De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 1 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA EAN 8715393412522 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Een mooi en functioneel product voor een redelijk bedrag
Onze vorige wandschouwkap hield er plotseling mee op maar na het bestellen van de Etna wandschouwkap begon hij toch weer te functioneren. Dit was een wandschouwkap uit het duurdere segment (bruto € 900,00). Met tussenpozen stopte de afzuiger toch weer en we hadden al een reparatierapport aangevraagd voordat we de Etna wandschouwkap bestelden. De kosten m.b.t. de reparatie overtroffen de kosten en installatiekosten van de nieuwe Etna
Nadat de Etna wandschouwkap was geplaatst bleek deze veel stiller en beter af te zuigen dan onze vorige veel duurdere afzuigkap. De Etna wandschouwkap is ook veel gemakkelijker schoon te houden.
De vorige kap had halogeen verlichting en de Etna kap heeft LED verlichting.
Wij zijn bijzonder tevreden met de aankoop van de Etna kap en deze hangt nu boven het Atag gasstel (90 centimeter) wat we al jarenlang gebruiken.
Met vriendelijke groet,
familie H.J.Slagman