Met o.a.:

Duurtest resultaten ontvangen?

Schrijf je nu alvast in om de resultaten van de E-bike Duurtest automatisch als desktop- en/of mobiele versie in je mailbox te ontvangen. Ontdek de echte pluspunten van alle modellen. Maar ook waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe fiets.

In de E-bike Duurtest lees je uitgebreide bevindingen en resultaten op basis van de testcriteria over de deelnemende elektrische fietsen. De testrijders hebben de fietsen uitgebreid getest in hun eigen omgeving, over een langere periode. Dit maakt de Duurtest uniek en waardevol in de zoektocht naar een (volgende) elektrische fiets.

 • 10
  weken testen

  Na duizenden gezamenlijke kilometers geven alle testers hun ongezouten mening. Van de prestaties van de motor, het zitcomfort tot de grip van de banden.

 • 30
  splinternieuwe fietsen

  Veel grote en bekende fietsmerken zijn van de partij. De fietsmerken nemen deel aan de duurtest met hun nieuwste modellen van 2022 om deze goed te laten testen door échte fietsers.

 • 60
  uitgebreide ervaringen

  De uitgebreide ervaringen van de testrijders zijn zeer waardevol en onafhankelijk. Eerlijke en goede reviews helpen andere fietsers in de keuze voor een nieuwe elektrische fiets.

"Door het ontbreken van vering is hij minder geschikt voor langere tochten; het rijden over klinkers en/of kasseien is geen pretje." –Rob uit Huizen-