Philips 7000 Series Airfryer Combi XXL Connected - HD9880/90 - 8.3L - 22 Programs

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 350,00Bekijk alle aanbieders
NicoleNF05-09-2025

Fijne airfryer voor het bereiden van gezinsmaaltijden

Wat een uitgebreide mogelijkheden heeft deze airfryer! Toen ik het mandje voor het eerst zag viel me de grootte tegen, echter is deze echt een stuk hoger dan onze vorige airfryers en er gaat echt veel in! Je kunt de bereiding op verschillende manieren instellen. Heel handig vind ik de optie met de thermometer tot een ingestelde kerntemperatuur bereikt is. Ook staan er diverse standaardprogramma's op waar je ook meer info aan kunt geven, zoals bijvoorbeeld hoeveel boterhammen je erin hebt bij het toasten ervan, of tot hoe ver het mandje gevuld is. Dat zorgt ervoor dat het eten echt goed bereid wordt!! Ook krijg je halverwege het bakken een melding dat je het mandje moet schudden zodat alle friet bijvoorbeeld goed doorbakken is. Nog een aantal fijne opties vind ik dat je bij afloop van het bereiden de optie krijgt om tijd bij te geven of juist warm te houden. De onderdelen zijn verder goed schoon te maken. De grootte van de airfryer is voor ons gezin perfect. Eerder hadden we 2 kleinere airfryers in gebruik, maar dat is niet meer nodig. We zijn tevreden en gebruiken hem dagelijks. Aanrader! Ook in combinatie met de vele tools die je erbij kunt bestellen. De bakvorm gebruiken we hier ook regelmatig, bijvoorbeeld voor het bakken van cake. Sneller klaar dan de oven en heerlijk luchtig.
Pluspunten
  • Veel functies
  • Kunt favoriete bereiding instellen
  • Groot mandje
  • Maakt weinig herrie
  • Goed schoon te maken
Minpunten
  • Groot apparaat op je aanrecht