Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK Staafmixer - Zwart - 1000W

Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK Staafmixer - Zwart - 1000W - Blenders

Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK Staafmixer - Zwart - 1000W - Blenders

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 146 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 5 MQ 5237 BK Staafmixer - Zwart - 1000W op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c******@u*********09-08-2021

Goede aankoop voor een kleine prijs

Super goede staafmixer! Vorige ging ruim 15 jaar mee! Nu kapot door verkeerd gebruik ( door iemand anders) anders had hij nog wel langer meegegaan. Daarom weer dezelfde gekocht!
Pluspunten
  • Vermogen verstelbaar
  • Handige hulpstukken
m*************@h**********03-08-2021

Goede koop!

Prijs- kwaliteit is perfect. Gemakkelijk in gebruik, handig schoon te maken
Gre24-07-2021

Zeer complete en sterke staafmixer voor dagelijks gebruik

Zeer complete staafmixer, mijn eerste staafmixer was van Braun en gebruik ik al 15 jaar tot grote tevredenheid. Ik verwacht dat deze staafmixer net zo goed zal zijn, zo niet beter... door de hoge wattage zal het crushen van ijs geen probleem zijn.
Pluspunten
  • mooi design
  • sterk
Minpunten
  • er zit helaas geen deksel voor de mengkom bij
  • accessoires nemen veel plek in
f***********@h**********13-07-2021

Mooi en goede prijs kwaliteit verhouding.

Deze product heeft heel mooie design en tijdens gebruik is heel stil en ook wel sterk.
Pluspunten
  • mooi
  • sterk
Marieke23-04-2021

Fijn apparaat

Dit was voor mij de beste keuze, qua uiterlijk, sterke motor en de extra accecoires. Hiervoor had ik ook jarenlang een Braun staafmixer. Super bevallen, ik wil niet anders.
Pluspunten
  • Degelijk apparaat
  • Makkelijk in gebruik
Philip17-12-2020

Top

Gekocht om cadeau te geven, leuk cadeau!hopelijk gaat ze het veel gebruiken.handig apparaat we hebben er zelf ook een
Paul05-12-2020

Handzaam en makkelijk te bedienen

De staafmixer gelijk op de aankoopdag gebruikt om vlees te hakken en groente te pureren. Zeer handzaam en makkelijk schoon te maken. Volgens mij en aanrader.
Pluspunten
  • eenvoudig in bediening
  • makkelijk schoon te maken.
Akca03-12-2020

Perfect. Werkt prima.

Werkt naar behoren. Robust snel en zeer handig. Dit is mijn 2e staafmixer van Braun. Met de 1ste staafmixer Braun (ook zelfde 5serie) heb ik 10 jaar mee gedaan. Multifunctionele apart. Schoonmaken is erg makkelijk. Leuk apart voor een leuk prijsje.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Krachtig
Handige Harry30-11-2020

Wat een genot.

Heerlijk kokkerellen in de keuken. Het is een genot om met goede apparatuur (Braun) te werken. Het maakt het eindresultaat tot *** sterren niveau. Al mijn kennissen zijn jaloers op mij.👌
Pluspunten
  • Handzaamheid
  • Kracht 1000 watt
Minpunten
  • Iedereen wilt hem lenen!
Remko28-11-2020

zeer mooi product

Het product is zeer goed te gebruiken. Goede regeling van snelheden en de accessoires zijn super. Strak product in mooi zwart.
Mariëlle25-11-2020

Goede kwaliteit! Fijn apparaat.

Een prima apparaat met veelzijdige mogelijkheden. Genoeg power om de soepen mooi glad te pureren. Het hakmolentje is ook een zeer handig item.
Pluspunten
  • zwart
Lien25-11-2020

Krachtige staafmixer

Na 12 jaar intensief gebruik (de laatste jaren bijna dagelijks) had de motor van mijn oude staafmixer het begeven. 12 jaar heel veel gemak! Pureren, mixen, kloppen en hakken. Voor kleine hoeveelheden makkelijker dan mijn food processor, namelijk in een handomdraai schoon. Een keer een nieuwe garde gekocht (draad was losgeraakt) verder geen gebreken. Heel fijn apparaat voor de kleine klussen. Geen moment getwijfeld om weer een vergelijkbaar product te kopen.
Pluspunten
  • Compact
  • Snel schoon te maken
Wat een apparaat!!!!!11-11-2020

ligt lekker in de hand

De verkoper beval deze aan, omdat zijn vader deze ook heeft. Mijn vrouw Nancy had een zelfde product gekocht van huismerk Blokker. Deze heeft het precies 2 minuten gedaan waarna hij met een hoop herrie de geest gaf. Mijn zoon Julian zei nog. Hoe kan je nu voor een dubbeltje op de eerste rang zitten? Hierop hebben wij degelijk onderzoek gedaan en zijn wij uitgekomen bij dit premium merk Braun.
Pluspunten
  • Hij is zwart
  • Hij ligt lekker in de hand
Minpunten
  • De cashback actie kost veel moeite
  • Het mes is best scherp, pas op!
Perry01-09-2020

Multifunctioneel, ook op vakantie gaat ie mee.

Super product. gebruiken hem elke dag voor smoothies en avondeten. Makkelijk in gebruik. Kids weten er ook raad mee.
Pluspunten
  • Multifunctioneel
  • Makkelijk afwasbaar
Kim19-06-2020

Prettige staafmixer

Makkelijk in gebruik, de staafmixer maakt niet te veel lawaai. Bediening van de snelheid is lastig met 1 hand wanneer je kleine handen hebt, maar verder is hij makkelijk schoon te maken en te bedienen. Tot nu toe alleen nog maar gebruikt voor het maken van smoothies, maar hij blend bevroren fruit zonder problemen.
Raquel17-06-2020

Prima machine

Deze mixer is zeker een goede aankoop. Dankzij de grote hakmolen kan je makkelijk een grote portie klaarmaken. De staafmixer en de pureemixer zijn ook een meerwaarde in deze set en zorgen ervoor dat elke maaltijd weer is zoals je hetzelf wenst. Dankzij de draaiknop kan je makkelijk zelf de snelheid bepalen waarop gemixt dient te worden. Elk onderdeel klikt makkelijk los en aan elkaar. Daarnaast zijn de meeste onderdelen vaatwasbestendig.
Pluspunten
  • sterk motor
  • meerde snelheden
Minpunten
  • geen deksel bij de hakmolen
Raquel09-06-2020

Fijne machine

Deze mixer is zeker een goede aankoop. Dankzij de grote hakmolen kan je makkelijk een grote portie klaarmaken. De staafmixer en de pureemixer zijn ook een meerwaarde in deze set en zorgen ervoor dat elke maaltijd weer is zoals je het zelf wenst. Dankzij de draaiknop kan je makkelijk zelf de snelheid bepalen waarop gemixt dient te worden. Elk onderdeel klikt makkelijk los en aan elkaar. Daarnaast zijn de meeste onderdelen vaatwasbestendig.
Pluspunten
  • sterk motor
  • meerde snelheden
Minpunten
  • geen deksel bij de hakmolen
A.ss04-06-2020

Stoer karakter

Bij een nieuw eerste huis hoort ook een nieuw staafmixer!! Super fan van Braun apparatuur! Boven mijn verwachtingen in! Alles doet het!!
Pluspunten
  • In paar secondes pureer je avond maaltijd!!
Joep02-06-2020

Goed met fijn hakken

Dit product ziet er niet alleen mooi uit maar hij voelt en is ook stevig. Geen plastic rommel maar degelijk materiaal. Daarnaast snijd hij ook eens goed.
Martijn31-05-2020

Handig apparaat voor een mooie prijs

Veel accessoires, degelijke uitstraling. Voornaamste reden van de koop is dat er een mini keukenmachine bij zit.
Jet26-05-2020

Prettige staafmixer

Prettige, functionele staafmixer met extra handige accessoires. Sterke motor, goede kwaliteit. Erg blij mee!
Pluspunten
  • Goede kwaliteit
  • Sterke motor
Minpunten
  • Nog niet ontdekt.