De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 131 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ3035WH Sauce - Staafmixer - 700W - Wit/Blauw op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
staafmixer doet het goed. Pureren van soep en dergelijke gaat zeer goed. De hakmolen is erg handig. Zelfs noten kun je er mee hakken. Geen keukenmachine nodig.
goede naambekendheid - duurzaam - duidelijke handleiding - jammer dat het erg prijzig is - ik hoop dat ik alle mogelijkheden die dit apparaat heeft ook kan gaan benutten. Het maakt een keukenmachine bijna overbodig.
Ik vind het een fijn product. Her werkt zoals ik hoopte dat het zou werken. Klopt mooi en hakt heel fijn. Alleen al na eerste gebruik waren we het ontgrendelknopje al kwijt, eraf gesprongen. Vonden we terug in, gelukkig niet gebakken, taart.
Jarenlang heb ik een Braun staafmixer met plezier kunnen gebruiken. Daardoor heb ik volle vertrouwen in Braun, als goed kwalitatief keuken accessoires. Dat geldt ook voor alle andere Braun artikelen in huis...