Weber Master-Touch GBS Premium E-5775 - Houtskool Barbecue - Zwart

Weber Master-Touch GBS Premium E-5775 - Houtskool Barbecue - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 419,00Bekijk alle aanbieders
Splinter22-06-2019

Master-Touch evolutie

Sinds ik een iGrill voor mij verjaardag heb gekregen ben ik helemaal fan van barbecuen. En dan bedoel ik het langzaam garen van grote stukken vlees en zo nu en dan wat grillen. Daar hoort natuurlijk een goede barbecue bij en deze Master-Touch is het helemaal. De accessoires die bij de barbecue meegeleverd worden maken van iedereen in potentie een meester in barbecuen. Ik ben vooral fan van het de warmte plaat die de warmte van de kolen mooi over de hele barbecue verdeeld. Dankzij deze plaat is het hele rooster ‘indirect’ en dat levert al snel 33% meer ruimte op voor vlees en groente dat je aan het bereiden bent. Daarnaast is de gietijzeren grillplaat, dat je in het midden van het rooster kunt plaatsen, perfect voor direct grillen van vlees. Door de structuur van de grillplaat krijg je perfecte grillstrepen op het vlees. Als je zelf een Wever kolenbarbecue hebt weet je dat je de deksel er af kunt halen en het is altijd onhandig om deze vervolgens kwijt te kunnen, dat vind ik althans. Bij deze Master-Touch is dat verleden tijd dankzij het scharnier. Je opent de barbecue net zo makkelijk als het openen van de motorkap van een auto. I-de-aal! Al met al ben ik dik tevreden met deze ‘bad-boy’ en ik raad hem iedereen aan.
Pluspunten
  • Veel meegeleverde accessoires
  • Gietijzeren grillplaat
  • Warmteverdeler
  • Houder voor vleesthermometer (ideaal voor iGrill)
  • RVS rooster
Minpunten