Hot Deal Alert
Bekijk productBitdefender Premium VPN Licentie 1 jaar - 10 Licenties
Doet wat het beloofd, zou het aanraden
Mijn huidige vpn abonnement liep af en wilde mij opnieuw orienteren om een nieuw abonnement af te sluiten. Ik heb de mogelijkheid gehad om Bitdefender Premium VPN te testen.
Het installeren gaat heel makkelijk. De software regelt zichzelf verder in. Wel valt me op dat ik na het opstarten vanuit een standby modus van mijn laptop in eerste instantie geen verbinding heb met mijn wifi. Ik moet de vpn software dan even uitschakelen en mijn wifi herstellen om dan vervolgens mijn vpn verbinding te herstellen. Ik heb de functie blokkeer al het internet verkeer indien PVN wegvalt niet ingeschakeld.
Verbinding maken met de vpn servers gaat verder prima. Heb er een aantal getest (NL, US, DE)
Als het draait, draait het verder ook prima.
Het is handig om in het buitenland je lokale software die door toch te kunnen gebruiken. Je kunt aangeven dat je virtueel in NL bent en dan je app gebruiken zodat je toch sport wedstrijden of iets dergelijks kunt bekijken.
Daarnaast is het fijn dat je betere bent beschermd tegen mensen die mee willen kijken op je PC of telefoon.
Soms vertraagd het wel wat maar veiligheid is ook wat waard.
Pluspunten
- Goede bescherming
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Soms geen verbinding na herstart
- Belast het systeem soms, maar niet hinderlijk