De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 14 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Domestic Home Braun MQ7035XBI MultiQuick 7 Staafmixer - Zwart/RVS - 1000 W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Hele fijne mixer, met zowel staafmixer, mixer, hakmolen en ijscrusher in één. Alles in 1 product. Veel stiller dan mijn vorige apparaat en hakt alles perfect klein. Heel blij mee!
De braun staafmixer is erg stevig en erg krachtig! Ook erg prettig in gebruik. Ik ben vooral blij dat de mixer een dubbele garde heeft. Ik had eerst een andere staafmixer met een garde van een ander merk die was minder stevig en is snel stuk gegaan. Ik raad deze product zeker aan!
MogelijkhedenGoed
GebruiksvriendelijkheidGoed
DegelijkheidUitstekend
Pluspunten
Dubbele garde
Stevig
Krachtig
Niet al te luid
Grote vermogen
Minpunten
Misschien dat het geen verschillende standen heeft
kwaliteit moet nog getest worden, helaas is het zo dat een andere braun staafmixer teleurstellend was en al na anderhalfjaar het hakmolentje was ingesleten vermoedelijk omdat er goedkope materialen inzaten (goed dit was een budget model gekocht bij de aldi destijds)
Ik heb voor deze Braun MQ 7035XBI gekozen vanwege het 1000 Watt vermogen en de stalen behuizing van de staafmixer. De aanvullende toebehoren zijn een welkome aanvulling.
Gekozen vanwege de complete set van accessoires, krachtige motor en bedieningsgemak. Na afloop makkelijk schoon te maken. Ligt lekker in de hand. Prijs gezien het geleverde alleszins redelijk.
Een krachtige staafmixer met een handige maatbeker. Deze set is voorzien van een 500 ml hakmolen met een ijs- en hakmes. De hakkom heeft onderop een rubberring die wegglijden onmogelijk maakt. Erg handig en veilig.
Verder maakt het mixer-hulpstuk met twee gardes deze set echt compleet. We hebben de oude mixer meteen weggedaan, er is nu een compacte handige set met alles in één.
Dit mooie en betaalbare apparaat is echt een aanbeveling!
Degelijk apparaat, 1000W, met een aantal innovaties (verende mixer, traploze snelheid, dubbele garde). Het enige dat ontbreekt is een ophangsysteem/attribuut voor de eigenlijke machine, of een opbergdoos....