Princess Digital Grill Master Pro 117310 - Contactgrill - 2000W - Zwart/RVS

Princess Digital Grill Master Pro 117310 - Contactgrill - 2000W - Zwart/RVS

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 79,19Bekijk alle aanbieders
Anton05-06-2022

Fijn solide apparaat

Wij hebben de Princess grill master 2 weken mogen testen. Eerste indruk was erg positief. Machine voelt erg stevig aan en heeft een gewicht. Voelt solide wanneer je de klep opent en weer dicht doet. De afstelling van de bovenklep is simpel te gebruiken. Apparaat geeft geluid signalen wanneer deze is opgewarmd. Dit gaat vrij snel tussen 1,5 en 2,5 minuut is hij gebruiksklaar op hoogste temperatuur. je hebt een klein digitaal display waar je de temperatuur per plaat kan instellen. De timer functie is ook handig en dit weer met pieptoon wanneer de tijd om is. Helaas gaat hij dan niet automatisch uit dus moet je je aandacht erbij houden. Verder ben ik blij met het slotmechanisme. Dit maakt het gemakkelijk om het apparaat met 1 hand te verplaatsen of wanneer je niet wilt dat de kleinkinderen eraan zitten. Lees wel de gebruikshandleiding! Er zijn aandachtspunten wat betreft het schoonmaken van de platen. De hitte elementen zitten in de platen dus je wilt de anti aanbaklaag niet beschadigen.
Pluspunten
  • Snel opgewarmt
  • Voelt kwalitatief goed aan
  • Geluidssingalen
  • Mini display voor temperatuur en timer
  • afstelling bovenplaat en slot
Minpunten
  • Kan voor sommige mensen TE zwaar zijn
  • Hitte elementen in de platen niet apart
  • Helaas geen boekje met tips voor gerechten