Princess Raclette Gourmetstel XL - 10 Personen - 1500W - Zwart

Princess Raclette Gourmetstel XL - 10 Personen - 1500W - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 49,99Bekijk alle aanbieders
j****************@g********05-12-2022

Gezellig en makkelijk gourmetten

Na een korte tijd van uitproberen hebben zijn we erg tevreden over de kwaliteit van de gourmetset... We zijn met een groot gezin en dan is 10 personen juist een uitkomst als je het met 1 apparaat kan doen. Het is erg makkelijk om te eten met 10 man, maar eerlijkheid is wel dat het 1 apparaat is en wij een lange tafel hebben. De personen op de buitenkanten kunnen niet bij de gourmet set, wat wel jammer is. Maar als je een ronde tafel hebt dan is het weer een stuk makkelijker. Hij is erg makkelijk schoon te maken en door de grote bakplaat en vele pannetjes kun lekker smullen. Wat ons betreft is het enige min puntje dat er niet een gekleurde stip op het pannetje zit, zodat je makkelijk weet welke van jou is, maar dat valt natuurlijk makkelijk op te lossen door een vast plek af te spreken. Groot voordeel vonden we dat je zelf de temperatuur kan bepalen. kortom en hele dikke voldoende en bevelen het apparaat dan ook aan.
Pluspunten
  • breed
  • Termperatuur zelf in te stellen
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • geen gekleurde stippen op pannetjes
  • minder geschikt bij hele grote lange tafel