Samsung SL-C480W/SEE - Reviews

Specificaties
Functies
kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
laser-technologie
Wifi
Wifi

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marco 27-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Slijtage gevoelig

Algemene score

1,0
Ik heb deze printer 1,5 jaar geleden gekocht en print gemiddeld 10 velletjes per dag. In de 1,5 jaar tijd heb ik regelmatig onderdelen moeten vervangen zoals: 2x een toner opvangbakje van €8 per stuk, 1x een drum unit van €90 en nu is de transfer belt kapot. Dit onderdeel kost €65 en is niet zelf te vervangen, kosten voor een monteur komen hier dus ook nog bij. Voor zakelijk gebruik is deze printer absoluut niet geschikt want hij laat je regelmatig in de steek.

Minpunten

  • Onderdelen slijtage gevoelig
  • Onderdelen opgeteld duurder als de printer zelf
  • Onderdelen gaan nog eerder kapot als de inkttoners
  • Geen garantie omdat het slijtage onderdelen zijn
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Nap 11-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

instalatie zonder CD lastig

Algemene score

7,0
De printer was snel en eenvoudig geïnstalleerd op onze laptop, met de meegeleverde CD.
Echter de volgende laptop heeft geen CD drive, en dan is er geen beschrijving, niets concreets te vinden op internet ( voor een leek), en draadloos wordt de printer wel gevonden maar moet je een pincode van 8 cijfers hebben?? Waar vind ik die??
Verder steekt de papierlade aan de voorkant uit, waardoor hij niet in de kast past.
Of de printer lang met de inkt doet, en of alles helder is etc. weet ik niet. Misschien moet de verkopende website na een jaar om een recensie vragen.
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike K. 08-09-2017

Alleen maar foutcodes en natuurlijk net buiten 1ste jaar garantie

Algemene score

4,0
Duurste printer die ik ooit heb gekocht , deed het in het begin best goed.
kreeg de 1 na de andere foutmeldingen , cartridges niet herkend , toners snel op, transfer belt error. En nog veel meer.
Ben er echt ziek van.
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

mowi 24-06-2017

toners veel te snel leeg, mooie maar dure printjes.

Algemene score

6,0
Na ongeveer 400 printjes moet de gele toner worden vervangen, zit zwart op 20 procent, rood en blauw op 35 procent. De belofte van 1500 paginaas wordt dus bij lange na niet waargemaakt. Verder doet die wat die belooft te doen!
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Martijn 30-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Display van printer bijzonder slecht afleesbaar

Algemene score

6,0
Mooie compacte All-in-one kleuren laserprinter voor een redelijke prijs. Grote tegenvaller is het display op de printer dat bijna niet afleesbaar blijkt zonder externe lichtbron omdat achtergrondverlichting ontbreekt. Samsung heeft mij per email bevestigd dat dit geen defect aan de printer is, maar dat achtergrond verlichting simpelweg ontbreekt. Van een fabrikant als Samsung zou je een dergelijk slecht afleesbaar display niet verwachten op een printer van meer dan 200 euro.

Pluspunten

  • Mooie afdrukken
  • Eenvoudige installatie
  • Rechtstreeks vanuit smartphone printen

Minpunten

  • Zeer slecht leesbaar display
  • Lange opwarmtijd
  • Printerlade steekt uit
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Peter 08-12-2016

Toner te snel leeg.

Algemene score

8,0
Toner te snel leeg, de 1500 pagina`s heb ik bij lange na niet afgedrukt. Zwarte toner is al leeg na ongeveer 200 afdrukken {tekst}
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jaap van Dam 02-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

MOOIE COLOR LASER PRINTER

Algemene score

7,0
Goede prijs kwaliteit verhouding met precies de mogelijkheden die ik nodig heb. Scannen, kopieren en afdrukken en allemaal in kleur.
Ook direct printen vanaf je smartphone
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerwin 25-11-2016

Is het geld waard!

Algemene score

10,0
De eerste WiFi printer die niet offline is op het moment dat je hem nodig hebt. Drukt scherp en snel af. Scant makkelijk.
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Lorenzo Uhma 24-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Lekker compact laserprintertje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze gekozen omdat ie klein is, veel netwerk verbindingen tot stand kan brengen, scherp print, redelijk snel is, de cartridges goed te betalen zijn en...een heeeele scherpe prijs heeft.

Pluspunten

  • Compact
  • Scherpe prijs
  • Mooie afdrukken
  • Online instellingen

Minpunten

  • Papier lade steekt uit.
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan Schilder 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Scherpe afdrukken

Algemene score

8,0
Gekozen voor dit product, omdat je kunt scannen, printen en kopieren. Met Wifi dus fijn als netwerkprinter. Scherpe afdrukken en redelijk snel.

Pluspunten

  • Wifi
  • compleet
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbie 02-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Printer met Mooi Design en veel features

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Printer enkele dagen in bezit. Veel features (bijv. Airprint / NFC). De printer heeft een mooi design en misstaat daardoor niet in de studeerkamer.

Enkele printjes gemaakt vanaf telefoon, verschillende laptops door direct via wifi te printen en ik moet zeggen. De printjes komen er heel snel uit! Super fijn. Zeker in vergelijking met de inkjet printer die ik hiervoor had.

Ten slotte moet ik zeggen dat de prijs erg laag is voor wat je ervoor krijgt. Zeker met de extra cash back actie van Samsung.

Pluspunten

  • Design
  • Features
  • Prijs
  • Snelheid

Minpunten

  • Geen.
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Joop 27-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Schitterende prints

Algemene score

8,0
Ideale printer, als je altijd normaal A4 papier gebruikt. Snel en simpel te bedienen. Qua uiterlijk ook mooi apparaat, snel gebruiksklaar en weinig herrie.

Pluspunten

  • Briljante prints

Minpunten

  • Erg onhandig afwijkend papier gebruiken
  • Kan niet met dikker papier overweg, loopt vast.
Geschreven voor: Samsung SL-C480W/SEE

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Walter 26-11-2016

Sinds begin november in bezit. Helaas krijg ik ook vast lopers op dik / glossy papier. Ik heb melding gemaakt bij Samsung support, zonder oplossing. Nu ter reparatie naar reparatie center.

Reageer