar om de tandenborstel voor maar liefst 2 weken lang te gebruiken! Bovendien komt de tandenborstel met een oplaadbare reisetui. Ideaal om de tandenborstel mee te nemen op reis.
De Oral-B IO 9 is zeker een aanrader en heeft mijn poetservaring zeker verbeterd!
Pluspunten
- 7 poetsstanden
- Druksensor
- Verbinden met de Oral-B App
- Stil en heel erg licht
- Lange levensduur batterij
Mooie luxe tandenborstel
Dit is een luxe en zeer fijne tandenborstel. Helemaal geschikt als je het leuk vindt om de nieuwste technieken te gebruiken. Opladen gaat met een magnetische lader in maar 3 uur.
Het OLED display laat je kiezen uit 7 poetsprogramma’s van dagelijkse poetsbeurt tot whitening. De druksensor werkt heel eenvoudig net als de timer waardoor je ervoor zorgt dat je 2 minuten poetst en de app geeft precies aan waar je beter dient te poetsen. Door het testen van deze tandenborstel heb ik ontdekt dat een schoon en gezond gebit heel eenvoudig te realiseren is.
Pluspunten
- Mooi design
- Korte oplaadtijd
- App
- Programma kiezen
Minpunten
- Geen kunnen ontdekken
een top toestel
ik gebruik nu al enkele dagen de oral b black 9 s tandenborstel. wat een toestel !!! de tandenborstel is zeer gemakkelijk in gebruik met een stralende glimlach en zuiver gebit als resultaat. bovendien is dit apparaat zeer gemakkelijk te poetsen en het design is zeer modern. een zeer korte oplaadtijd zorgt ervoor dat je tandenborstel de hele dag beschikbaar is en met de app kan je opvolgen of je je tanden goed poetst. een absolute aanrader voor wie zijn gebit levenslang gezond wil houden.
Pluspunten
- korte oplaadtijd
- prima potsresultaat
Wat een geweldige ervaring
Na enkele jaren gebruik te maken van een elektrische tandenborstel werd het tijd om een nieuwe uit te proberen, en wat voor een.
Al tijdens het uitpakken van de doos viel op dat dit toestel niet zomaar een tandenborstel is, maar een echt luxeproduct dit door de magnetische oplader en het meegeleverde reisetui waar je het toestel in kan opladen. Het toestel heeft een kleurrijk scherm. Ik keek meteen uit om deze tandenborstel te mogen gebruiken.
Het toestel is zeer snel opgeladen en gaat lang mee met na een enkele oplaadbeurt, de tandenborstel maakt niet veel lawaai en werkt echt bijzonder goed.
Het poetsen is een geweldige ervaring, via de app kan je instellen of je meer aandacht wil besteden aan oa tandplakverwijderen, whitening, tandvleesverzorging, slechte adem voorkomen, tongreiningen, .. . Tijdens het poetsen kan je in realtime volgen in welke zones je poetst en hoeveel het percentage is van de schoonheid van je tanden.
Tandenpoetsen is leuker geworden door dit toestel maar vooral voelt de mond en tanden veel properder aan, dit voel je al vanaf de eerste poetsbeurt.
Ik kan deze geweldige tandenborstel enkel aanraden.
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Design
- Geweldige prestaties
- Oplaadbaar reisetui
Minpunten
- Geen gevonden