Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
Over de afzuigkracht valt niets te zeggen. Wel is stand 1 bijna te vergelijken met stand 3 en is het afzuigapparaat erg hard van geluid. Afzuigatand 1 had wat minder gemogen
Bedankt voor het plaatsen van deze review. Vervelend dat het geluid van de afzuigkap overheerst. U zou kunnen kijken of de installatie/ afvoer juist is geplaatst of indien op recirculatie alles goed is geplaatst en aangepast. Mocht het lijken op een technisch mankement dan kunt u altijd nog contact opnemen met onze serviceafdeling telefoonnummer 088-8821803 op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 20:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 16:30 uur.
Zeer mooie aankoop, past heel goed bij onze keuken. Niet makkelijk om een mooie betaalbare matzwarte afzuigkap te vinden, maar met de ETNA AB660ZT zijn we absoluut geslaagd.
Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven en wat fijn dat dit model zo mooi bij je keuken past. Wij wensen je nog veel plezier met deze aankoop.
ik wilde bij mijn keuken speciaal een zwarte afzuigkap. Dat is gelukt met deze afzuigkap. Het design is simpel, maar strak. Ik ben zeer tevreden. De afzuiging is prima, wel maakt de motor veel geluid.
Beste Patricia, bedankt voor het plaatsen van uw review. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de krachtige motor en het design van de afzuigkap. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA.
Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen. Wensen je veel plezier van deze fraaie afzuigkap tijdens het koken.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.