ETNA AB660ZT - Afzuigkap - 620 m³/uur - Zwart - Afzuigkap

ETNA AB660ZT - Afzuigkap - 620 m³/uur - Zwart
ETNA AB660ZT - Afzuigkap - 620 m³/uur - Zwart
Energieklasse A
7.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AB660ZT - Afzuigkap - 620 m³/uur - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Nk20-07-2021

Mooie afzuigkap

Mooie matte kleur. De afzuigkap geeft goed licht en heeft genoeg zuigkracht. Stand 1 is bij mij vaak voldoende. Ik gebruik de afzuigkap in combinatie met een koolstoffilter. Vanaf stand 2 vind ik het geluid wel vrij hard. Het design past perfect in mijn landelijke keuken boven het Etna inductiefornuis.
Pluspunten
  • Zuigt goed
  • Goed licht
Minpunten
  • Maakt aardig veel geluid bij hogere stand
Theo05-05-2021

Mooie moderne afzuigkap.

Na het lezen van vele reviews zijn wij op deze afzuigkap van Etna gekomen maar goed dat we dat gedaan hebben , wij zijn zeer blij met deze afzuigkap goede afzuiging goede prijs en weinig geluid .
Pluspunten
  • Goede afzuiging.
  • Goede verlichting .
  • Weinig geluid .
Robin06-12-2020

Zuigt super goed af

Super goede en erg mooie afzuigkap met heel veel licht. Op de boost stand zuigt deze ook super goed en veel af
  • Veel licht
Minpunten
  • Afvoer van min125mm!
kuijpers02-12-2020

Goede afzuiging

Over de afzuigkracht valt niets te zeggen. Wel is stand 1 bijna te vergelijken met stand 3 en is het afzuigapparaat erg hard van geluid. Afzuigatand 1 had wat minder gemogen
Pluspunten
  • Makkelijke installatie
  • Goede afzuiging
Minpunten
  • Herrieschopper
  • Stand 1 en 3 verschillen nauwelijks
Jordy24-09-2020

Mooie afzuigkap met goede zuigkracht

Zeer mooie aankoop, past heel goed bij onze keuken. Niet makkelijk om een mooie betaalbare matzwarte afzuigkap te vinden, maar met de ETNA AB660ZT zijn we absoluut geslaagd.
Pluspunten
  • mooi desing
  • goede zuigkracht
Minpunten
  • maakt iets meer geluid dan gemiddeld
Patricia18-08-2020

Mooi, simpel design

ik wilde bij mijn keuken speciaal een zwarte afzuigkap. Dat is gelukt met deze afzuigkap. Het design is simpel, maar strak. Ik ben zeer tevreden. De afzuiging is prima, wel maakt de motor veel geluid.
Pluspunten
  • design
  • Krachtige motor
Minpunten
  • De motor maakt veel geluid
Arjen27-07-2020

Strakke afzuigkap met veel zuigkracht

Zeer mooie en strakke matzwarte afzuigkap met goede zuigkracht en voldoende standen. Ook is de verlichting helder en goed aanwezig.
Pluspunten
  • Mooie vormgeving
  • Goede zuigkracht