Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch DHL785C op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

i**n@i**d.com 21-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inbouw afzuigkap bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

10,0
Zeer krachtige afzuiging welke effectief werkt, maakt weinig lawaai, strak ontworpen

Pluspunten

  • Krachtige afzuiging
  • Stil

Minpunten

  • Inbouwen vergt wat geduld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 06-10-2021

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mooi, rustig tot sterk afzuigend met mooi licht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Fam. Bouwmeester 22-09-2021

Afzuigkap

Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds de verbouwing van onze keuken afgelopen zomer, na ruim 20 jaar toch veel klachten te hebben gehad van geuroverlast door de hele begane grondvloer van onze woning, nu gekozen voor een unit met hoge zuigkracht en capaciteit. Inderdaad is hiermee de geuroverlast opgelost. Nadeel van de hoge zuigkracht is toch wel het hogere geluidsniveau. Zelfs op de laagste stand wel lawaaiig. Maar de keuze tussen geluid of stank maakt het in dit geval niet moeilijk dit te accepteren. Daarnaast kun je de afzuigunit wel sneller uitzetten als je klaar bent met koken, dan kon bij de oude eigenlijk niet, maar de stank zoog deze niet weg.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Afzuifunit 16-11-2020

Afzuigunit

Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De afzuigkap voldoet prima, maar maakt iets te veel geluid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

C.deB. 05-09-2020

zeer goed

Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Makkelijk in gebruik, makkelijk schoon te maken. Ideaal.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Cornelis 06-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig, krachtig, functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

9,0
Veel afzuig vermogen, eenvoudig filters schoon te maken, degelijke afwerking en schappelijk geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kleine vetfilters

Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

6,0
De vetfilters van dit apparaat zij erg klein.
Van de normale afzuigkappen zijn ze aanzienlijk groter.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Maarten 19-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

Bosch afzuiger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

8,0
Mooi design. Redelijk stil. Zuigt goed af. Geeft voldoende licht. Alleen wat lastig om goed schoon te houden vanwege het rvs

Pluspunten

  • Redelijk stil
  • Strak design

Minpunten

  • RVS is wat lastig schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Holzapfel 29-06-2017
  • Product paar weken in bezit

gaat als een malle

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

8,0
Doet wat ie hoort te doen. Zuigt af als een malle. Drie standen, knoppen makkelijk te vinden. Geluid kon nog iets stiller maar het blijft een afzuigkap. filters kunnen in de vaatwasser.

Pluspunten

  • capaciteit
  • filters kunnen in de vaatwasser

Minpunten

  • "ziet" vingerafdrukken op het rvs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Hjonnes 25-11-2016

Maakt veel meer lawaai dan ik dacht

Geschreven voor: Bosch DHL785C

Algemene score

4,0
Had op een stille stand 1 gehoopt, maar die maakt al vrij veel lawaai. Hopelijk kan ik dit op de een of andere manier afstellen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nelly Classens 13-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Hij is super gemakkelijk te bedienen. Degelijkheid zou beter kunnen, was iets gebogen. duurzaamheid kan ik nog niets van zeggen, we hebben hem pas een paar weken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer