KitchenAid 5KEK1722 - Waterkoker - 1.7 liter - 2400W - Zwart

KitchenAid 5KEK1722 - Waterkoker - 1.7 liter - 2400W - Zwart - Waterkokers

KitchenAid 5KEK1722 - Waterkoker - 1.7 liter - 2400W - Zwart - Waterkokers

6.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de KitchenAid 5KEK1722 - Waterkoker - 1.7 liter - 2400W - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

H.D.Straat28-01-2024

Een domper

Waterkoker 5 jaar geleden gekocht. Werkte goed, vooral de temperatuurregeling beviel ons. Tot 1 maand geleden, toen hij niet verder kwam dan ca 25 graden. Klantenservice gemaild . Ze konden ons niet helpen, omdat de garantietermijn was verlopen. M.a.w. we moesten het zelf maar uitzoeken. Onze kritiek is nu dat Kitchen Aid zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid niet neemt, nl. om artikelen te (laten) repareren en zo te voorkomen dat ze weggegooid worden. De enige oplossing is om een Repair Café te vinden en daar het euvel hopelijk te laten verhelpen.
  • Goede temperatuurregeling
Minpunten
  • Na garantietermijn geen reparatie mogelijk
André18-04-2017

Prima

Prima apparaat, geruisloos en ziet er leuk uit, temperatuur in te stellen voor wie het nodig acht en schenken zonder morsen
Pluspunten
  • Design
  • Geluid
  • Temperatuur
  • Schenkt gemakkelijk
  • Makkelijk vullen 1.7 ltr
Minpunten
  • Prijs
Ruud17-12-2016
3.0

Slechte ervaring

3.0
De deksel voor de water toevoer is zeer matig, sluitnokje blijft hangen, ben inmiddels drie keer terug geweest en nu tweede nieuwe apparaat terug gebracht wegens hetzelfde probleem, erg jammer want verder is het een goede waterkoker, nu andere waterkoker gekocht maar geen Kitchenaid meer.
Pluspunten
  • Design
  • Werking
  • Temperatuur instellingen
Minpunten
  • Bovendeksel
  • Prijs