MostEssential Premium Elektrische Pluizenverwijderaar FL777 - PRO Edition | Pluizentondeuse | USB-C Snellaadfunctie | Draadloos

r***********@h**********08-05-2026

Terecht een PRO versie

Ik heb de MostEssential Premium Elektrische Pluizenverwijderaar FL777 - PRO Edition | Pluizentondeuse nu meerdere keren naar tevredenheid gebruikt. We hebben binnen het gezin meerdere truien die altijd pluizen, dus dit apparaat kon daarop uitvoerig worden getest! Ik ben al bekend met pluizenverwijderaars, maar deze is wel nex level. Terecht de 'PRO' editie genoemd. Het fijnste is misschien nog wel het feit dat hij kan worden opgeladen en je dus geen batterijen erdoorheen jaagt. Daarnaast hij een heel handig handvat/greep, vergelijkbaar met een strijkijzer. Hierdoor kun je gemakkelijk heen en weer over de kleding 'strijken'. Hij heeft meerdere standen, van rustig naar steeds iets sneller. Ik gebruik standaard de hoogste stand om het sneltse effect te zien. Hij doet wat hij moet doen, de pluizen worden goed verwijderd en netjes opgevangen om vervolgens in de prullenbak te legen. Nog een groot pluspunt: hij wordt geleverd met 2 reservemessen, een borsteltje en nog een handmatige pluizenborstel/verwijderaar. Ik verwacht dan ook dat het apparaat nog lang en naar tevredenheid in ons huishouden zal worden gebruikt!
Pluspunten
  • Oplaadbaar
  • Meerdere standen
  • 2 reserve messen meegeleverd en andere accesoires
  • Handig handvat voor ergonomisch gebruik