Meest populaire keuze – Scherpste prijs!
Bekijk productNedis SmartLife 4G Dome IP Camera - Outdoor, Full HD, Wireless, Pan/Tilt, Night Vision, White
Bevalt prima
Hebben het product ontvangen om te mogen testen en wij zijn er in principe wel over te spreken. De installatie en montage van de camera is voor een ieder te doen. Je moet wel apart een SIM kaart bijkopen, deze gaat naar verwachting van het verbruik tot nu toe wel lang mee, en wellicht een SD kaart (dit is geen verplichting). De bewegingsdetectie werkt goed, nachts wellicht iets minder en ook wanneer iemand op een fiets aankomt in plaats van met de fiets aan de hand wordt het niet altijd geregistreerd. De spraakfunctie hebben wij zelf niet uitgeprobeerd en is voor ons een overbodige functie, maar ik lees van anderen dat ook deze functie prima werkt. Het enige minpunt dat wij tot nu toe hebben ondervonden, is dat bij harde wind het zonnepaneel draait en daardoor niet oplaadt. Je moet dan het zonnepaneel terug draaien, wat wellicht nog wel lastig wordt wanneer je de camera op een hoge plek hebt gehangen. Het grootste voordeel is dat de camera zonder wifi ook werkt, dus je kan het overal plaatsen.