FRITZ! Mesh Set 1700 3-pack International - Draadloze routers

FRITZ! Mesh Set 1700 3-pack International
FRITZ! Mesh Set 1700 3-pack International
Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 238,83 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de FRITZ! Mesh Set 1700 3-pack International op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b************@g********26-01-2026

Snel en stabiel internet in het hele huis

Met deze set heb ik eindelijk in mijn hele woning stabiel en snel internet kunnen realiseren. De router zit in mijn woning beneden dus per verdieping merk je dat de verbinding aanzienlijk slechter wordt. Met deze set kun je op elke verdieping echt supersnel en stabiel internet opvangen en dat is echt een verademing. Installatie is zo gebeurd, eentje naast je modem, en eentje op elke verdieping waar je beter internet nodig hebt. Echt ideaal! Met Wifi 7 ben je ook nog eens toekomstbestendig. Klein minpuntje dan? De prijs is niet mals, maar dan geniet je welke elke dag van een stuk beter internet ongeacht waar je je in je huis bevindt.
Pluspunten
  • Snel
  • Stabiel
  • Gemakkelijke installatie
Minpunten
  • Niet goedkoop
Jos25-01-2026

Sterk en stabiel wifi bereik

Ik gebruik deze FRITZ!Mesh wifi set in mijn woning en ben er blij en tevreden over. Met deze set heb ik in het hele huis een goed en stabiel wifi bereik. Mijn huis heeft meerdere kamers en drie verdiepingen. Zelfs op de bovenste verdieping is de verbinding nu sterk. Daar was het internet eerst slecht en had ik veel problemen, vooral in mijn werkkamer. Dat is nu helemaal opgelost, ben mega blij. De installatie was eenvoudig, wel wat kennig moet hebben. Met de app was alles makkelijk in te stellen. De wifi blijft stabiel, ook als meerdere apparaten tegelijk verbonden zijn. Streamen, gamen en werken gaat zonder haperingen. Voor mij is dit een goede oplossing voor goede wifi in huis. Ik raad deze set zeker aan, vooral voor grotere woningen en mensen die wifi bereik problemen hebben.
Pluspunten
  • Uitstekend wifi bereik
  • Makkelijk
Minpunten
  • Te duur
d*********@y********24-01-2026

Lastige start, maar overal stabiele wifi

De installatie begon bij mij eerlijk gezegd wat frustrerend. Ik woon in een gebouw met glasvezel waarbij iedereen op één netwerk zit, en dat zorgde vooral bij het instellen van het eerste mesh point voor problemen. De app wilde niet meteen meewerken en het koppelen lukte niet in één keer. Toch heb ik gewoon doorgezet en het setup proces steeds opnieuw gestart. Elke poging kwam ik nét iets verder, tot het uiteindelijk lukte. Daarna ging het instellen van de twee andere mesh points verrassend soepel. Nu alles draait, werkt het echt perfect. Elk mesh point staat in een andere kamer en overal in huis is de wifi snel en stabiel. Zelfs in ruimtes waar ik eerder slecht bereik had. Al mijn smart home apparaten zijn nu verbonden met dit netwerk en reageren meteen, zonder vertraging of wegvallende verbinding. Ook het beheerderpaneel vind ik prettig, overzichtelijk, logisch en met veel opties. De verpakking was simpel, alleen de drie mesh points en een kaartje met inloggegevens. Geen poespas. Ondanks de lastige start ben ik nu echt heel tevreden.
Pluspunten
  • Stabiele wifi overal
  • Uitgebreid beheerderspaneel
  • Smart home apparaten reageren snel
Minpunten
  • Eerste installatie kan lastig zijn
k****@h**********24-01-2026

Stabiel, snel en simpel

Na een paar weken gebruik kan ik zeggen dat ik erg tevreden ben met de FRITZ! Mesh Set 1700 (3-pack). Ik was eerlijk gezegd een beetje huiverig voor de installatie – mesh klinkt altijd ingewikkelder dan het is – maar dat bleek totaal ongegrond. De installatie was echt een fluitje van een cent, vooral dankzij de mobiele FRITZ! app. Die neemt je stap voor stap mee en voelt intuïtief aan, zelfs als je geen netwerkguru bent. Wat ik persoonlijk heel prettig vond, is dat je tijdens de installatie kunt kiezen uit verschillende internetproviders. Daardoor kon ik de mesh set direct op mijn glasvezelaansluiting aansluiten, zonder eerst een aparte router ertussen te hoeven zetten. Dat voelde meteen “clean” en logisch. De mesh-punten installeer je vervolgens één voor één, wat het overzichtelijk maakt en voorkomt dat je ergens vastloopt. Inmiddels draait het systeem hier al enkele weken en het bereik én de stabiliteit zijn echt uitmuntend. Ik werk bijna de hele week thuis en ben dus behoorlijk afhankelijk van een stabiele verbinding, vooral voor Teams-videocalls. Met mijn vorige setup had ik nog wel eens haperingen of wegvallend beeld, maar dat is nu compleet verdwenen. Alles voelt gewoon… betrouwbaar. De FRITZ! app verdient ook een aparte vermelding. Die werkt snel en duidelijk en laat precies zien welke apparaten met welk mesh-punt verbonden zijn en met welke snelheid. Dat is niet alleen leuk om te zien, maar ook superhandig bij troubleshooting. Even checken waar een apparaat op zit en je weet meteen of er iets te optimaliseren valt. Met de drie mesh-punten heb ik in mijn hele woning (ongeveer 140 m², verdeeld over 3 woonlagen) overal een goede, snelle verbinding. Zelfs op plekken waar het wifi-signaal eerder altijd nét te zwak was, is het nu gewoon stabiel en snel. Tot slot nog iets wat ik persoonlijk belangrijk vind: soevereiniteit en herkomst. Het voelt simpelweg goed dat FRITZ! een Duits bedrijf is, en niet Chinees, Taiwanees of Amerikaans. Dat geeft mij meer vertrouwen als het gaat om privacy, updates en lange termijn ondersteuning. Alles bij elkaar: dit is een mesh-systeem dat doet wat het belooft, zonder gedoe, met uitstekende prestaties en een prettig gevoel van controle. Voor mij absoluut een aanrader.
Pluspunten
  • Gemakkelijke installatie
  • Direct aansluiten op glasvezel
  • Snel en stabiel
  • Duits bedrijf
Minpunten
  • Rode knop is niet bepaald een fashion statement
r*****@d********23-01-2026

Snelle stabiel netwerk

Ik heb de zet nu ongeveer twee weken in bezit. Installatie van de eerste repeater was makkelijk, de tweede repeater moest ik een paar keer opnieuw proberen uiteindelijk wel gelukt. Overal in huis is er nu een stabiele internetverbinding en snel. Met een duidelijk verschil met mijn Wifi 6 netwerk. Qua dekking en snelheid. App geeft een duidelijk beeld alleen kan je niet alles vanuit de app instellen daarvoor moet je naar een aparte url. Had beter geweest als alles vanuit de app bedient kon worden. Verder een goede set, aanrader voor wie goede snelle verbinding wil hebben overal in het huis over elke verdieping.
Pluspunten
  • Snel
  • Stabiel
  • Groot bereik
Minpunten
  • Alles kunnen instellen via de app wat nu niet het geval is.
EricvdP23-01-2026

Krachtige WiFi 7 upgrade voor grote woningen

In onze woning met veel beton was de verbinding op de veranda en zolder altijd een frustratiepunt. Met deze 1700-set is dat eindelijk opgelost. De installatie via de MyFritz!App is op zich duidelijk en stapsgewijs, al liep de verbinding bij mij in eerste instantie een paar keer mis. Nadat de eerste unit (bekabeld op mijn Ziggo-modem) eenmaal stond, was het koppelen van de andere twee via de WPS-knop echter zeer eenvoudig. We halen nu op de lastige plekken (zolder/veranda) nog steeds 250 Mbps, wat ruim voldoende is voor 4K-streaming en online gamen. Het design is erg netjes; ze zijn een stuk kleiner dan de 2400-modellen die ik hiervoor gebruikte.
Pluspunten
  • Sterk bereik door beton
  • Compact design
  • Toekomstbestendig (WiFi 7)
Minpunten
  • Initiële setup in de app kan soms wat nukkig zijn.
m*****************@h**********22-01-2026

Veel geld maar elke euro waard

Ik ben nu ongeveer 1,5 week in het bezig van deze set. De installatie was redelijk eenvoudig. De eerste repeater verbind je met je router. De andere 2 plaatst je op strategische plekken in je huis. En wat een verbeteren. De verbinding is goed, sterk en stabiel. De snelheid in het hele huis is het zelfde. De Fritz app vertelt veel informatie over de apparaten en je wifi netwerk. Er komt dan best wel wat informatie op je af maar na een aantal keer de app bekijken is het allemaal vrij logisch opgebouwd. Deze set kost aardig wat geld maar het is elke euro waard.
Pluspunten
  • Simpel
  • snel en stabiel internet
Ricardo_Heijden22-01-2026

Overal in huis stabiel internet zonder gedoe

Ik gebruik de FRITZ!Mesh Set 1700 nu een tijdje en ik ben echt onder de indruk van het gemak. De installatie was ontzettend simpel, met een druk op de knop was de versterker verbonden met de router. Wat mij vooral opvalt is het grote bereik. Voorheen had ik op de bovenverdieping nauwelijks internet, maar nu kan ik daar zonder problemen streamen en videobellen. De verbinding blijft overal in huis stabiel en snel, wat voor mijn dagelijkse werkzaamheden erg belangrijk is. Het apparaat werkt bovendien probleemloos samen met mijn huidige aansluiting, waardoor ik geen ingewikkelde instellingen hoefde aan te passen. Echt een aanrader voor wie zonder gedoe goed internet wil.
Pluspunten
  • Snelheid
  • Bereik
f*******@g********21-01-2026
De FRITZ!Mesh set heeft mijn wifi in huis merkbaar sterker en stabieler gemaakt. Thuiswerken gaat probleemloos: videobellen en scherm delen verlopen super stabiel bij zwaar gebruik, zonder haperingen of merkbare vertraging. Het hele huis heeft nu snelle WiFi-dekking, zonder wegvallende verbindingen, wat ik eerst wel altijd had met de Odido router. Installatie was makkelijk met mijn FRITZ!Box – binnen 10 minuten was de hele mesh aangelegd. Zeker een aanrader!
erpsjosje21-01-2026

Overal snel internet

Heb deze nu ruim een week al in huis en het bevalt mij echt prima, Heb nu in het gehele huis internet zelfs achter in de tuin heb ik nu internet. Het installeren ging redelijk snel, maar ik heb wel eerst de handleiding goed moeten lezen, maar in de handleiding staat echt alles in. Het voordeel van dit systeem is dat er meerdere apparaten tegelijk gerust internet kunnen hebben en de snelheid gaat niet achteruit.
Pluspunten
  • snel internet
  • Overal internet
  • snel geïnstalleerd
j***********@g********20-01-2026
De FRITZ!Mesh Wi-Fi Set 1700 – Wi-Fi 7 biedt precies wat je verwacht van een modern mesh-netwerk. De installatie verloopt soepel en intuïtief, waardoor je snel online bent. Na het instellen merk je direct het verschil: geen dode zones meer en overal een sterke wifi-verbinding. Zelfs met meerdere apparaten tegelijk blijft de snelheid stabiel. De set schakelt automatisch tussen de beste toegangspunten, zonder dat je daar iets van merkt. Dit maakt hem ideaal voor grotere woningen en huishoudens met intensief internetgebruik. Dankzij Wi-Fi 7 ben je bovendien voorbereid op toekomstige snelheden en toepassingen.