Kenwood DMX125DAB - Reviews

Best Reviewed mei 2020 Kenwood DMX125DAB
Best Reviewed - mei 2020
Specificaties
Type/soort
autoradio
Functies
radio, dab
Vermogen
84 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood DMX125DAB op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harald 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne radio compact met DAB+ antenne!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

9,0
Na veel onderzoek uitgekomen op deze radio. Kenwood staat voor kwaliteit, mooie sound en heeft jaren ervaring op audio gebied. Bluetooth, dab plus , android mirror functie en een capacitief scherm wat bij vele radio's nog een resistive scherm is. Verder bleutooth 3 ipv bij velen 2.1 . De firmware is up te daten via Kenwood. mooi groot scherm. Ipv mechanische toetsen zitten er touch toetsen op wat het geheel een strak uiterlijk geeft. Bijgeleverd worden dus een microfoon voor het handsfree bellen en een dab kabel welke niet bij alle radio's tegenwoordig meegeleverd worden. Een plus dus voor Kenwood. Het scherm is niet te verwijderen en er is op de radio geen beveiligingscode wat ik zelf dan weer vervelend vind ivm evt diefstal van de radio. Het geluid is wat mij betreft top en van hoogstaande kwaliteit. Maar dat is voor ieder persoonlijk natuurlijk en afhankelijk van de in de auto aanwezige speakers. Verder zijn er voldoende instel mogelijkheden voor het geluid. Een 13 bandige equalizer en geluid afstelling via een grafische weergave in de ruimte van je auto. De bijgeleverde kooi om de radio in te bevestigen vind ik wel wat ruim zitten . Geen idee of dit zo hoort maar ik heb er een steunlatje in moeten doen aan de onderzijde om de radio speling vrij te krijgen . Ook de klemmetjes halen in mijn radio 2 DIN vak het net niet . Ik had graag gezien dat ze wat meer van de klemmen erop hadden gemaakt die wat dieper vallen in de kooi. Verder beveel ik hem van harte aan en wens ik een ieder succes aan met zoeken. Bonus is dat je nu 3 jaar garantie hebt !!!

Pluspunten

  • Modern veel features zie uitleg
  • 3 jaar garantie

Minpunten

  • Kooi van de radio
  • Beveiligingscode afwezig ivm diefstal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Berrie 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

9,0
Ik heb de radio vandaag ingebouwd en ik heb er nu al plezier van werkt makkelijk en duidelijk en veel functies

Pluspunten

  • Mooi beeld
  • Makkelijk bedienen

Minpunten

  • Geen Apple CarPlay

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JPM 10-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel veel mogelijkheden !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekozen , omdat daar alles opzit wat ik zoek 😎
En de prijs is heel betaalbaar.
Mooi strak design met heel veel mogelijkheden.
Het touchscreen werkt heel prettig en het inbouwen is een fluitje van een cent.
Ik heb de bevestigingsbeugels van oude toestel over gezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pattrick 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

8,0
Leuke radio met veel functies alles werkt naar behoren en is ook behoorlijk snel had dit niet verwacht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

José 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie radio met vet screen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

9,0
Leuke radio, zeer fraai om te zien. Ga hem zo dadelijk inbouwen. Heb hem net ontvangen met de post. Ben zeer benieuwd naar zijn geluid en gebruikers gemak. Maar merk kennende zal dit super zijn. Op advies deze radio met DAB+ gekocht

Pluspunten

  • Mooi designer
  • Lekker compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Angie 21-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Echt een super radio!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

10,0
Een mooi groot scherm. Ook heel handig dat de radiozenders al in een lijst staan. Zou het iedereen aan raden.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ferry 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte instalatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

8,0
Het apparaat is makelijk aan te sluiten en werkt geweldig alles doet het en werkt ben er super blij mee en is echt een aanrader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 23-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

10,0
De DMX125DAB werkt goed
En is handig in gebruik en is snel en aanraakgevoelig
Het is een aanrader...

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Francke 02-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DMX125DAB autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met deze autoradio. Ik heb heel lang zitten twijfelen over het feit of ik er een wou met scherm of zonder in verband met de prijs. Aangezien deze met beeldscherm ook super tof geprijsd was heb ik het erop gewaagd en met success! Het geluid is zuiver en ik heb nooit problemen met het koppelen van mijn media. Houd er wel rekening mee dat je alles vooraf aanzet. Als de handrem ervan af is en als je al aan het rijden bent kan je dit namelijk niet meer. Wat ik eigenlijk super vind in verband met de veiligheid van andere weggebruikers met andere woorden gewoon doen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een upgrade voor mijn auto. Erg makkelijk te bedienen.

Geschreven voor: Kenwood DMX125DAB

Algemene score

9,0
Dit zou iedereen moeten doen die de ruimte ervoor heeft, een 1 din vervangen door een 2 din. Deze radio is zo makkelijk te bedienen en is ook makkelijk om contact mee te maken. Handig als iemand de auto wil gebruiken en naar zijn eigen muziek wil luisteren.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • mooi afgewerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer