De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense WFGE901439VMQ / 9 kg op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
in eerste instantie een whirlpool wasmachine via de website besteld bij expert in Dokkum, deze kwam maar niet. en na telefonisch contact met de winkel bleek er een fout in het systeem te zijn. de wasmachine was niet leverbaar. de meneer van expert Dokkum heeft toen heel behulpzaam mee gedacht en ons uit eindelijk een Hisense 9 kg voorlader verkocht die ook nog eens goedkoper was. de wasmachine bevalt goed, is erg stil en heeft genoeg programma's om de was te doen.
kortom expert Dokkum heeft ons zeer goed bediend en we gaan er zeker naar terug.
Wasmachine met degelijke uitstraling en grote inhoud.
Wast prima en heeft voldoende mogelijkheden.
Door zijn grote inhoud kun je veel was tegelijk wassen.
Was komt er goed gewassen uit en dat voor een mooie prijs t.o.v. de concurrentie.
Ook heeft deze machine een stoomfunctie maar die heb ik nog niet gebruikt dus daar kan ik niets over mededelen.
Het enigste nadeel tot nu toe is dat de was tabs vaak in de rubberen ring gaan zitten en dan minder goed oplossen.
Beter is dus om vloeibaar wasmiddel te gebruiken.
Prima machine, kan in 1 keer alle beddengoed in en ik bepaal zelf de tijd die de machine moet draaien.
Goede koop. Machine weegt wasgoed en bepaalt zelf hoeveel water er bij moet.
We hebben nu een week deze wasmachine. Makkelijk te bedienen. Maakt niet veel lawaai. Ook fijn dat elk programma te verkorten is in tijd.
Tevens was de keuze voor deze machine makkelijk omdat er 5 jaar garantie op zit.
Wij raden de Hisense zeker aan.
De wasmachine ging na 13 jaar stuk, dus op zoek naar een nieuwe. Na het raadplegen van Google en vrienden kwam ik al snel bij Hisense uit. Mensen in mijn omgeving hebben namelijk al een tijd een televisie, een droger en een diepvries. Ze zijn allemaal zeer te spreken over hun Hisense.
Dus ben ik naar Electro World van Kan gegaan. Hier heb ik gevraagd naar een goede wasmachine die niet te duur is.
Ook hier werd mij een Hisense geadviseerd.
Na aankoop snel geleverd en in gebruik genomen. Het is een goede machine waarbij je oa de voorgeprogrammeerde programma's kan wijzigen. Ideaal.
Bij aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat zal ik zeker aan Hisense denken.
Tot nu toe prima wasmachine, doet wat hij moet doen.
En wat fijn is dat hij bij elk wasprogramma de wastijd aanpast naar de hoeveelheid wasgoed.
Tussendoor wasgoed toevoegen en een versneld wasprogramma is ook erg fijn.
Dus prima tevreden met aankoop. En voor een leuke prijs!
Ben super tevreden over de wasmachine!!
Veel opties hij is zuinig en stil bij het centrifugeren
En vooral is hij makkelijk te bedienen een kind kan de was doen 🤗
Wasmachine maakt bijna geen geluid, een goede beschrijving van het apparaat. Voldoende optie en voornamelijk is het pauzeren fantastisch voor extra was toe te kunnen voegen.
Geweldig!
Vandaag de eerste wasjes gedaan met deze wasmachine. Duidelijke gebruiksaanwijzing in Nederlands. Zoals ik het nu kan beoordelen werkt alles prima. De was is schoon en goed gecentrifugeerd. Beetje jammer dat het afpompen van het water wat veel lawaai maakt. Verder denk ik dat het een prima prijs/kwaliteit verhouding is.
Prima wasmachine. Capaciteit is groot en de was komt er schoon uit. De machine is stil en zuinig.
Als de was klaar is hoor je een bescheiden toontje, deze is niet irritant aanwezig zoals bij de vorige machine.
Bouwkaliteit is prima.
Voor mij een volkomen nieuw merk..blijkt ook vrij nieuw op de markt te zijn. Maar wat een fijne wasmachine.
Prachtige machine om te zien. Het oog wil ook wat. Maar wat veel belangrijker is wat een fijne progamma,s...wast super..centrifugeert prima..erg stil ook. Kortom een hele fijne wasmachine waar we hopelijk jaren lang plezier van mogen hebben en dan ook nog eens met 5 jaar garantie!
Top..heel erg blij mee.