Princess Digital Grill Master Pro 117310 - Contactgrill - 2000W - Zwart/RVS

Princess Digital Grill Master Pro 117310 - Contactgrill - 2000W - Zwart/RVS

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 79,19Bekijk alle aanbieders
l**********@g********04-06-2022

Robuust, veelzijdig, makkelijk te reinigen

• Zit er robuust en duurzaam uit • Gebruiksvriendelijk • Snel op de juiste temperatuur • Mooie vormgeving product • Het bakoppervlak is prettig groot • veelzijdig • Veilig voor kinderen • Makkelijk te reinigen • Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het apparaat is stabiel/stevig en wordt snel warm, heb diverse producten gebakken zoals hamburgers, kipfilet, schnitzels, turkse pizza’s, biefstuk, panini’s, frikandellen, groenten, varkenfiletlapjes en natuurlijk tosti’s en ik moet zeggen dat ik de eindresultaat mijn verwachting overtreft en komt allemaal erg smakelijk en goed bereid onder de contactgrill vandaan. Het fijne aan deze contactgrill is dat je eigenlijk geen boter of (olijf/sla) olie hoeft toe te voegen aan de anti aanbakplaten en daardoor ook gezonder. De Princess digital contactgrill pro heeft een eigen plekje in de keuken en wordt dagelijks door meerdere gezinsleden gebruikt, handig, snel en makkelijk te reinigen door de uitneembare anti bakplaten alleen het enige nadeel is dat deze anti bakplaten niet in de vaatwasser kunnen. Vaak in de weekend doen we de Princess digital contactgrill Pro openklappen, hierdoor kunnen de gezinsleden hun eigen hamburger of vlees bakken bij het eten van verse patat en salade en door de Princess contactgrill pro heeft dat een lekkere, opvoedkundige en gezellige sfeer voor de gezinsleden. Deze Princess contactgrill pro mag niet onderbreken in ieders keuken en ik/wij beveel/bevelen dit product zeker aan.
Pluspunten
  • Makkelijk te reinigen
  • Mooie vormgeving product
  • Snel op de juiste temperatuur
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Het bakoppervlak is prettig groot