De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 47 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 7X MQ 7025X Staafmixer - 1000W - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Makkelijk schoon te maken en zeer handig in gebruik, we hebben hiervoor een staafmixer van een ander merk gehad maar deze viel naar een jaar uit elkaar. Uiteindelijk op de Braun terecht gekomen omdat deze al goede recensies had.
tijdens het werken met de braun MQ7025x is het een zonnetje in huis {keuken] hij werkt geweldig en niet te veel lawaai
een plus hadden we eerder moeten hebben op advies van vrienden die deze al eerder hadden gekocht
Geweldige staafmixer, het is best licht in gewicht, heb blend het eten helemaal fijn (binnen handomdraai) Het eten voor mij baby was nog nooit zo snel en makkelijk eetbaar!
Prijs-kwaliteit verhouding is gewoon suprême, gelijk uitgepakt en getest (slagroom kloppen). en die traploze schakelaar lijkt wel op een formule 1 wagen. wat een POWER !!!!!!!