Beurer MG 89 Massage Gun - Mini - 3 Massage Heads - 5 Intensities - 4 Hours Battery Life - Black - Elektrisch massageapparaat

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 39,99 Bekijk alle aanbieders
8.6

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Beurer MG 89 Massage Gun - Mini - 3 Massage Heads - 5 Intensities - 4 Hours Battery Life - Black op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a****************@g********29-08-2025
5.0

Beurer massage gun

5.0
Ik heb de Beurer MG 89 CompactPower Professionele Massage Gun een aantal weken in gebruik. In eerste instantie ging hij niet aan maar bleek dat ik de aan en uitknop langer ingedrukt moest houden. Wat ik heel handig vind is dat hij met een meegeleverde USB-C kabel is op te laden. Hierdoor heb je dus geen stekker aan het apparaat zitten als je hem gebruikt. De batterijduur is goed. Het apparaat heeft 5 standen waarvan ik alleen in de zachtste stand gebruikt heb omdat ik die hard genoeg vind. Er zitten een aantal verschillende hulpstukken bij en de ronde met foam vind ik zelf de fijnste. Het apparaat is klein (dus ook makkelijk mee te nemen) en niet te zwaar.
K*********@t**********28-07-2025

Zeer positief over de Beurer MG 89! Zeker een aanrader!

Na een Padel wedstrijd of fanatieke wandeling is een massage soms echt nodig. Met de Beurer MG 89 kan ik het nu altijd zelf doen en dit product werkt echt uitstekend! Ik was altijd wat sceptisch over massageapparaten, maar de Beurer MG 89 heeft mij van gedachte doen veranderen. De Beurer MG 89 is simpel in gebruik, werkt heel goed, en is zeer goed te betalen. Door de verschillende opzet stukjes kan je hem zo maken dat het precies goed is voor de spiergroep die je wilt behandelen. Ook de enkele knop die er op zit maakt het gebruik extreem makkelijk. Zelf gebruik ik de Beurer MG 89 na elke Padel wedstrijd of fanatieke wandeling en zorg ik ervoor dat mijn bovenbenen en nek goed los worden gemaakt. Dit zorgt ervoor dat ik de volgende dagen aanzienlijk minder spierpijn heb dan voor ik de Beurer MG 89 gebruikte. Wat ik erg fijn vind ik gebruik is dat de Beurer MG 89 harder gaat vibreren als ik harder druk zet. Dit zorgt ervoor dat ook de diepste spieren en tissues geraakt worden en losser komen. Perfect! Dit product is dus niet alleen zeer goed qua resultaten, maar is ook nog eens makkelijk in gebruik en goed te betalen. Al met al, ik zou dit product zeker aanraden!
Pluspunten
  • Prijs is goed!
  • Zeer makkelijk in gebruik
  • Enorm positief resultaat merkbaar
javaneyk25-07-2025

Licht, compact en krachtig

Als sporter heb je wel eens last van spierklachten, rek en strek oefeningen of koelen met ice-pack dat doe ik dan geregeld. Maar nu heb ik de Beurer MG 89 CompactPower massage gun nooit gedacht dat dit zo fijn werkt. Maar hoe gaat de massage gun eigenlijk aan, op de aan/uit knop drukken en nee dat werkt niet, langer indrukken, nee weer niet, er zit maar één knopje op de is de massage gun opgeladen, Ja, dan toch maar de meegeleverde handleiding raadplegen, A ha 5 seconden indrukken dus en Ja hij werkt. Als hij aan is kun je door kort te drukken op de aan/uit knop de stand wijzigen, langer indrukken en hij gaat uit. Ik had spierkramp in mijn nek en boven rug en met de massage gun was dat heerlijk om te behandelen, eerst wel even wennen. De massage gun is klein maar wel krachtig, je hoeft niet hard te drukken voor een goed gevoeld in de spieren. Ik ben echt onder de indruk hoe effectief de Beurer MG 89 CompactPower massage gun is. Na een paar dagen voelde ik verlichting en onspanning in mijn spieren. De massage gun is klein en handzaam en weegt weinig, dus erg makkelijk in gebruik. Ga je op reis hij past gemakkelijk in de handbagage. Opladen doe je via een USB-C aansluiting. De prijs van de Beurer MG 89 CompactPower massage gun is echt laag voor wat je krijgt, ben super blij met mijn aankoop en adviseer deze zeker.
Pluspunten
  • compact
  • krachtig
  • handzaam
  • batterij duur
AnniekD8725-07-2025

Erg goed bevallen, aanrader

Ik ben zeer onder de indruk van dit product en de kwaliteit ervan. De verschillende opzetstukken zorgen ervoor dat je altijd op de juiste manier kunt masseren. De laagste stand is een fijne stand om mee te beginnen, dus het begint niet gelijk heel erg hard. Het ophogen gaat in fijne stappen. Ik zit zelf in een intensief revalidatietraject en gebruik en train nu veel spieren die ik al lange tijd niet meer gebruikt had. Deze Massage Gun komt hierbij erg goed van pas als ik spierpijn had of alles even vastzat. Het enige verbeterpunt dat ik tegenkwam is dat het me niet helemaal duidelijk was wanneer het opzetstuk er goed op zat, je hoort niet een klik oid. Ik zou dit product zeker adviseren
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Goede intensiteit
Minpunten
  • Plaatsen opzetstukken
T************@g********25-07-2025
Dit apparaat heeft een ongelofelijk sterke kracht. Als je hem indrukt dan geeft de massagegun een meer krachtigere trilling. Met één knop op het apparaat is het apparaat heel makkelijk te bedienen. Even inhouden en hij is aan. Vervolgens elke klik zorgt voor een sterkere modus. Ik vind dat dit product niet echt duur is voor de kwaliteit. Hij gaat lang mee en hij reageert op je eigen input. Als je harder drukt gaat hij harder trillen en dat is echt fijn
b******@l******25-07-2025

handig voor de hardloper.

Ik ben al jaren een hardloper. Ik loop per week ongeveer 30 tot 40 km. Vaak heb ik wel last van spierpijn na het rennen. Soms laat ik het los masseren. Maar ik had al eens gehoord over een massagegun. Ik had er nog nooit aan gedacht om er een te kopen, maar nu deze kans kwam heb ik hem gekocht. Ik merk dat na gebruik mijn spieren wel losser zijn. Het is wel even wennen hoe je hem moet gebruiken. Op je benen is simpel, maar in je nek wat lastiger. Deze maakt wel wat meer geluid dan ik had verwacht. Maar voor deze prijs ben ik er blij mee.
Pluspunten
  • goedkoop
Minpunten
  • geluid
Angelview25-07-2025

Bevalt super! Werkt goed en licht gewicht

Ik heb de Beurer massage gun nu een tijdje in gebruik en ben erg tevreden. Het apparaat is compact, licht en makkelijk mee te nemen, maar levert verrassend veel kracht voor zo'n klein formaat. De vijf verschillende intensiteitsstanden zijn fijn afgestemd: van subtiel voor lichte ontspanning tot krachtig voor diepere spierbehandeling. Met de drie opzetstukken kun je goed variëren afhankelijk van het lichaamsdeel of het soort massage dat je nodig hebt. De batterij gaat lang mee, ik hoef hem pas na meerdere sessies op te laden, wat ideaal is. Design is strak en modern ook erg luxe met het zwarte design, en het ligt prettig in de hand. Ook maakt hij relatief weinig geluid, wat ik als groot pluspunt ervaar.
Pluspunten
  • Licht
  • Meerdere standen
Wema25-07-2025

Fijne massage gun

Dit is de eerste massage gun die ik in bezit heb. Spierpijn na het sporten was de reden voor de aanschaf. Ik was sceptisch, maar ben ondertussen overtuigd! De spierpijn is merkbaar minder na gebruik van de massage gun. Afhankelijk van je voorkeur zijn 3 verschillende opzetstukken te gebruiken en de gun heeft 5 standen qua intensiteit. De lagere 3 standen zijn voor mij comfortabel, maar dat is uiteraard een kwestie van voorkeur. Het is goed om te weten dat ook een nog hogere intensiteit geen probleem is. Het enige dat ik mis is een opbergzakje. Vooral na sporten tijdens vakantie of een weekendje weg zou dat leuk zijn geweest. Hoe dan ook, ik ben erg tevreden met deze massage gun.
Wally9921-07-2025

Top product!

Ik heb de massage gun nu 2 weken in gebruik en het werkt top. Ik gebruik het vooral nadat ik ben gaan hardlopen en merk dat ik minder last heb van stijve benen en spierpijn. In het begin is het een beetje wennen, maar het went snel en dan kan je hem ook harder zetten. Het is ook erg handig dat hij na 10 min automatisch uitgaat zodat je niet te lang op 1 spiergroep blijft zitten. Daarnaast is het formaat heel fijn, het apparaat is ongeveer even groot als een kleine boor of föhn. Het is zeker een aanrader voor hardlopers
Pluspunten
  • Klein formaat
  • Krachtig
  • Makkelijk te gebruiken
d******@g********20-07-2025

Klein en krachtig

Een klein formaat massage gun die erg krachtig is. Hij gaat 10 mm diep en je kunt de snelheid aanpassen in 5 standen, en doet daarmee niet onder voor zijn grotere broers. Voor de grote spiergroepen zoals de benen is hij ideaal, ikzelf vind hem wat minder geschikt voor de nek (trilt teveel door). Het is wel even wennen aan de trillingen. Ik gebruik hem vooral voor mijn benen, na het sporten en de volgende dag. Door de verschillende opzetstukken kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een triggerpoint massage. Het apparaat voelt kwalitatief heel goed aan en is redelijk stil en door het formaat en gewicht makkelijk in gebruik en ook prijs kwaliteit is daardoor meer dan prima. De accu is snel opgeladen en gaat lang mee. De bediening is simpel met 1 knop. Ik vind het een aanrader.
Pluspunten
  • Compact
  • Krachtig
  • Kwaliteit
Nikkik8919-07-2025

Aanrader voor liefhebbers van stevige massages

Wauw, ik ben echt verrast door dit apparaat! Ik houd van stevige massages en had nooit gedacht dat een massage gun dit zou kunnen nabootsen. Ik heb alle standen uitgetest maar mijn voorkeur is toch echt de laagste stand omdat deze al heel krachtig is. Door de verschillende opzetstukken kun je ook goed vastzittende 'knopen' masseren. Het gebruik is heel makkelijk aangezien er maar 1 knop op zit. Klein nadeel is dat je door alle standen heen moet om het apparaat weer uit te schakelen. De prijs is ook echt goed als je bedenkt dat je voor een massage minimaal 50 euro kwijt bent.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Opzetstukken voor triggerpointmassage
Minpunten
  • Om uit te schakelen moet je door alle standen heen
d*********@h**********17-07-2025

Perfect voor dagelijks gebruik

Sinds ik deze massage gun gebruik, merk ik duidelijk minder spanning in mijn nek en schouders. De Beurer MG 89 is handig in gebruik, niet te zwaar en de bediening wijst zichzelf. Wat ik vooral prettig vind, is hoe gericht je kunt werken dankzij de opzetstukken. De batterij houdt het lang vol en het opladen gaat snel genoeg. Het apparaat is stil, maar krachtig en voelt prettig aan op de huid. Ik gebruik hem nu standaard na het sporten of na een dag veel zitten. Ideaal voor thuisgebruik zonder dat het als een ingewikkeld apparaat aanvoelt. Gewoon aanzetten en doen wat nodig is.
J***************@l******16-07-2025

Top compacte massage gun met veel kracht

Deze compacte massage gun is een krachtige en fijn apparaat. Het apparaat biedt 5 verschillende intensiteitsniveaus (1.800-3.000 toeren per minuut) en komt met drie speciale opzetstukken. Zelfs de laagste stand is al aardig intensief. Het gebruik is zeer intuïtief dankzij het compacte en lichte ontwerp. De stille werking maakt het gebruik comfortabel. De prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend dankzij de 3 jaar garantie en complete set met USB-C oplaadkabel en drie massage-opzetstukken. Het apparaat is perfect voor zowel thuisgebruik als onderweg, batterij gaat ook aardig lang mee! Deze massage gun is ideaal spierontspanning. De combinatie van professionele kwaliteit, gebruiksgemak en betaalbare prijs maakt dit een uitstekende keuze!
Pluspunten
  • Werkt makkelijk
  • Veel kracht
  • Lange batterij duur
Minpunten
  • De losse koppen slingeren makkelijk rond
Stukato16-07-2025

Compacte massagepartner

In mijn geval ben ik iemand die regelmatig sport en spierherstel is daarbij heel belangrijk. Een massagegun is een apparaat dat daar zeker bij kan helpen. Dus zodoende kwam de Beurer MG 89 massagun op mijn pad en ik moet zeggen dat ik daar heel tevreden over ben. Dit apparaat is heel compact en licht, waardoor deze fijn in de hand ligt. Met drie opzetstukken zijn verschillende spiergroepen te bedienen en de verschillende in te stellen intensiteit niveaus maken het mogelijk om de sterkte aan te passen op de behoefte. De accu kan opgeladen worden met de meegeleverde kabel en eenmaal opgeladen gaat deze circa 4 uur mee. Genoeg om meerdere massagesessies te gebruiken. In mijn ervaring werkt het apparaat heel gebruiksvriendelijk en ik ben ook heel tevreden over het resultaat. Het enige nadeel is dat er geen opbergzak wordt meegeleverd, waardoor het apparaat en de accessoires op een andere manier opgeborgen moeten worden.
Pluspunten
  • Goede accuduur
  • Licht
  • Fijne massage
l***************@h*********16-07-2025

Gerichte massage en ontspanning

Deze massage gun is een fijn apparaat voor het aanpakken van spierknopen en stijve spieren. Met de verschillende intentiteiten en opzetstukken is er voor elke spiergroep wel een geschikte optie. Ik vind hem persoonlijk een beetje zwaar in de hand liggen en mis een makkelijke manier om alle opzetstukken samen met de gun op te bergen. Voor deze prijs krijg je naar mijn mening zeker waar voor je geld!
Pluspunten
  • Handzaam apparaat
  • Variëteit aan opzetstukken
Minpunten
  • Mist een opbergzakje
Foreverdream15-07-2025

Hele prettige massagegun

Zo, deze massage gun kan een hoop aan, qua geluid is het prima te doen. Hij is behoorlijk intensief in zijn gebruik en doet doet goed zijn werk. Er zitten verschillende standen op die je zelf makkelijk kan instellen. Ook met 2 hulpstukken heb je voor elk wat wils. Hij laat heel makkelijk op met USB. Is niet zwaar in de hand en is vooral erg fijn.
Pluspunten
  • Werkt gemakkelijk
  • helpt goed tegen vermoeide spieren
Minpunten
  • Opbergzakje zou wel fijn zijn.
f***********@g********15-07-2025

Prima massage-gun voor een uitstekende prijs.

Ik was al een tijdje opzoek naar een betaalbare massage gun, die ook nog eens gemakkelijk mee kan als je van huis bent. De Beurer MG 89 is een betaalbare massage gun die verbazingwekkend lang meegaat op een lading. Je kunt hem opladen middels USB-C en dat is zeker fijn wanneer je alleen je rugtas meeneemt op een trip. Een USB-C lader en/of powerbank heb je dan toch bij voor bijvoorbeeld je laptop/telefoon en dankzij zijn compacte formaat 16/13cm past hij in bijna elke tas. De 3 verschillende opzetstukken maken dat je op elke oppervlakte van je lichaam een gewenste massage kunt uitvoeren. Hij ligt prima in de hand en weeg niet te zwaar, hij voelt ondanks zijn "goedkope-aanschafprijs" toch premium aan. Kortom een prima massage-gun voor een uitstekende prijs.
Minpunten
  • Geluidsproductie "minimaal"
  • Geen reisetui
r******@g********15-07-2025

sterk en klein

Sterk apparaat voor een flinke dosis extra aandacht, zeker met vermoeide spieren en als extraatje. Handig en makkelijk in gebruik, pulseert flink en in 5 standen aan te passen. Hoe harder je duwt, hoe harder de feedback. Als je te hard duwt, stopt hij. Na 10 minuten ben je wel klaar met de aangewezen plek. Hij stopt dan ook automatisch. Volgens mij hoort het erbij. We vonden het in het begin kietelen en na gewenning, erg prettig. Of het echt tegen spierpijn helpt, kan ik niet zeggen, maar de extra plaatselijke aandacht is heerlijk. Sterk apparaat. Klein ook. Fijn om in huis te hebben.
Pluspunten
  • impressive puls
  • relatief lichtgewicht
Katrina180515-07-2025

uitstekende en krachtige massage gun

De Beurer MG89 massage gun heeft me aangenaam verrast met zijn kracht en effectiviteit. Ondanks het compacte formaat levert het apparaat een diepe en intensieve massage die spierpanning snel verlicht. Na een lange en vermoeiende werkdag helpt het me uitstekend om te ontspannen. Wat ik vooral prettig vind, is dat het apparaat erg stil werkt — perfect om 's avonds te gebruiken zonder anderen te storen. De bediening is eenvoudig en intuïtief, je hoeft geen handleiding te lezen om ermee aan de slag te gaan. Daarnaast vind ik de prijs-kwaliteitverhouding zeer goed. Voor een betaalbare prijs krijg je een krachtig, betrouwbaar en goed ontworpen massageapparaat. Ik raad de Beurer MG89 zeker aan voor iedereen die op zoek is naar een degelijke en effectieve manier om te ontspannen en spieren te herstellen.
Pluspunten
  • Krachtig en effectief voor diepe spierontspanning
  • Werkt stil – ideaal voor gebruik in de avond
  • Eenvoudig te bedienen
  • intuïtief ontwerp
  • Wordt geleverd met 3 opzetstukken: rond
  • plat en U-vormig
Lotte14-07-2025

Fijne massage gun

Ik gebruik de massage gun nu ruim een week en ben erg tevreden. Het apparaat ligt goed in de hand en is makkelijk te gebruiken. De verschillende opzetstukken zijn handig in gebruik. Vooral na het sporten helpt het mij om mijn spieren sneller te laten herstellen. De trillingen zijn krachtig, maar niet te heftig. Ook is het fijn dat het apparaat niet veel lawaai maakt. De batterij gaat lang mee, waardoor ik het meerdere keren kan gebruiken zonder opladen. De bediening is eenvoudig, met duidelijke knoppen. Ik voel me na een massage altijd ontspannen en losser. Ik ben er blij mee.
Pluspunten
  • Mooi