ETNA KKS4088 Inbouw Koelkast | 134L | Wit | F - Wijnkoelkasten
Nieuwe Etna kks4088
Oude koelkast koelde niet meer, en was ook al wat versleten. Na veel zoeken en reviews lezen uitgekomen bij deze Etna. Het product was ontzettend makkelijk te installeren, alle strips rubbers schroeven etc zijn allemaal bijgeleverd. Na het aanzetten was deze binnen het uur al op de ingestelde temperatuur. Tot nu toe zeer tevreden, prijs is goed en de verlengde garantie tot 5 jaar is helemaal netjes in deze prijsklasse. Zeer tevreden.
Pluspunten
- Garantie
- Verbruik
- Geluid
Minpunten
- Kleinere inhoud dan sommige andere modellen
Goede koelkast
Een prima koelkast. Een inbouw door onszelf ingebouwd. Was heel goed te doen, zeker voor twee senioren.
Hij koelt heel goed, vakken en schappen goed verdeeld. Niks op aan te merken.
goede tip
Sowieso gekozen voor een betrouwbare leverancier die deze koelkast prima heeft geïnstalleerd t.w. Wim van Leeuwen uit Wateringen. Geluidsniveau is gering, de ruimte is prima voor zo'n kleine koelkast. Etna heeft vertrouwen in zijn apparaten want de extra garantie (bij inschrijving) bevestigt dit wel.
Mooie inbouw koelkast
Wij vinden het een prachtige koelkast, koelt heerlijk op stand 2.
Was makkelijk zelf te installeren door een senioren-echtpaar 😄.
Erg blij mee.
Pluspunten
- Veel etages
- Fijne glasplaten
Minpunten
- Groentela had iets dieper gemogen
Hij is prima in gebruik en een prettige indeling
wij zijn heel blij met onze koelkast en vinden deze prima in gebruik en een prettige indeling
Pluspunten
- alles
- alles
Minpunten
- gen
- geen
Mooi en stil
Mooie en stille koelkast, alleen jammer dat de groentelade uit een stuk is en niet in twee delen.
Pluspunten
- mooie indeling
- stil
Minpunten
- 1 groentelade
Top product
Dit product doet waarvoor hij is aangeschaft.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
- Goede prijs aanschaf
- Redelijke energie besparing
Minpunten
- Wat kleiner van binnen
Prima prijs, hoop dat deze ook 20 jaar meegaat
Deze koelkast verdient zich in 10 jaar tijd zelf terug t.o.v. de onze 22 jarige koelkast die nu vervangen is. Verbruikt nl veel minder stroom.
Geluidsproductie valt wel tegen. Ik heb zelfs rubberen zogenaamde tegeldragers onder de poten geplaatst om trillen/geluid van de koelkast te ontkoppelen van de inbouwkast, maar toch blijft de brom goed hoorbaar. Helaas maken veel koelkasten circa 38 a 37 dB geluid en zal dit probleem zich bij veel koelkasten voordoen. Voor de rest een prima prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- prima indeling
- stabiele temperatuur in de koelkast
- goede prijs/prestatie verhouding
- inbouwen fluitje van een ouderwetse cent
- Verbruikt nl veel minder stroom dan de oude
Minpunten
- Geluidsproductie valt wel tegen.
Koelkast ziet er verzorgd uit.
Vlotte en nette levering van de koelkast. S,maandags besteld, woensdag al geleverd.
Mooie koelkast met aandacht voor randzaken bij installatie.
Pluspunten
- Kwaliteit
- Vlotte levering
Minpunten
- Geen
Fijne en betaalbare inbouw koelkast
Fijne geruisloze koelkast.
ziet er zeer degelijk uit voor dit geld.
Snel en deskundig geleverd.
De koelkast wordt als 2de ijskast gebruikt daarom gekozen zonder vriesvak. Hierdoor is er voldoende ruimte.
Dmv de 3 losse glazen planken kun je je eigen indeling maken. Geweldig.
In de deur opening kunnen 4 x 1,5L flessen kwijt.
we hebben nu een week in gebruik, maar super te vrede.
Het geluid is nauwelijks te horen. Dus ondanks het hoge nieuwe energie level.
Pluspunten
- Geruisloos
- Ruim
- Prijs gunstig
- Duidelijke handleiding
Minpunten
- Stroomkabel zou iets langer mogen
Ervaring met ETNA producten. Altijd goede keuze.
Product is prima. Zacht geluid en een prima inwendige verdeling van producten. Daarbij hebben wij voor deze aankoop ook een etna ijkast gehad en die beviel ons na 12 jaar nog steeds. En ook belangrijk is de garantie verlenging na 2 jaar bij aanmelding van het gekochte product met 3 jaar.
Pluspunten
- inhoud
- geluid
- aankoop
- extra verlenging garantie
deze is zeker aan te raden
Dit is een goed product , omdat de vorige ijskast ook een Etna was, en die hadden we al 22 jaar, zonder mankementen gehad !
Daarom hebben we wederom voor een Etna gekozen. Deze is geleverd door Witte Hal en Venlo. In de coronatijd was dit moeilijk, daarom kwam de monteur bij ons thuis en hebben we op internet deze weer uitgezocht. ook de plaatsing werd door deze monteur gedaan en heeft keurig werk afgeleverd !
Wij zijn zeer tevreden over Etna producten ook zien ze er nog mooi uit ook
Prima koelkast, een aanrader zeker ook qua prijs
Prima koelkast, netjes afgewerkt en zeer degelijk.
Enige puntje van aandacht zou kunnen zijn dat je het middelste bakje in de deur nog wat hoger zou moeten kunnen verstellen. De flessenbak is nu namelijk bij ons net niet hoog genoeg waardoor een fles water er net niet in past.
Super koelkast
Super koelkast. Zeer degelijk en doordacht ontwerp.
Motor is zeer stil, we zijn zeer tevreden.
Mooie koelkast met zeer goede verlichting. Alles werkt perfect. Zeer tevreden.
Fijne koelkast, precies groot genoeg qua inhoud. Fijne indeling.
Alleen eierrekje hoort er niet in thuis.
Ik heb dit product gekozen, omdat ik een andere Etna van het zelfe merk al 22 jaar had, zonder gebreken. deze werd ook aanbevolen door de verkoper, die i.v.m. coona bij mij thuis was, als service van het bedrijf de Witte Hal in Venlo.
Ik zou iedereen aanbevelen om deze koelkast te kopen.
met vriendelijke groeten H.M.R. Born
Goede koelkast wij zijn tevreden
Rustige motor koelt goed en slaat niet veel aan,
Goede isolatie, vergeleken met onze oude koelkast eens zo dik.
Hierdoor wel iets minder ruimte maar dat weegt wel op tegen de prijs van elektriciteit ten op zichte van het oude exemplaar.
Pluspunten
- Stil
- Zuinig ten opzichte van oud model
Minpunten
- Iets kleinere binnenruimte
Het apparaat Voldoet en is geïnstalleerd.
Installatie omschrijving is duidelijk. Kleine aanpassing noodzakelijk ivm niet correct gemonteerde voet waardoor de koelkast eerst scheef stond.
Daarna alles in orde.
Prijs kwaliteit correct.
Goed werkende koelkast en perfecte service vanuit ETNA.
Ondanks dat onze oude Etna koelkast het heeft begeven hebben we toch weer gekozen voor een nieuwe Etna koelkast. Het werd wel een nieuw model. Met name de service vanuit ATAG/Etna costumer services èn de monteurs (zowel bij de storing als bij levering en montage van de nieuwe/huidige koelkast) hebben in belangrijke mate meegespeeld bij ons besluit.
Wij kunnen in ieder geval weer jaren vooruit.
Pluspunten
- snelle levering
- geluidstil
- makkelijk instaleerbaar
Minpunten
- klepje in deur voor bijv boter e.d.
- niets
Product doet wat hij moet doen, daarbij zeer blij met de hulp vanuit de klantenservice, snel en secuur geholpen, mijn oude koelkast ook van Etna maar andere type had het begeven, 1 belletje en wat foto’s gestuurd en onderzoek ging van start, binnen 24 uur bevestigd dat het niet te repareren was, een aanbieding gekregen voor een nieuw type, het aansluiten door de monteur ging top en was vriendelijk! Dus voor mij een dikke 100…. Neeeee 1000% Etna 😀
Zeer fijn apparaat
Mijn Pelgrim koelkast begaf het al na nog geen drie jaar en de vervanging van de thermostaat bood geen soelaas. Met de maten op zak gingen we op zoek naar een ander merk en kwamen bij Etna uit. De redenen hiervoor waren:
Gemakkelijk zelf in te bouwen met instructiefilpje online
Voordelige prijsstelling
3 jaar extra garantieverlenging na registratie
Goed gevoel bij het merk
Levering binnen 1 dag
De inbouw was zeer eenvoudig en de koelkast is fluisterstil. Al met al een prettige ervaring en zeer aan te raden.
Pluspunten
- Prijs
- Op voorraad
- Gemakkelijk zelf te installeren
- 5 jaar garantie na registratie
- Stil
Compacte koelkast
Compacte koelkast die voldoende is voor een tweepersoons huishouden. Hij maakt nauwelijks geluid. Er is maar 1 ondiep groentenvak waarin groenten en fruit niet gescheiden bewaard kan blijven.
Pluspunten
- Maakt geen/ nauwelijks geluid
Minpunten
- 1 erg ondiep groentenvak
Betaalbare koelkast zonder vriesvak
Prima koelkast! Goede verhouding prijs-kwaliteit. En kwaliteit dan met name gericht op energie/milieu. Koelt zoals het hoort, fijne felle lamp erin. Wij zijn tevreden!
Pluspunten
- Betaalbaar
- Goede verhouding prijs/kwaliteit
- Geen vriesvak
- Fijne lamp erin