Bosch MMBM7G2M - Reviews

Specificaties
Vermogen
350 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kimberley van Leeuwen 06-07-2017 Product paar weken in bezit

Handzame sterke blender met handige beker.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prachtige strakke blender, die je door zijn kleine postuur prima kan opbergen in een kastje. De glazen kan is perfect om ijs in te malen en de beker is eigenlijk best handig om mee te nemen (had ik niet verwacht) Kortom een goed apparaat voor een mooie prijs. De beker had alleen net een tikkeltje groter gemogen, maar dat is alleen maar omdat ik vaak voor 2 mensen smoothies & ijs maak.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Sterk
  • Maakt weinig herrie

Minpunten

  • Beetje aan de kleine kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilyana 29-06-2017 Product paar dagen in bezit

Een compacte en stille machine

Algemene score

8,0
Een compacte machine dat makkelijk is op te bergen. Het ontbreken van een hadvat aan de kom vind ik een grote minpunt. Kom is namelijk van glas en best zwaar als die vol zit met smootie. Ik heb dan echt twee handig nodig om in te schenken.

Pluspunten

  • compact

Minpunten

  • geen handvat aan de kom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tim 21-06-2017 Product paar weken in bezit

Veel kracht, compact en een mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een compact maar designvol apparaat. Hij is ideaal voor ons om babyvoeding mee te maken en smoothies

Pluspunten

  • Compact
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 09-06-2017 Product paar weken in bezit

Smoothie maker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Leuke klein apparaatje. Extra beker bij besteld zodat mijn fruit 's avonds klaarstaat om 's morgens te mixen en de voorkeur van mijn vrouw. Wakker worden, mixen en het ontbijt is klaar om mee te nemen

Pluspunten

  • Handzaam
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

an 08-06-2017 Product paar dagen in bezit

lekker compact

Algemene score

8,0
handig apparaat, niet te groot, prima voor mijn smootie's
makkelijk schoon te maken en kan in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marcel2310 16-05-2017 Product paar dagen in bezit

degelijk gebouwd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een degelijk gebouwd apparaat wat doet wat het beloofd. Er zit een glazen mengbeker bij en een plastic drinkbeker van Tritan-kunststof. Het apparaat heeft 2 standen en kan zelfs ijs mixen. De vormgeving is subtiel en het misstaat niet in de keuken. Voor het mengen van niet te grote hoeveelheden (600ml) een handig apparaat. Op de website kun je bij Bosch 20 euro refund krijgen waardoor het apparaat slechts 45 euro kost.

Pluspunten

  • degelijk
  • mooi vormgegeven
  • extra drinkbeker

Minpunten

  • niet geschikt voor grotere hoveelheden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tamira 24-04-2017 Product paar dagen in bezit

Prima blender voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie kleine blender met handige meeneem(shake)beker. Werkt prima en makkelijk te bedienen. Prijs-kwaliteit ook OK, zeker gezien de Bosch kortingsactie.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Klein formaat, neemt weinig plek in
  • Handige meeneem (shake)beker

Minpunten

  • Niet altijd een duidelijke klik bij beker erop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anke 19-04-2017 Product paar dagen in bezit

Compact en kwalitatief goede blender tegen mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde een compacte blender met glazen mixbeker en een extra meeneembeker voor een schappelijke prijs. Dat is deze blender allemaal. Werk super goed, is handig in gebruik en goed schoon te maken.

Pluspunten

  • compact
  • glazen mixbeker
  • extra meeneembeker
  • schappelijke prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boschfan 09-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Bosch blender werkt perfect. Is gemakkelijk schoon te houden. Kan deze blender iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer