HP OfficeJet Pro 9012e - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de HP OfficeJet Pro 9012e op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JP 26-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi zakelijk printer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

9,0
Mocht deze printer testen en ben heel tevreden het printen doet goed zoals 2 kanten afdrukken printen zonder opstaan en inkt is ook erg zuinig en hij reageert ook snel op wiff dus ben zeker heel tevreden

Pluspunten

  • dubbelzijdig uitprinten
  • wiff
  • inkt zuining

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**i@g**l.com 22-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Makkelijk en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

9,0
Deze printer voldoet eigenlijk aan de beste verwachtingen die je mag hebben van dit niveau: klein zakelijk. De installatie gaat heel soepeltjes en binnen no-time kun je aan de slag en heb je een printer die je van overal kunt bedienen als je dat zou willen. Waar eerdere HP printers nog wel eens problemen hebben met printen op afstand/wi-fi heb ik die problemen met deze printer nog niet ervaren. Voor prive gebruik is deze ideal: af en toe wat printen, iets scannen als nodig. Voor zakelijk gebruik hangt het er een beetje vanaf zou ik zeggen: print je echt veel, dan is het misschien niet handig, en moet je te vaak papier aanvullen bijvoorbeeld. En met de instant-ink optie hoef je dus ook geen inkt op voorraad te hebben, of af te vragen waar je die ook alweer moet kopen en welk soort je hebt....het wordt gewoon toegstuurd als het bijna nodig is, wel zo handig!

Pluspunten

  • gemak
  • snelheid
  • mogelijkheden
  • formaat

Minpunten

  • capaciteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

r**n@r**s.nl 15-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Printer voldoet prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

9,0
Deze HP printer is na ontvangst heel makkelijk en snel werkend te krijgen op zowel mijn PC, laptop als telefoon. Ook de rest van het huis konden er snel en makkelijk mee overweg om hem op hun respectievelijke apparaten te laten werken.
De inschrijving van HP+ gedaan en nu de komende 6 maanden maar eens afwachten of we genoeg printen om dat ook uit te proberen.
Ik vindt het design van de printer goed en hij staat dan ook in mijn kantoor op een kast en niet zoals de andere printers in een kast. Dat zegt al heel wat. Daarnaast hebben we er nu een en ander op geprint en dat gaat goed, snel, met niet al teveel geluid overlast en vooral ook makkelijk genoeg. Wel raar dat je bij het printen nu niet een printermodel naam hebt staan maar HP Smart Printing. Dat zal een kwestie van wennen zijn. Ik heb nog lang niet alle functies uitgeprobeerd en zal deze ervaring nog wel aanvullen alvorens hij helemaal compleet is.
Inmiddels zijn we een paar weken verder heb ik denk ik toch wel het meeste uit kunnen proberen van deze printer.
Ten eerste kreeg ik mijn extra inkt al ruim op tijd nadat ik mij gemeld had voor het abonnement van HP. Die liggen dus lekker klaar te wachten.
Daarnaast kan ik wel zeggen dat alles tot nu toe op rolletjes loopt met deze printer. Het is even wachten voor je vanaf je computer een opdracht geeft dat hij wordt geprint, maar daar ben ik inmiddels aan gewend. Vanuit de telefoon gaat het ook prima, scannen doet hij lekker en een paar mooie fotoprints al gemaakt. Dus hij bevalt mij en mijn huisgenoten prima.

Pluspunten

  • HP+ abonnement
  • mooi vormgegeven
  • lekker snel
  • bruikbaar vanaf telefoon, tablet en computer

Minpunten

  • nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

miek0902 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

super snel en draadloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

8,0
Ik heb een sticker bedrijfje. Ik heb transparante stickers geprint. Gaat echt mega snel. Gewoon printen gaat nog sneller. De print vliegt er bijna uit zo snel. Installeren ging ook goed. Moet wel aan deze nieuwe vorm van cartridges wennen. Ik moet ook nog even uitzoeken hoe ik voorkeurs instellingen kan maken. Ik heb voor stickers printen altijd de hoogste resolutie om het best haalbare er uit te halen. Dat draadloos printen is ook een zegen. Ik had een hele oude printer. En een kabel minder is natuurlijk beter. Ik wil nu zoveel maken dat ik gewoon overloop met ideeën.

Pluspunten

  • genoeg inkt per afdruk
  • snelle afdrukken

Minpunten

  • inkjet kan minder geschikt voor transparant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjanpl 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne printer/scanner.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

9,0
Na het ontvangen van de printer ben ik aan de slag gegaan met de installatie. Een kind kan de was doen. Echt niet moeilijk.

Ook het aanmelden bij HP+ was duidelijk. Gewoon de stappen volgen. Het was zo gepiept.

We hebben voor nu een abonnement gekozen waarvan wij denken dat we goed zitten. Ik printer dagelijks voor mijn bedrijf. En of ik nu adreslabels nodig heb voor mijn verzendingen of een mooie kleuren print voor een bestelling. De printer print ze allemaal super netjes. Geen rare vegen of vlekken in de print.

Wat ook super handig is is dat als ik een scan maak ik die direct in onze dropbox kan zetten vanaf de printer/scanner. Hoe fijn is dat!

Het printen vanaf mijn telefoon gaat de ene keer wél en de andere keer niet goed. Ik durf niet ze zeggen waar dat aan ligt.

De eerste "reserve " cardriges zijn ook al binnen.

Echt fijn het gevoel dat je nooit zonder inkt kan komen te zitten.

Al met al ben ik tot nog toe erg tevreden over de printer.

Pluspunten

  • Printen vanaf elke locatie
  • Scansnelheid direct in de dropbox
  • Inkt abonnement dus nooit meer zonder inkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m**m@g**l.com 09-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top printer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

9,0
Erg tevreden over deze printer. Makkelijke installatie, simpel in het gebruik, mooi design en prachtige kleuren printjes. Het dubbelzijdig afdrukken voorkomt papierverspilling en met het HP inktplan zit je nooit zonder inkt. Voor mij een blijvertje.

Pluspunten

  • Makkelijke installatie
  • Dubbelzijdig printen
  • HP inktplan
  • door WiFi printen vanaf al je devices

Minpunten

  • Aan de grote kant.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen van Eerden 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie printer met goede kwaliteit prints!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

9,0
Als grafisch ontwerper is een printer erg belangrijk tijdens mijn werk. Voordat ik mijn ontwerpen naar klanten stuur is het belangrijk dat ik een betrouwbare printer heb waar ik goed de kleuren kan testen. De afgelopen weken heb ik goed gebruik kunnen maken van de printer en ben ik enorm enthousiast die zijn werk doet. Daarnaast is de combinatie met HP-instant ink enorm prettig. Zo kreeg ik via de post nieuwe cartridges opgestuurd omdat de printer via het netwerk een seintje gaf dat mijn inkt bijna op was. Voelt super hip en erg prettig om hier zelf niet meer zorgen om te hoeven maken.

Al met al ben ik erg blij met deze printer en is de combinatie met de app ook erg fijn. Tot op heden nog geen problemen of negatieve ervaringen gehad bij prints etc.

Pluspunten

  • App (zeer gebruiksvriendelijk)
  • HP Instant Ink (via post)
  • Grafisch Vormgever waardige prints!

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

christa86 07-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Hp 9012e

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

10,0
Perfecte kleuren makkelijk en snel geïnstalleerd .
Mooi overzichtelijk display,
Zowel zakelijk als privé is dit een aanwinst om alles makkelijker te maken

Pluspunten

  • Snel
  • Mooie kleuren
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ilseve 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

gebruiksvriendelijke printer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

8,0
De installatie was erg makkelijk en ook is het fijn dat hij niet met een printkabel gebonden is met onze laptop. Het is heel handig om vanuit bijvoorbeeld onze Ipad een printje te maken. Het scherm geeft meer informatie dan we hadden verwacht, dus ook even snel een kopietje of een scan maken is fijn, zelfs voor de kinderen. Ik gebruik het scannen ook voor digitalisering van mijn tekeningen en de scans zien er mooi uit op de computer, ik kan deze daarna digitaal bewerken er is geen verlies van details. Wel vreemd dat ik al meteen na een paar velletjes een setje nieuwe inkt thuis kreeg gestuurd, ik ga er vanuit dat ik deze nu nog niet nodig heb. Wel is het fijn als dit met een mailtje wordt aangegeven, dan kunnen we zorgen dat er iemand thuis is. Het printen van grote opdrachten gaat erg goed, het gaat snel, ook bij dubbelzijdige opdrachten.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • online printen vanaf telefoon
  • instant inkt service

Minpunten

  • gebruikt veel inkt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Testa 05-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne printer met inkt service aan huis!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

9,0
Binnen een paar minuten geïnstalleerd, en ik kon gelijk beginnen, wat een printsnelheid, ik had binnen een minuut wel 20 printjes. De verbinding met alle apparaten is ook erg goed waardoor je heel snel contact maakt met de printer en kan printen. Ook ondersteunt deze printer het dubbelzijdig scannen en randloos printen. Dat zijn 2 opties die voor mij echt heel belangrijk zijn. De printer kan ook fotos in hoge kwaliteit printen. Al met al dus een fijne printer voor iemand die veel aan huis werkt! Altijd te laat met inkt kopen of je zit vaak zonder? Niet getreurd! Hp heeft namelijk een super handige instant inkt service. Je meld je aan, kiest wat voor abbonement je wilt en je inkt wordt netjes thuisbezorgd voordat jouw inkt op is! Klein minpuntje, hij beweegt best veel heen en weer en is wat lawaaierig, een stabiele ondergrond is sterk aangeraden!

Pluspunten

  • Dubbelzijdig scannen
  • Hoge resolutie printen
  • Handige app/ mobile printing
  • Randloos printen
  • Aantl printjes per minuut

Minpunten

  • Lawaaierig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

KarinH 05-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede, snelle printer voor je thuiskantoor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

9,0
Printer is mooi qua design. Touchscreen scherm is helder er werkt super op de aanraking. De installatie was niet lastig, op het invoegen van de cartridges na. Die klikten niet meteen vast waardoor dit nog een paar keer opnieuw moest. De installatie werkt super omdat het van printer naar je account gaat en dat reageert mooi op elkaar. Mooi ook dat je bij deze printer een stille modus kan instellen tussen tijdstippen. Ons kantoor grenst aan de slaapkamer van onze baby dus heel fijn dat dit mogelijk is.

Na installatie de eerste print gemaakt, dat ziet er echt perfect uit!

Kortom:
- Installatie: 7
- Kwaliteit prints: 10
- Opties en gebruiksvriendelijkheid: 9

Pluspunten

  • Stille modus
  • Afdrukkwaliteit
  • Design
  • HP+ abonnement

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lillxangel 30-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

All in one

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

10,0
Toen ik gisterochtend een mailtje kreeg dat mijn pakket opgehaald kon worden, werd ik meteen enthousiast! Bij thuiskomst alles uitgepakt en de gebruiksaanwijzing gelezen. Ik had al een hp+ account aangemaakt en begon met de installatie. Dit verliep heel vlot ener werd goed beschreven wat je precies moest doen. Tot zo ver erg positief. Meteen aangemeld voor instant inkt en ook dat ziet er keurig uit. Wat ik zelf ook heel fijn vind is dat je meteen inkt erbij krijgt zodat je ook gelijk kunt beginnen met printen ed. Positief : *makkelijk te installeren en te bedienen *Hp smart app maakt het allemaal net even makkelijker (en leuker) *instant inkt is de eerste maanden gratis maar ook daarna niet duur Nadelen : *scan klep klapt snel dicht, je moet er echt om denken dat je hem goed omhoog doet. *persoonlijk vind ik het design niet erg praktisch, voor mijn gevoel heeft de printer veel 'uit-stekende' onderdelen. Al met al ben ik wel erg enthousiast en kijk uit naar alle functies die ik nog ga ontdekken.

Pluspunten

  • Instant inkt niet duur
  • Makkelijk in gebruik
  • Hp smart app maakt het leuk om te ontdekken
  • Print ontzettend snel

Minpunten

  • Design met 'uitstekende' delen
  • Klep valt snel dicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

koen 30-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Bevalt goed, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

9,0
De printer werkt prima zodra deze geïnstalleerd is, het HP+ systeem is denk ik een goede manier om nooit zonder inkt te zitten en ook niet teveel te betalen. De installatie van de printer verliep helaas niet vlekkeloos (maar dat is ook mijn algemene ervaring bij het installeren van printers). De printer werd niet meteen gevonden en ik moest met wat omwegen de installatie en configuratie starten. Het enige grote nadeel vind ik dat je verplicht word om een account aan te maken (nu is dat voor deze campagne ook nodig, maar als ik niet aan de campagne zou meedoen zou me dit echt storen). Kwaliteit van de afdrukken is erg goed, mooie kleuren en een groot pagina bereik (weinig witte randen). Hij is ook lekker snel in gebruik en er tof dat ik vanaf al mijn apparaten kan afdrukken. Scannen werkt ook goed, heb het alleen nog niet voor elkaar gekregen om naar Google Drive te scannen, maar dat lukt vast ook nog wel. Fijne printer en scanner met veel opties en het HP plus systeem is een ideale manier om nooit zonder inkt te zitten en toch niet te veel te betalen voor een voorraad cartridges.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 29-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ik ben enthousiast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

8,0
Mijn ervaring tot nu toe is super. Instant Ink kende ik al van onze andere printer. Heel fijne uitvinding om op deze manier met je inkt om te gaan.

De nieuwe OfficeJet is nogal een flinke jongen, althans zo leek het door het gewicht en de enorme doos. Thuis bleek de OfficeJet net zo breed als de vorige printer, alleen een stukje hoger. Fijn, want we waren al bang dat we een nieuw bureau moesten aanschaffen. Niet nodig, de OfficeJet is lekker compact.

Uitpakken en installeren lukte me in 15 minuten. Zonder hulp van mijn ict-husband. Ook top dus. Het schermpje is duidelijk leesbaar en werkt goed met touchscreen.

Printen gaat snel en scherp. Dubbelzijdig printen werkt echt heel erg goed. Geen schuine pagina's of iets dergelijks. Scannen gaat goed, ook dubbelzijdig gaat super. De resolutie is heel erg scherp. Ziet er echt professioneel uit. Ik heb nog nooit zo'n fijne printer gehad. De app werkt super en is op alle devices goed geïnstalleerd.

Het enige minpunt is dat het scannen naar e-mail wat voeten in aarde had voordat dat werkte. Het bleek een instelling bij mijn hostingpartij en ik moest een vinkje zetten bij smtp-nogwat.

Kortom, ik ben enthousiast!

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • compact
  • snel
  • scherp

Minpunten

  • scannen naar e-mail was lastig te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack Mulders 29-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Aanrader voor veelvuldige afdrukken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: HP OfficeJet Pro 9012e

Algemene score

10,0
Snelle en eenvoudige installatie.
Staat stabiel door de zwaarheid.
Print zuiver en ook weining onzuiverheden in de gedrukte print.
Spaarzame inkt want we gebruiken deze echte dagelijks zeer veelvuldig.
Aanrader voor iedereen maar ook zeker zakelijk voor vele printen.

Pluspunten

  • installatie eenvoudig
  • duidelijk qua uitprinten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer