ETNA AB790RVS - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AB790RVS op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jackadder 26-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

9,0
Zeer mooie afzuigkap waarbij je kunt kiezen voor recirculatie ofwel afvoer naar buiten. Erg makkelijk te bedienen en heeft ook een timer functie.

Pluspunten

  • Mooi
  • Goede verlichting
  • Krachtig

Minpunten

  • Gebruiksaanwijzging beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-04-2021

Beste Jackadder,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
We hechten veel waarde aan je mening.

Veel gemak van deze afzuigkap!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Carla 13-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak design en goede zuigkracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

10,0
Ik heb de reviews gelezen en vond deze afzuigkap heel mooi en de prijs is heel goed t.o.v. andere. Hij is eenvoudig in gebruik en zuigt prima. Vetfilters kunnen in de afwasmachine. Ik ben er blij mee en raad hem zeker aan.

Pluspunten

  • Mooi strak design
  • Goede prijs en kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Vanaf stand 3 maakt hij veel geluid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 14-04-2021

Wat een geweldige reviewscore: een 10! Daar zijn we heel blij mee.
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het strakke design en deze afzuigkap ook aan iedereen aanbeveelt.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Cookie 23-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fraai apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Nette afzuigkap. Ziet er goed uit met het zwarte glazen front.
Prijs/kwaliteit helemaal goed.
Zuigt als een malle. Geen kooklucht meer in huis.
Goede verlichting.
Wel wat veel lawaai op stand 3. Meestal is stand 2 ruim voldoende.

Pluspunten

  • Zuigt uitstekend
  • Vormgeving

Minpunten

  • Rumoerig op stand 3

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 25-03-2021

Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze mooie en enthousiaste review.
Uw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
We wensen u veel plezier van deze aankoop.

Groet Ursula van Webcareteam ETNA

Reageer

Aad 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima kwaliteit en stille afzuigkap

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Huidige afzuigkap vervangen ivm nieuwe keuken. Voor deze gekozen vanwege laag geluid en grote afzuig capaciteit. Design met glas erg mooi. Prima product.

Pluspunten

  • Stil
  • Capaciteit afzuiging

Minpunten

  • Geen dimbare verlichting.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 05-10-2020

Beste Aad,

Bedankt voor je mooie beoordeling en fijn dat deze afzuigkap goed bevalt en qua design blijkbaar mooi in je keuken past. Wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop.

Met vriendelijke groet, Claudia
Webcareteam ETNA.

Reageer

Vriend 03-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed alternatief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Wij hadden een afzuigkap Pelgrim, deze was toe aan vervanging.
Omdat wij opzoek waren naar een nieuw apparaat, zonder ook de keuken te moeten verbouwen, kwamen wij bij de ETNA als prima vervanging.

Pluspunten

  • 90cm
  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-02-2020

Beste heer/mevrouw Vriend,
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review, hier zijn wij erg blij mee. Fijn om te lezen dat dit model een prima vervanging is. Wij wensen je heel veel plezier met de afzuigkap.
Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

A.Visser 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super strak design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
Wat een mooi staaltje van design, het glaspaneel waar ook de full touch bediening in zit.
Dit in combinatie met zijn hoge afzuigcapaciteit en een energie klasse A label,
gaf voor ons de doorslag om deze afzuigkap te kopen.
De LED verlichting is helaas vrij helder.

Pluspunten

  • Goede afzuiging capaciteit
  • Energie klasse A
  • Strak design
  • Goede prijs en kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Vrij heldere LED verlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 30-10-2019

Geachte heer/mevrouw Visser, allereerst wil ik u hartelijk danken dat u de tijd heeft genomen om uw review te plaatsen. Deze moderne afzuigkap van ETNA is voorzien van alle gemakken. Het glasdesign front maakt het een blikvanger in iedere keuken. Veel plezier met uw aankoop. Groet Heidi van webcareteam ETNA.

Reageer

Adrie Winkelaar 07-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede afzuiging via koolfilters

Geschreven voor: ETNA AB790RVS

Algemene score

8,0
In combinatie met een nieuwe keuken is de keus gevallen op Etna apparatuur. De uitgekozen afzuigkap was helaas niet meer leverbaar, hiervoor een alternatief gekregen.
De afzuigkap werkt goed in combinatie met de geleverde koolfilters voor recirculatie. Het plaatsen van de extra filters is niet duidelijk omschreven.
De LED verlichting is niet te dimmen en is vlak met het scherm. Dat is voor ons niet optimaal. Een verstelbare en regelbare verlichting zou een verbetering opleveren.

Pluspunten

  • Goede afzuiging
  • Strak uiterlijk
  • Vlakke bovenkant

Minpunten

  • Verlichting niet te dimmen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-09-2019

Hallo Adrie,
Bedankt voor de genomen moeite om een review te schrijven en wat leuk om te lezen dat deze afzuigkap aan bijna alle verwachtingen voldoet. Mochten er in de toekomst vragen zijn verwijzen we je door naar www.etna.nl. Groet, Alice van webcare team ETNA

Reageer