Stella Livorno Premium MDB SI E-bike - Blue - 48cm - 2022 model - Elektrische fietsen

Stella Livorno Premium MDB SI E-bike - Blue - 48cm - 2022 model
Stella Livorno Premium MDB SI E-bike - Blue - 48cm - 2022 model
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Stella Livorno Premium MDB SI E-bike - Blue - 48cm - 2022 model op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Tgi16-05-2023

Gewoon goede stad-en toerfiets

Goede fiets met prima motor en accu. Ik heb een 400Mwh accu , dan kom je ongeveer op 100km in eco stand bereik. De fiets is qua gewicht en kracht goed. Het stuur is prettig bij te stellen (inbus sleutel) Het zadel is voor mij prettig. De versnelling is geweldig goed. De remmen werken echt goed. Het frame is stevig en stabiel (geen slingering of iets dergelijks) Ik heb een grotere accu (400) erbij gekocht, maar dat is afhankelijk van je eigen afstanden. Het pakken van de accu uit de fiets gaat eenvoudig. Het laden van de accu in de fiets is een beetje mbv een suf klepje. Mijn vrouw heeft een Sparta C Grid energy en dat is een goed vergelijk met deze Stella fiets. Deze is alleen veel goedkoper, de remmen, motor, accu en frame zijn vergelijkbaar. Banden zijn ook prettig voor deze fiets (met Franse ventielen)
Pluspunten
  • Motor
  • versnelling
  • remmen
  • stabiel frame
  • houding op de fiets
Minpunten
  • Kabels niet geheel weggewerkt
  • Bel is een beetje onhandig
Edtepet25-04-2023

Aardige fiets

De fiets ziet er goed en stevig uit en is makkelijk in te stellen. Eenmaal aan het fietsen dan gaat het voortreffelijk met de aandrijving vind wel dat het ietsjes traag reageert net als bij een heuveltje maar als het werkt gaat het soepel dat fietsen. Bij het schakelen even de benen stil en verder fietsen. De batterij loshalen is lastig vooral als het een beetje donker word dit omdat het slot is ingewerkt in het frame met een dikke 1,5 cm met voldoende licht gaat het wat makkelijker. De brede banden zorgen voor een goede wegligging. Ook de remmen werken naar behoren. Het zadel is wat hard naar mijn smaak maar word door demping wat verzacht. Heb 3 weken toch prettig gefietst
Pluspunten
  • Brede banden
  • Afneembaar display
  • Handgreep accu
  • Schijfremmen
Minpunten
  • Gewicht
  • Zware accu
  • Bel te ver van handvat
a*********@e*********16-04-2023

Nette fiets voor nette prijs

De afwerking van de fiets is netjes, hij heeft een goede ondersteuning en de stabiliteit is goed. De afwerking is netjes. De accucapaciteit is te laag voor langere fietstochten. Het display is simpel maar geeft alles aan wat nodig is. De 8 naafversnellingen zijn voldoende om een helling te nemen. De schijfremmen werken goed en zijn goed te doseren
Pluspunten
  • Sterke motor
  • Nette afwerking
  • Afneembaar display
  • Accu bij terug plaatsen automatische vergrendeling
  • Stabiele feits
Minpunten
  • Accu capaciteit
  • Geen lasbeschermers
p*****@l******17-03-2023

Plezierige fietstest

Ik begin met te vermelden dat ik 75 jaar ben. Dat is denk ik handig om te weten voordat mijn beoordeling wordt gelezen ! Ik vond het een gebruiksvriendelijk fiets. Display was goed te bedienen en het verwijderen en herplaatsen van de accu was appeltje eitje. Afhankelijk van de instelling en de weersomstandigheden voldeed de actieradius behoorlijk aan hetgeen wordt opgegeven. De zit op de fiets, dus zeg maar de fietshouding, was goed instelbaar. Zowel het zadel als het stuur. Ondanks het feit dat fietszadels en mijn kont niet echt grote vrienden zijn, kon ik vrij gemakkelijk zo'n 35 km fietsen zonder te stoppen. De trapondersteuning voldeed prima aan mijn wensen, zeker in samenhang met de versnelling. Tegenwind ? Geen probleem ! Heuveltje ? Geen probleem ! Ik vond het een mooie moderne fiets, mooie kleur en netjes afgewerkt. Met betrekking tot de oplaadsnelheid van de accu kan ik weinig zeggen. Dit gebeurde nml s' nachts. Tenslotte kan ik zeggen dat ik met plezier deze fiets heb getest, ook al was het af en toe een koude bezigheid !