Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 133 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Luvion Essential op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**n@g**l.com 25-08-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slecht product, slechte support vanuit Luvion

Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

1,0
Gekocht bij Prenatal. Kennelijk in nieuwbouwhuizen veel problemen, bleek later uit reviews.
Klacht ingediend bij Prenatal, via hen naar Luvion doorverwezen. Bleek dat ik het maar moest opsturen om eerst uit te sluiten dat er geen defect was. Oh ja, ik kreeg nog allerlei vragen of ik het wel goed gebruik, zoals de antenne uitklappen etc.
Luvion weet dondersgoed dat ze een shitproduct hebben wat niet werkt in vooral nieuwbouwwoningen of grotere huizen.

De klachtafhandeling lijkt vooral bedoeld om drempels op te werpen. Ik heb er bij laten zitten. Uiteindelijk voor €20 bij Kruidvat een IP-camera gekocht, erg tevreden over! Bij ons komt er geen Luvion meer in.

Pluspunten

  • Infrarood beeld

Minpunten

  • Bereik
  • Temperatuur klopt niet
  • Slaapmuziekje erg hard
  • De laagste geluid gevoeligheid is te hoog

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Onvoldoende

Reageer

a**n@h**l.com 19-02-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

9,0
Babyfoon heeft goed prijs en kwaliteit verhouding. Hij werkt met knoppen en is handzaam en formaat is goed. Beeldscherm is groot genoeg en nachtzicht is perfect. Bereik is goed en programma start snel op. Bereik is zelfs goed bij nieuwbouw huizen met betonnen muren en vloeren. Voix optie werkt goed en bespaart baterij. Babyfoon heeft alle opties welke je nodig heb zoals terug praten, liedjes op afstand. Minpunten zijn dat camera niet op afstand te besturen is de symbolen op de knoppen vervagen en dat batterij snel leeg is waardoor de babyfoon altijd aan de oplader moet.

Pluspunten

  • Nachtzicht
  • Goed bereik
  • Voix opties en terugpraten

Minpunten

  • Batterij snel leeg
  • Symbolen op kanoopen vervagen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

t**s@g**l.com 28-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een zeer betrouwbare oppas!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

10,0
Wij hebben voor de oppasdagen van onze kleindochter de Luvion Easy gekocht. Het is een zeer betrouwbaar apparaat dat goed beeld en geluid geeft, zowel overdag als 's nachts. Dat geeft een heel gerust gevoel. En het is heerlijk als zij lekker geslapen heeft, wakker wordt om dan op de Luvion te zien dat ze in haar bedje nog lekker even met haar knuffel speelt! Wij zijn er in ieder geval heel, heel blij mee! Vooral met onze kleindochter, maar ook met haar 'beschermengel' Luvion Easy!

Pluspunten

  • Goed beeld, zowel overdag als 's nachts!
  • Ook het geluid is goed.

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d**2@h**l.com 07-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Extreem snel leeg.

Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

3,0
Beeld is goed alleen het scherm is zo extreem snel leeg dat hij meer in de oplader zit dan dat deze eruit is….

Pluspunten

  • Goed beeld

Minpunten

  • Scherm zeer snel leeg.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

e**e@g**l.com 01-01-2022
  • Product gekocht

Slechte aankoop

Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

2,0
Heel veel spijt van deze aankoop.
Ons huis is nieteens heel groot en hebben niet overal bereik.
Kunnen niet op ons gemak buiten vertoeven.
Koop dit product niet!

Reageer

p**o@l**e.nl 17-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Luvion

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

7,0
Handig en makkelijk in gebruik! Makkelijk te installeren en goede kwaliteit.

Reageer

Essie 28-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

9,0
Heel fijne babyfoon, goed beeld en goede batterijduur. Er zit een temperatuuralarm op en een functie om terug te praten en een muziekje af te spelen. Het enige wat ik mis is een functie om de camera op afstand te draaien verder heel fijn en het geld waard.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Lange batterijduur
  • Temperatuurmeter
  • Terug praten
  • Muziek afspelen

Minpunten

  • Camera niet op afstand te draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gulistan 10-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Babyfoon die je thuis moet hebben

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

10,0
Wij hadden al babyfoon met camera maar hij blokkeerde steeds dus besloten we een nieuwe te gaan halen. Wij wilden deze keer met een full option en dit is ook wat we kregen; zowel monitor scherm als app die je kan installeren om op je gsm/ tablet alles te kunnen volgen en zelfs beelden op te nemen!! Het kan tot grote afstanden, je kan overal meenemen (app via wifi) en monitor tot wel 300m bereik.
En hij draait goed rond en geeft ook nog eens extra meldingen!

Voor mij een top product, ik kan het alleen maar aanbevelen mamas en papas!!

Pluspunten

  • Grote afstandsbereik en wifi
  • Beelden opnemen

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SSR 21-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwalitatief goede babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

9,0
Uitstekende babyfoon met goede beeldkwaliteit en geluid. Een echte aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dimitri 13-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit, eenvoudig in gebruik

Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit, Heldere display, Vele gebruiksmogelijkheden, fraai design.
Zeer scherp geluid, gebruiksvriendelijk. Zicht in het donker is ook zeer goed. Kortom het product heeft alle functies die je nodig hebt, en heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteit
  • Heldere en duidelijke display
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Caroline VN 26-03-2021
  • Product gekocht

Zeer goede babyfoon met camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

10,0
Met deze babyfoon kun je met een gerust hart je baby te slapen te leggen. Zeer scherpe beeldkwaliteit en een groot beeldscherm. Met de spraak functie kun je vanop afstand met je baby praten. Dit is zeer handig. Zo moet je niet altijd de slaapkamer binnengaan. Er staan ook enkele slaapliedjes op. Top product!

Pluspunten

  • Groot beeldscherm
  • Praatfunctie
  • Scherpe beeldkwaliteit
  • Slaapliedjes
  • Gemakkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blooisi 16-03-2021
  • Product gekocht

Praktische makkelijke babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

8,0
Ik heb dit product aangeschaft omdat er veel lovende reacties waren. Zeer gebruiksvriendelijk apparaat zonder al te veel poespas. Houd wel rekening dat de camera altijd in het stopcontact moet. De monitor kan je los verplaatsten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tatjana 27-02-2021
  • Product gekregen

Beste babyfoon !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

10,0
Na veel navraag gedaan te hebben en reviews te hebben gelezen wilde wij heel graag deze babyfoon aanschaffen.
Dit omdat er gewoon geen negatieve review te vinden was en ik goede verhalen hoorde van ouders in onze omgeving.
We waren daarom ook heel blij dat we deze babyfoon cadeau kregen tijdens mijn babyshower.
Uiteraard zelf al meteen getest en gekeken hoe hij werkte.
Deze babyfoon is super makkelijk in gebruik, het beeld is heel duidelijk, en het geluid is ook uitstekend, je hoort de zachtste geluidjes al.
Ook is het bereik super goed, we nemen hem ook mee als we naar mijn schoonouders gaan. Daar slaapt onze zoon op zolder, en beneden hebben wij prima bereik, zelfs in de tuin.
Ook is het fijn dat je via de babyfoon tegen je baby/kindje kan praten.
Ik zou iedereen deze babyfoon aanraden, hij is het geld meer dan waard !

Pluspunten

  • Bereik
  • Beeld
  • Geluid
  • Gebruik

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mateeke 11-02-2021
  • Product gekocht

Prima babycamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

9,0
Fijne babyfooncamera. Goed zicht zowel in de dag als nachtfunctie. Ook het inzoomen is fijn, maar het beeldkwaliteit wordt dan helaas wel wat minder. 3 verschillende muziekjes mogeljjk en een functie om ze af te wisselen. Er wordt straks zeker een tweede camera besteld zodra de volgende komt! Geluid heeft wel een vertraging.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Nachtfunctiw

Minpunten

  • Bij inzoomen wordt de kwaliteit wat minder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne R 31-01-2021
  • Product gekocht

Product zelf prima, gebruiksvriendelijkheid NIET

Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

3,0
wie heeft er in HEMELSNAAM bedacht om het knopje tbv het afspelen van muziekjes TUSSEN de volumeknop en de aan en uitknop te zetten? Even ter Info: s nachts wil je het beeld zo zetten dat hij alleen aanspringt bij geluid: dus je wil op de aan/uit-knop drukken hiervoor en hoevaak wil je wel niet het geluid zachter/harder zetten als je bv even wil luisteren of je baby nog in een diepe slaap zit etc. Na minstens 20x per ongeluk op de muziek knop te hebben gedrukt waarna mijn baby wakker werd (en die slaap is redelijk heilig) ben ik echt helemaal klaar en genezen van dit product.

Pluspunten

  • Beeld en geluid is goed!
  • Goed bereik

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Plaatsing van knoppen

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

De Meester 28-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm; goeie verbinding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

7,0
We zijn heel tevreden met de babycam. Goeie ontvangst, duidelijk beeld. Alleen kon de batterij wat langer meegaan. De geluidssensor is ook niet heel gevoelig

Pluspunten

  • Connectie
  • Beeld

Minpunten

  • Batterij
  • Geluidssensor

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Shirley 24-01-2021
  • Product gekocht

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

9,0
Fijne babyfoon, heel blij met de nachtzicht functie. ik kan met een gerust hart mijn kindje in bed leggen, mijn eigen ding doen en hem toch in de gaten houden.
De terug spreek functie is ook heel handig zo kan ik hem laten weten dat ik eraan kom.

Pluspunten

  • Fijn gebruik
  • Geluid is hard genoeg zelfs op de zachtste stand
  • Inzoom camera functie

Minpunten

  • Camera moet altijd met netstroom

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 04-01-2021
  • Product gekregen

Fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

8,0
Een mooie babyfoon. De camera moet wel constant aan de stroom. Verder is het beeld en het geluid goed. Voldoet ons prima.

Pluspunten

  • Camera

Minpunten

  • Constante stroom van de camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chantal 26-12-2020
  • Product gekregen

Luvion Essential

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

8,0
De babyfoon is gemakkelijk te installeren. De beeld en geluid kwaliteit is erg goed. Leuke pluspunten dat je kunt praten en een melodie kunt afspelen.

Pluspunten

  • Beeld- en geluidskwaliteit
  • Makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tamara 05-12-2020
  • Product gekocht

Prima babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Luvion Essential wit

Algemene score

8,0
Na veel beoordelingen te hebben gelezen, uiteindelijk gekozen voor de Luvion Essential babyfoon. Goed bereik, muziek aan te zetten en helder beeld.

Pluspunten

  • Bereik
  • Beeld
  • Muziek

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews