Princess Airfryer XL - 5L - 1500W - 8 Programs - PFAS Free - Black

Princess Airfryer XL - 5L - 1500W - 8 Programs - PFAS Free - Black

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 68,82Bekijk alle aanbieders
Bart03-12-2024
5.0

Bereikt helaas niet het gewenste resultaat

5.0
Het product wordt is gemakkelijk te gebruiken. Het is slechts een kwestie van stekker erin en aanzetten. Wat ook fijn is, is dat je de bak gemakkelijk schoonmaakt met een vochtige doek met wat zeep. Het is wel jammer dat de bak niet bedoeld is voor de vaatwasmachine. Ik heb deze Airfryer vooral getest voor aardappelproducten. De eerste test waren verse aardappelbolletjes. Ze werden wel wat krokant aan de buitenkant, maar dan binnen proefde het nog wel wat naar rauwe aardappel. Bij de verse frites, speciaal voor de airfryer, bereikte ik geen resultaat waar ik tevreden mee was. Het grootste gedeelte bleef slap. Tot slot probeerde ik het met diepvriesfriet voor de airfryer. Hiermee bereikte ik een iets beter resultaat, maar alsnog niet voldoende. De friet was nog te slap. Ik heb geprobeerd het resultaat te beinvloeden door de temperatuur hoger te zetten en de baktijd te verlengen, maar dit mocht niet baten. Kortom, makkelijk in gebruik, maar ik denk dat er betere op de markt zijn.
Pluspunten
  • snel in gebruik
  • makkelijk schoon te maken
Minpunten
  • geen goed resultaat (aardappelproduct)
  • 'schud' melding alleen met lampje, niet met piepje