Meest populaire keuze
Bekijk productPhilips Compacte keramische verwarming Zwart - Tafelmodel - Touch bediening
Snelle en aangename warmte voor mijn werk- en slaapkamer
Ik gebruik de Philips kachel in mijn slaapkamer, waar ook mijn werkplek staat. De ruimte is ongeveer 17 m² en daardoor gebruik ik de verwarming regelmatig wanneer ik aan het werk ben. Wat mij direct opviel, is hoe snel de warmte merkbaar is. De warmte voelt daarnaast anders en prettiger aan dan bij een traditionele elektrische kachel. De kamer voelt snel comfortabel aan en ook nadat ik de verwarming uitschakel, blijft de warmte naar mijn gevoel langer hangen.
Het gebruiksgemak vind ik erg goed. De touchtoetsen op het apparaat werken eenvoudig en reageren goed. In de praktijk gebruik ik de verwarming echter vooral via de app. Ik kan hem bijvoorbeeld alvast aanzetten voordat ik naar boven ga om te werken en daarna eenvoudig de temperatuur aanpassen. Ook de automatische stand gebruik ik veel, waarbij ik de verwarming zelf laat bepalen wat er op dat moment nodig is.
De app werkt bij mij probleemloos en ik heb geen verbindingsproblemen gehad. Ook qua geluid ben ik positief. Tijdens het werken hoor ik de verwarming nauwelijks en met bijvoorbeeld een muziekje op de achtergrond valt hij helemaal niet op.
Een klein nadeel vind ik dat er geen schermpje op de verwarming zelf zit. Je kunt daardoor niet direct zien op welke temperatuur hij is ingesteld. Daarvoor moet je toch de app erbij pakken. Dat zou wat mij betreft een mooie toevoeging zijn.
Het compacte ontwerp past mooi bij mijn grijze muren. Voor mijn spaapkamer vind ik het een zeer fijne verwarming. Ondanks het ontbreken van een display ben ik erg tevreden.
Pluspunten
- Bediening
- APP
- Automatische stand
Minpunten
- Geen display