TP-Link TAPO C246D Dual Lens 3MP 2K IP Security Camera - Outdoor/Indoor - White

TP-Link TAPO C246D Dual Lens 3MP 2K IP Security Camera - Outdoor/Indoor - White

Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 62,00Bekijk alle aanbieders
aa*******@g********24-01-2026

Zeer complete camera voor nette prijs

Sinds ik enige tijd geleden het merk Tapo heb ontdekt ben ik vooral zeer te spreken over de kwaliteit die ze leveren voor een acceptabele prijs. Ik was al bekend met de een voordeurbel van ze en met een indoorcamera, maar deze 'dubbele' variant was mij nog niet bekend. Hij kan indoor en outdoor gebruikt worden. Heeft één vaste lens en eentje die meebeweegt met wat hij constateert. De vaste lens is overigens wel ergens op te fixeren als je hem ophangt. Dit kan later naar wens nog gewijzigd worden. Waar ik vooraf niet over na had gedacht, maar wat een fijne bijkomstigheid is dat je nu met één camera een oppervlakte kan monitoren waar je misschien anders twee camera's voor nodig zou hebben. In mijn situatie in ieder geval wel. Installeren werkt heel makkelijk en de kwaliteit van opnames is subliem. De app zelf vind ik soms iets te complex. Sommige instellingen zijn wat lastig te vinden. Neem de gevoeligheid van de opnames bijvoorbeeld. Dit is zeker wel te vinden, maar het koste mij wat zoekwerk. Maar dat mag de pret van dit fijne product niet drukken.
Pluspunten
  • Hele goede opnames
  • Makkelijke installatie
  • Lokale opnames
Minpunten
  • App wat onoverzichtelijk
  • In de nacht erg gevoelig voor beweging