Imou Cruiser Pano Z

Imou Cruiser Pano Z

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 186,94Bekijk alle aanbieders
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 4 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Imou Cruiser Pano Z op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

w*****@r*********10-09-2026

Een veelzijdige camera.

Ik gebruik de Imou Cruiser Pano Z-E5FD inmiddels enige tijd en wat mij vooral aanspreekt is de enorme beeldhoek. Door de combinatie van meerdere lenzen heb je een breed overzicht, terwijl de draaibare camera personen of voertuigen afzonderlijk kan volgen. De beeldkwaliteit is overdag erg goed en ook in het donker blijft er verrassend veel detail zichtbaar. De automatische tracking werkt meestal snel en het is handig dat de camera zelf kan inzoomen op beweging. De bijgeleverde papieren gebruiksaanwijzing is minimaal. De installatie verliep zonder grote problemen. De Imou Life-app biedt erg veel instellingen, maar daardoor moet je in het begin wel even zoeken. Vooral het goed instellen van detectiezones en gevoeligheid kost wat tijd. Doe je dat niet, dan krijg je al snel te veel meldingen, bijvoorbeeld door insecten of beweging in de omgeving. Sommige gedeelte van de app zijn slecht vertaald naar het nederlands. Een groot voordeel vind ik dat beelden lokaal op een micro-SD-kaart opgeslagen kunnen worden, zodat je niet verplicht bent een abonnement te nemen. Als je een homey bezit is de camera makkelijk te koppelen en dat geeft veel automatiseringsmogelijkheden. Pluspunten: * Zeer groot gezichtsveld * Goede beeldkwaliteit overdag en ’s nachts * Automatisch volgen van personen en voertuigen * Lokale opslag mogelijk * Veel instelmogelijkheden Minpunten: * App kan overzichtelijker * Detectie moet goed worden afgesteld * Camera is vrij groot Al met al een zeer complete buitencamera, vooral wanneer je met één camera een groot gebied zoals een tuin, erf of oprit wilt bewaken.
Anneke08-09-2026

Goede buiten camerA

Fijne buitencamera. Heeft een heel breed beeld waardoor je goed overzicht creëert over je tuin. De bewegingsherkenning is heel fijn en hij kan ook goed inzoomen als je iets van verder weg beter wilt bekijken. Ik vind het vooral handig dat je niet steeds zelf de camera hoeft te draaien om een groot deel van je tuin te kunnen zien. Het beeld is duidelijk en tot nu toe werkt alles eigenlijk zoals ik had gehoopt. Ik heb hem gebruikt om mijn tuin wat beter in de gaten te kunnen houden en daarvoor vind ik hem heel geschikt. Blij dat ik hem heb mogen uitproberen!!
Pluspunten
  • Scherp beeld
Minpunten
  • Geen sd
Michaelg06-09-2026

Imou blijft gewoon geod

Ik heb dit product mogen testen en moet zeggen en het is een goede camera. Gezien ik al meerdere eigen IMOU binnen en buiten camera’s heb ben ik misschien wel een beetje bevooroordeeld want IMOU maakt gewoon goede toestellen. Omdat deze cruiser een breedbeeld bereik heeft door 2 aparte camera’s die als 1 beeld aan mekaar doorlopen (wide lense overview) heb ik hem buiten getest om het volle beeld te kunnen gebruiken. Ontvangst: De camera zit in een goede stevige doos en zal niet snel tijdens (normaal) transport kapotgaan, tevens vond ik de informatie op de doos erg goed, bijna alle gedeeltes wat je nodig hebt staat er al op, goede info bij uitpakken. Ontwerp: Bij het open maken van de verpakking komt er weer een mooi ontwerp naar voren (hij is wel groot), de combinatie met de twee fixed lenzen voor het grote beeld en de draaibare camera is ideaal toe noemen. Installeren: Installatie is in nog geen 5 minuten gedaan. Je installeert de IMOU-applicatie, je scant de QR-code wifi instellen en klaar. Mooier en makkelijker kan het niet, tenzij je UTP gebruikt natuurlijk. Opslag: De camera komt met een mogelijkheid om cloud opslag te gebruiken, dit kan handig kan zijn als je voor extra veiligheid wilt gaat. Ik heb dit getest en dit werkt makkelijk en snel. Je kunt namelijk verschillende instellen voor detectie gebruiken, de AI mode is wel leuk, maar nog niet echt goed. Hij komt met bv de melding, er loopt iemand buiten met een masker op, terwijl er geen masker op is, maar het helpt wel en ik denk in de toekomst dat dit wel verbeterd. Maar het werkt en je kunt snel terugkijken wat gaande is. Beeld en geluid: ik heb deze met mijn eigen imou getest en dit beeld is beter dan ik verwachte, het 12 maal inzomen werkt goed het beeld begint wel rafelig te worden, maar je kunt nog duidelijkheid zien wat mooi is. Overdag als in nacht modus, met kleur door de lampen aan te laten of zonder kleur met infrarood. Hij zoomt zelf als ie iets detecteert, dat is perfect, dan heb je gelijk een goed beeld. Je kunt in deze 2 kaarten plaatsen dus een online abonnement is niet nodig, wel kun je niet downloaden van de camera dus moet je de kaarten telkens uitlezen, (terugkijken kan wel) Hele mooi camera, Wifi 6 5G snelle verbinding
Pluspunten
  • Panoramic view
  • auto zoom
  • helder beeld
Minpunten
  • lengte voedingskabel
  • geen sd kaarten
  • dure abbo voor cloud
Raja Waseem05-09-2026

Veel bewaking vanuit één montagepunt

Na de Imou Cruiser Pano Z thuis te hebben gebruikt, ben ik vooral tevreden over de grote beelddekking. De vaste panoramalenzen laten tegelijkertijd zien wat er links en rechts gebeurt. Daarnaast kan de draaibare camera een persoon of voertuig volgen. Op mijn telefoon kan ik de verschillende beelden bekijken zonder steeds handmatig naar een andere richting te draaien. Overdag is het beeld scherp en ook ’s nachts presteert de camera goed. Met de kleurenweergave zie je meer details dan bij een standaard zwart-wit nachtbeeld. De camera herkent bovendien het verschil tussen een persoon en een auto, zodat ik niet bij iedere beweging dezelfde melding krijg. Voor opslag zijn er twee microSD-slots die elk een kaart tot 512 GB ondersteunen. Dat voorkomt dat ik verplicht een cloudabonnement moet nemen. Houd er wel rekening mee dat de camera vrij fors is, dat geheugenkaarten apart moeten worden gekocht en dat je voor alle functies rustig door de app-instellingen moet lopen. Pluspunten: Meerdere camerabeelden tegelijk beschikbaar Duidelijk beeld overdag en in de nacht Lokale opslag zonder verplicht abonnement Minpunten: Relatief grote behuizing Geheugenkaarten zijn niet inbegrepen App heeft veel menu’s en instellingen
Pluspunten
  • Meerdere camerabeelden tegelijk beschikbaar
  • Duidelijk beeld overdag en in de nacht
  • Lokale opslag zonder verplicht abonnement
Minpunten
  • Relatief grote behuizing
  • Geheugenkaarten zijn niet inbegrepen
  • App heeft veel menu’s en instellingen