Tefal OptiGrill Elite GC7508 - Contactgrill - 12 kookprogramma's - Zwart

Tefal OptiGrill Elite GC7508 - Contactgrill - 12 kookprogramma's - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 143,55Bekijk alle aanbieders
Erve47430-11-2024

Veelzijdig, gebruiksvriendelijk en levert top resultaten

Ik gebruik de Tefal OptiGrill Elite Slimme Contactgrill GC750 nu een paar dagen en ben erg tevreden! Wat meteen opvalt, is hoe makkelijk deze grill in gebruik is dankzij de slimme grillassistent. Hij meet automatisch de dikte van het voedsel en geeft precies aan wanneer het klaar is, afhankelijk van de gewenste gaarheid (bijvoorbeeld rare, medium of well done). De resultaten zijn indrukwekkend: steaks komen perfect gegrild van de plaat, en ook vis, groenten en tosti's lukken moeiteloos. Het apparaat heeft een strak en modern design, en de bediening via het touchscreen is intuïtief. De afneembare grillplaten en lekbak maken het schoonmaken een fluitje van een cent. Ook de wafelplaten zijn degelijk en erg handig omdat ze uitneembaar zijn. Ze kunnen gewoon in de vaatwasser. Als ik toch een minpuntje moet noemen, is het dat de grill iets zwaarder en groter is dan ik had verwacht, wat hem misschien iets minder geschikt maakt voor kleine keukens, maar de prestaties maken dat meer dan goed! Al met al een topapparaat. Zeker een aanrader! Kort samengevat: veelzijdig, gebruiksvriendelijk en levert professionele resultaten.
Pluspunten
  • Verwisselbare platen
  • Afwasmachinebestendig
  • Slimme bediening, intelligent grillen
Minpunten
  • Wat groter en zwaarder dan een normaal tosti-ijzer