informatie over beveiligingscameras

Met een beveiligingscamera kun je veel situaties in de gaten houden. Zo kun je er eentje bij je voordeur hangen zodat je kunt zien wie er voor de deur staat zonder de deur te hoeven openen. Ze zijn ook uitermate geschikt om vanuit kantoor een bedrijfsterrein in de gaten te houden.

Sommige sturen het beeldsignaal draadloos via wifi naar een computer. Met sommige beveiligingscamera's is het zelfs mogelijk de beelden te uploaden naar het internet zodat je vanaf een laptop of je smartphone overal ter wereld je huis in de gaten kunt houden. Dit kan bijvoorbeeld met een zogenaamde ip camera. Beveiligingscamera's kun je ook gebruiken op een boerderij om vee in de gaten te houden of dat ene paard dat elk moment kan gaan bevallen.

Wanneer je tot aanschaf overgaat let dan op de aansluitmogelijkheden van de camera. Werkt hij in het donker ook? Zit er speciale software bij voor als je hem op de PC aansluit? Zit er wifi op? Is hij waterdicht en dus ook te gebruiken voor buiten? Er zijn zelfs modellen die je op afstand kunt besturen en op een bepaald onderwerp richten.

Bekijk alle Beveiligingscamera's

Beste beveiligingscamera's
Populairste beveiligingscamera's