JVC KD-X451DBT Autoradio - Zwart

JVC KD-X451DBT Autoradio - Zwart - DAB-radio's

JVC KD-X451DBT Autoradio - Zwart - DAB-radio's

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 68 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-X451DBT Autoradio - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Jvc kd x451dbt23-05-2019

Dab autoradio kdx451dbt

Ik heb vandaag de jvc kdx451dbt gekocht en ik ben er erg blij mee , de radio op dab stand klinkt geweldig. Mooie layout en duidelijke tekst. Totaal een dikke 10 voor deze radio. Dankjewel jvc. Top
Pluspunten
  • Dab zeer goede kwaliteit.
  • Handsfree zeer duidelijk.
  • Helder display veel kleuren .
Minpunten
  • Geen minpunten
MiriamH19-05-2019

Top autoradio voor een goede prijs!

We hebben voor deze autoradio gekozen omdat het een DAB+ ontvanger heeft dus muziek blijft het loepzuiver, klasse! Te koppelen met de GSM ivm navigatie is een groot pluspunt. Het geluid wat via de boxen is top! De instelbare kleuren maken het geheel gewoon grappig.
Pluspunten
  • gemakkelijk in te bouwen
  • DAB+ is een waar luistergenot
Minpunten
  • het ontbreken van een case vh frontje
EriktK06-05-2019

Prima radio

Prima radio voor het geld. Ik gebruik hem op de boot, het is fijn omdat de radio slechts een inbouwdiepte heeft van 10 cm. Het enige wat ik niet kon vinden in de handleiding hoe de DAB antenne precies moest plakken maar uiteindelijk is dat ook in orde gekomen
Jan de Lange24-03-2019

Goed toestel instellen van mogelijkheden onoverzichtelijk.

Goed geluid. Door de vele mogelijkheden zijn bepaalde functies zeer lastig in te stellen en worden in de gebruiksaanwijzing niet duidelijk uitgelegd. Dit is niet alleen een probleem bij JVC maar speelt bij meerdere merken. Hoe meer mogelijkheden, des te lastiger het wordt dit op zo'n klein toestel te combineren.
André16-03-2019

Goede ontvangst

Mooie autoradio met goede ontvangst van zenders met DAB. Veel mogelijkheden om in te stellen. Nadeel is dat hij niet standaard met DAB opstart, en de zenders opnieuw moet zoeken, maar het kan ook zijn dat ik die instellingen nog niet goed heb staan.
Pluspunten
  • Ontv asngs
  • Migelijkheden
  • Duidelijke info op scherm
Minpunten
  • Start niet in dab op
j.pama13-03-2019

leuke betaalbare autoradio

leuke autoradio voor een betaalbare prijs met veel mogelijkheden waaronder dab plus telefoonbediening bleutooth
Roland09-03-2019

Auto radio met dab+

Ik heb al jaren jvc auto radio omdat jet gebruiks vriendelijk werkt en goed geluid heeft.nu nieuwe radio met dab+ werkt uitsteekbaar zeer tevreden.jullie maken goede auto radio.
Pluspunten
  • Dab+
  • Gebruiks vriedelijk
  • Kleiner geworden
  • Goeie afstellingen
Minpunten
  • Cd speler
Jeffrey16-02-2019

Geweldige auto radio

Ik heb deze autoradio voor mijn verjaardag gekregen, omdat ik klaagde over mijn eigen radio. Deze had veel ruis, omdat het een analoge radio was. Nu een digitaal ontvangst en geen ruis meer.(een verademing) Ik raad deze radio iedereen aan.
Pluspunten
  • digitale ontvangst
  • keuze in front kleur
  • usb en bluetooth
  • remote app
Tamara05-02-2019

Helder geluid

Het geluid is heel helder. De radio is makkelijk in te bouwen. Ik vind het super handig dat ik er twee telefoons tegelijk op aan kan sluiten. Radio is gebruiksvriendelijk en laat zich gemakkelijk instellen.
Pluspunten
  • te gebruiken als carkit voor 2 telefoons tegelijk
  • super helder geluid
Ger Houtappels20-01-2019

Geweldige radio

Deze radio heeft DAB+ dat was een van de criteria. De ontvangst hiervan is in deze omgeving goed. Je hebt de mogelijkheid om 2 telefoons aan te sluiten dit is vooral handig als je ook een telefoon van de zaak hebt :-)
Pluspunten
  • DAB
  • Meerdere telefoons aan te sluiten
  • Mogelijkheid om je foon op te laden.
  • Kleine inbouwruimte nodig
Rob14-01-2019

Autoradio

Mooie jvc Dab radio met alle functie voor bellen en streamen en spotify beluisteren. Mooie vormgeving en makkelijke bediening.
Pluspunten
  • Makkelijker bediening
  • Bellen goed en duidelijk
Jan de Lange04-12-2018

Zeer gebruikersvriendelijk en uitstekende geluidskwaliteit

IK gebruik alleen maat JVC als caraudio. Zeer goede geluidskwaliteit en zeer gebruikersvriendelijk. Veel mogelijkheden.
Kremers17-10-2018

Compleet en goed

Na een china product wederom weer gekozen voor jvc. De mogelijkheden in de menu's zijn te over. Eigenlijk is alles instelbaar volledig naar wens. Het geluid kan super aangepast worden naar eigen beleving. Een auto radio die alles afspeelt en super is in prijs. 2 kleine verbeterpuntjes heb ik persoonlijk wel. Ik zou de microfoon inbouwen ipv los erbij leveren. Daarbij had ik als ik jvc was geweest de radio ietwat meer totaal power gegeven zodat je met de standaard speakers ook jet maximale eruit kunt halen. Verder een radio aan te bevelen met alle opties aanboord
Pluspunten
  • Compleet
  • Super prijs
  • Veel instel mogelijlheden
  • Speelt alles
Minpunten
  • Microfoon voor bellen niet ingebouwd
  • Maximaal vermogen mocht meer
Richard08-10-2018

JVC KD - X451DBT

JVC KD - X451DBT. Dab & Dab+ beter kan je niet hebben . Is een mooie en een perfecte combinatie van muziek ( zonder storing of geruis ) in combinatie ( met de remote op de telefoon is de receiver intestellen ).
Pluspunten
  • Gebruik
  • Mogelijk heden
  • Geluid
Jay06-09-2018

degelijk apparaat met zeer veel opties

Ik ben van in het begin al een groot fan van alles wat JVC aangaat. Daarom koos ik voor mijn autoradio ook voor JVC. JVC staat garant voor goede kwaliteit zowel audio als optisch.
Pluspunten
  • Gemakkelijke bediening
  • Goede kwaliteit audi/optisch
  • Prijs/kwaliteit
Gerard23-06-2018

duidelijk scherm

Het scherm is mooi duidelijk, kleuren van de scherm zijn persoonlijk in te stellen. Mooi compact van inbouw. Frontje afneembaar. I.p.v. afstandsbediening nu te bedienen d.m.v. aap op telefoon.
Pluspunten
  • duidelijk scherm
  • afneembaar front
Rien09-06-2018

Fijne autoradio met DAB+

Ik was op zoek naar een DAB+ autoradio en deze gekocht. Het is een leuke radio met veel mogelijkheden, ook bijv koppelen BT met Spotify en bellen via bluetooth. Een overzichtelijk bedienpaneel.
Marc P20-05-2018

Digital Media Receiver met veel mogelijkheden

Ik heb deze receiver gekocht om de standaard radio cd/speler uit mijn Renault Twingo II uit 2011 te vervangen. De installatie was eenvoudig, Wat er nodig was, naast de receiver was een nieuw frontje (om een standaard 1 DIN) radio aan te kunnen sluiten, een Renault Quadlock adapter naar ISO (dat heeft de JVC) en een verloopkabeltje om de originele AM/FM antenne te kunnen gebruiken (in mijn geval Fakra Z male naar DIN). Voor de DAB+ zat er een raamantenne van JVCKENWOOD in de doos, meer is niet nodig! Zelf heb ik de originele antenne vervangen door een Calearo SHARK 2 COMBI-DAB (p/n: 7677937) daar zaten een 12v kabel en een DAB+ kabel bij (5 m). Een verloopkabel van Calearo om deze antenne met de originele Renault antenne te verbinden moet je er dan nog bij kopen (als je ook AM/FM wilt luisteren). Deze optie raadt ik alleen gevorderde sleutelaars aan, of je laat het gewoon inbouwen! Kost wat maar dan heb je ook wat. Ik heb de receiver nog niet zo lang, tot nu toe heb ik alleen genoten van DAB+ radio stations en MP3 en FLAC bestanden op een USB stick, tot volle tevredenheid. Wat een verschil met de oude Renault radio. Hetgeen wat me direct opviel bij het instellen van de receiver is dat er gekozen kan worden voor eenvoudige of diepgaande instellingen. Het zal wel een tijdje duren voordat ik alles uitgeprobeerd heb maar ja, het is dan ook een receiver met heel veel mogelijkheden. Ik kijk ernaar uit.
Pluspunten
  • geluidskwaliteit
  • instellingsmogelijkheden
  • ontvangstkwaliteit
Minpunten
  • sommige knopjes voelen wat wiebelig aan