Braun MultiQuick 7X MQ7000X - Staafmixer - 1000W - Zwart - Blenders

Braun MultiQuick 7X MQ7000X - Staafmixer - 1000W - Zwart
Braun MultiQuick 7X MQ7000X - Staafmixer - 1000W - Zwart
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 59,79 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 48 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 7X MQ7000X - Staafmixer - 1000W - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

a*********@g********06-12-2023
Hele mooie staafmixer die stabiel en redelijk stil mixed. Ook is het makkelijk schoon te maken doordat het mix gedeelte los te koppelen is.
i*************@g********30-11-2023
Eenvoudig in gebruik en gekocht vanwege meerdere mogelijkheden tot mixen, naast smoothies en soepen, kan deze ook noten en zaden etc fijn mixen.
Ralph27-11-2023

Krachtig stille machine, die doet waarvoor hij gemaakt. Makkelijk om de snelheid zelf te bepalen van het pureren
Pluspunten
  • Krachtig
  • Mooi
  • Functioneel
l********@h******18-10-2022

fijn werken.

goed opgelet wat de bedieningsknop was, bewust gekozen voor rsv, en belangrijk vond ik de voet, waar het mesje in verwerkt was. bij mijn vorige was deze helemaal rond, en niet zo prettig met het mixen/malen van voedsel.
Pluspunten
  • snoer precies op lengte.
  • makkelijk te reinigen van de staaf
  • mooi gestroomlijnd
  • een sierraad in mijn keuken
  • prima geluid
Minpunten
  • tot op heden nog niets
h*************@y********18-10-2022

Goede hulpmiddel

Super product. Ik ben heel blij mee. Het werkt heel handig en heeft een sterk motor
Pluspunten
  • Sterk machine
  • Mooie vorm
r***********@h**********15-10-2022

Werkt snel en goed

Maakt mooie gladde sauzen/soepen etc, makkelijk schoon te maken. De motor is krachtig, maar maakt niet heel veel lawaai
w**********@h**********14-10-2022

goede kwaliteit

Stevige kwaliteit en eenvoudig in gebruik. Vorige staafmixer was ook van Braun, ook zeer tevreden.
Pluspunten
  • kwaliteit
  • kracht
RW11-10-2022
Werkt goed en ziet er nog strak uit ook! De cashback-actie is een leuke bijkomstigheid.
m************@l******07-06-2022

Bevalt goed.

Model is goed hanteerbaar. Krachtige motor. En gemakkelijk schoon te maken.
j***************@h**********24-05-2022

Een echte aanrader

Pureert het eten super snel en zonder stukjes. Goede prijs/kwaliteit. Houd makkelijk vast
Pluspunten
  • Pureert snel en zonder stukjes
  • Houd makkelijk vast
  • Goede prijs/kwaliteit
Jack18-05-2022

Zeer goede staafmixer

Zeer krachtige solide en goede staafmixer die doet wat hij moet doen word veel gebruikt. dus hebben wij een tweede gekocht om mee te nemen naar het buitenland.
Pluspunten
  • Grote wattage dus sterk
  • Solide
  • Goede greep
M******************@g********11-03-2022

Super Produkt! Testwinner. Doet wat ie zegt en is makkelijk in gebruik. Aanrader.
Pluspunten
  • goed product
  • duurzaam
  • makkelijk in gebruik
  • mooi design
Minpunten
  • korte kabel
  • assessoires niet los te koop
A.gaemers@home.nl06-03-2022

Een aanrader

Gekocht naar aanleiding van tevredenheid vriendin. Sterk en kwalitatief goed product .
Pluspunten
  • Sterk
  • Goede kwaliteit
k**********@f**********01-03-2022
Werkt goed. Heel handig. Mijn kind kan het ook gebruiken. Makkelijk om te gebruiken.
m**********@g********19-12-2021

Doet precies wat je wilt

Werkt goed, intuïtief. Werkt sneller dan veel andere staafmixers. Hoop er weer jaren mee vooruit te kunnen.
d**************@h**********28-09-2021
Prima apparaat om mee te werken. Pureert zonder problemen. Makkelijk met een hand te bedienen.
j************@g********23-09-2021

Zeker een aanrader

Hele fijne krachtige staafmixer. Mooie vormgeving. Apparaat is makkelijk in gebruik en in onderhoud.
Pluspunten
  • Krachtig
  • Mooi
  • Makkelijk
p**************@l******10-08-2021

Degelijk en mooi apparaat

Dit is een prachtige staafmixer van erg hoge kwaliteit. Hij ligt stevig in de hand en is prettig te gebruiken. Hij is zeer krachtig, maar goed regelbaar door de knop harder of zachter in te drukken.
  • Krachtig
Minpunten
  • nvt
o***********@h**********10-08-2021

Goed doordacht, Watt/ vermogen mag hoger

Goed product, vooral slim met de vering voor schokabsorptie. Hopelijk gaat deze langer mee. Jammer dat het watt/ vermogen een beetje tegenvalt.
D.T.27-07-2021

Krachtige staafmixer

Zeer degelijke staafmixer, je voelt de kwaliteit. Gaat moeiteloos door al mijn gerechten heen. Super!
Pluspunten
  • Stevig
  • Sterk
Minpunten
  • Wat groter dan andere modellen
Benjamin30-01-2021

hand mixer/blender

High ratings and customer satisfaction of others. With the rebate it is a great value. Product was delivered quickly by Expert.
Pluspunten
  • Works well
  • Great and quick delivery.
Minpunten
  • Rebate application is extremely frustrating.
Wilma20-01-2021

doet waar hij voor bedoelt is

goede prijs kwaliteit. product heeft mooie uitstraling. eenvoudig te gebruiken. goed schoon te maken
Pluspunten
  • goed schoonmaken
  • eenvoudige bediening
Angelique Pladdet16-01-2021

Perfect maalgestel

Na talloze andere staafmixers, die allen moeilijk maalden, stropten, de stukjes niet/nauwelijks tot een gladde massa maalden, kocht ik een jaar of 3 geleden de Braun MQ7000X, waar we ontzettend veel plezier van hebben. Ik gebruik hem gemiddeld 2 a 3 keer per week en hij werkt nog altijd als de eerste keer. Ik adviseer hem dan ook ten zeerste.
Pluspunten
  • Hij maalt geweldig en blijft geweldig malen
  • Makkelijk in onderhoud
Hannes29-12-2020

Braun Straafmixer MQ7000X een meer dan prima koop

Mooie, robuuste staafmixer die mijn vrouw en mij geweldig gaat helpen in de keuken. Op basis van de officiële testresultaten in Nederland een Duitsland, lijkt de kwaliteit en degelijkheid gegarandeerd. Goede prijs-kwaliteitverhouding
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Kwaliteit
Maarten27-12-2020

Krachtig met active blade technologie

Gekocht als cadeau voor Kerst. Verwacht met de active blade en 1000w een krachtige en goed werkende staafmixer gekocht te hebben.
Pluspunten
  • Krachtig