Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Baardtrimmer - Zwart/Goud - Knippers

Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Baardtrimmer - Zwart/Goud
Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Baardtrimmer - Zwart/Goud
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 57,74 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 58 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remington MB7000 T-Series Ultimate Precision Baardtrimmer - Zwart/Goud op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

woutern08-06-2020

fijne scheer ervaring

de baardtrimmer werkt uitstekende goed na jaren verschillende toestellen hebben gehad is dit gewoonweg de beste, ik kan geen minpunten noemen top pijs/kwaliteit !
Pluspunten
  • lange batterijduur
  • veel kammetjes meegeleverd
  • handige reisetui
J Paesen07-06-2020

Een topper: pijnloos, snel en precies!

Altijd dacht ik dat het normaal is dat scheren en trimmen pijn doet. Dit toestel bewijst het tegendeel. Ik kan voor een stijlvol kapsel zorgen dankzij de diverse kopstukken. Mijn bakkebaarden krijg ik net zo precies afgelijnd alsof de kapper het gedaan heeft. Ik ben sowieso fan van dit veelzijdig apparaat!
Pluspunten
  • Veel kopstukken
  • Efficiënt
  • Snel
  • scheerresultaat
OmarGh03-06-2020

Top product!

Het is een fijne baardtrimmer. Meerder opzetstukken en er zit een mooie (reis)etui bij waarin je alles netjes kan opbergen. Ook is de diepte van snijden van de trimmer verstelbaar, enkel de hele kleine haartjes die haalt hij bij mij helaas niet weg. Maar mijn baard kan ik hier zeker mooi mee in model houden. Ik heb hem mogen testen maar voor dit bedrag is het zeker de aanschaf waard.
Pluspunten
  • ligt goed en prettig in de hand
  • meerdere opzetstukken
  • (reis)etui
WVW03-06-2020

Werkt zeer precies

Het chique design was het eerste wat me is opgevallen. De verschillende kammen zorgen ervoor dat hij gebruikt kan worden voor iedere soort baard. Het grote pluspunt zijn de T snijbladen waardoor je makkelijk de moeilijk bereikbare plekjes kan trimmen en hij zeer precies werkt. Na twee weken gebruik merk ik op dat ik minder huidirritatie heb na gebruik dan bij mijn vorige scheerapparaat
Pluspunten
  • T-snijbladen
  • Batterij indicatie
Aelin9231-05-2020

Luxe baardtrimmer

Ik heb deze baardtrimmer recent gekocht voor mijn vriend en we zijn er beide echt enorm tevreden over. Volgens hem werkt het apparaat heel erg handig en kan hij echt door de vorm van het mes beter zien wat hij doet. Ook helpt het dat mes kan omdraaien! We zijn beiden erg tevreden met het eind resultaat.
Pluspunten
  • Je ziet goed waar je trimt
  • Scherpe bladen
  • Mooi uiterlijk
Minpunten
  • Nog niet gevonden
Emad Mansour27-05-2020

Strak resultaat

Ik vind het fijn dat 1 opzetkam verstelbaar is met een draaiknop, zo hoef ik niet steeds te wisselen van opzetkam. En ideaal schoon te maken doordat de baardtrimmer waterproof is. Ik vind de stroomindicator heel fijn, geen vervelende verrassing van batterij leeg. Een aanrader!
Pluspunten
  • Snel opgeladen
  • Veel extra accessoires
  • Een klein snijblad voor een echt strakke lijn
  • Handige opbergetui
Minpunten
  • Best harde trilling
Altorf23-05-2020

Mooi en compact apparaat

Ik was op zoek naar een goede baardtrimmer om mijn baard netjes bij te houden tijdens de corona periode, dat is gelukt. Wat een fijn apparaat met veel extra accesoires waardoor van alles mogelijk is. Heel fijn dat er ook veel accesoires bij zitten waardoor voor ieder wat wils is. Het is een mooi en compact scheerapparaat.
Pluspunten
  • Veel accesoires
  • Compact
  • Draadloos
Minpunten
  • Nog niet kunnen vinden.