Samsung WW80T754ABT - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Samsung WW80T754ABT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 01-05-2021

prima product

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

8,0
Nadat onze wasmachine kapot is gegaan (helaas als na 4,5 jaar) toch besloten om een nieuwe te kopen bij Samsung vanwege de loyaliteitskorting en promoties. Anders hadden we het product waarschijnlijk niet gekocht .Heel jammer dat er niet langer garantie op ons oude wasmachine zat, want we waren erg tevreden over onze ecobuble machine.
we worden erg blij van het vrolijke muziekje.
tot nu toe zijn we tevreden over het product, jammer van het B label. ook aan de touchscreen moeten we wennen, maar dit heeft tijd nodig.
we zijn heel blij met het luikje om extra was in de machine te doen.
prima design, maakt wel veel herrie bij trommelreiniging. we hopen dat dit product langer meegaat dan onze vorige Samsung wasmachine!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anton01 29-04-2021

Geweldige stille wasmachine.

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Dit is een hele verbetering ten opzichte van onze oude wasmachine, lekker stil en veel meer programma’s.
Ook handig dat je de wasprogramma’s op je telefoon klaar kan zetten.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

TinoL 18-04-2021

Handige app

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

8,0
Handige grote trommel en goede app. Snelle en groene programma's. Lastig is dat de deur snel statisch wordt en stof aantrekt.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sunny 16-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great quality/price ratio!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

9,0
The washmashine was on sale with 100 euro cashback from Samsung. For the price and the quality of the wash its highly recommended. The app informs when the wash is completed. There is a music when the wash is finished , which can be removed if you run it during the night. Its very silent and has an extra program for quiet wash.

Pluspunten

  • quiet
  • mobile app
  • lots of programs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AdamML 12-04-2021

Goede wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
De wasmachine ziet er mooi uit, heeft veel programma's en is simpel te bedienen. De trommel is ruim. Het add-wash systeem is handig en de wasmachine is zeer stil, zelfs op hoge toeren. Kortom meer dan tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Els1949 07-04-2021

Was is veel schoner!

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Nu 2wkn in huis. De was voelt, ruikt en ziet er veel schoner uit dan uit mijn oude wasmachine! Programma's makkelijk, zelfs voor iemand als ik die niet snel is met alles wat digitaal is. Ik mis alleen (op papier) een handig overzicht, welke programma's, incl. opties de machine heeft
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Nicole65 06-04-2021

Step up your Washing with Samsung Quickdrive

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Voor het schrijven van deze review dacht ik aan een passende slogan en kwam op "Step up your washing game" maar ook op de slogan "Makkelijker kunnen we het niet maken" met een knipoog. Ik ben erg blij met deze aankoop. De wasmachine is zeer makkelijk te bedienen, het heeft een ruime opening voor de was, makkelijke programmering en voldoende keuze mogelijkheden. Kleding is schoon en droog zonder kreuken zelfs bij het korte intensieve programma. Dit scheelt trouwens aanzienlijk in wastijd. Het is vrijwel geruisloos, zelfs op een laminaatvloer. Het extra vakje om de vergeten sok in te doen, heb ik nog niet geprobeerd, maar mij kennende zal dat wel gauw gebeuren....Ik vind het wel heel bijzonder dat daar ook aandacht aan is besteed.
Ik heb de app nog niet geprobeerd, maar denk dat het alleen nog meer gemak zal bieden. Beide duimen omhoog Samsung! Ook nog bedankt voor de snelle levering en keurige service!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

fifi19 01-04-2021

functioneel en esthetisch

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Degelijke, mooie, compacte, redelijk stille machine met veel mogelijkheden (nog bezig te ontdekken). Was komt er met 1400 toeren droog genoeg en schoon uit. Eerste paar wassen sterke chemische geur (heb de machine pas één dag). Hopelijk verdwijnt dat. Wasmachine heeft zachte muzikale deuntjes ipv irritant harde piepignalen. Tevreden klant tot nu toe
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-03-2021

was met musiek

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
deze machine had ik nodig ! Het is een leuk machine met heel veel programma's.. als een programma afgelopen is speelt de machine een liedje...best grappig :) ik kijk er op uit om hem te gebruiken en hoop dat ik jaren plezier eraan zullen hebben.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Loorlicious 20-03-2021

Mooie handige wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
We hebben onze eco bubble van Samsung ingeruild voor een Quickwash wasmachine van Samsung. Het addwash deurtje was een echte must bij aankoop en ik vind het super handig. Snel nog een uit het oog verloren stuk toevoegen aan de was! Ook is de wasmachine vrij stil, ik vergeet soms dat ze aan ligt :-)
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-03-2021

Super dat nieuwe was straatje!

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Mooie machines, warmtepomp droger en (add) wasmachine, zeer degelijk, stil en geweldig mooie appbediening, gebruike, energie alles is zichtbaar en de washulp is prachtig, ook het doorgeven van het wasprogramma aan de droger is een toffe functie!

Zeker een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Paula F 08-03-2021

Geweldig!

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Super fijne wasmachine. Wast goed en schoon. Veel verschillende soorten programma’s en vooral de kortere programma’s zijn top. Verder makkelijk te bedienen via de app of handmatig. Oh en de addwash functie is helemaal geweldig!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

André HvD 28-02-2021

complete uitgebreide wasmachine

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

8,0
ontzettend veel mogelijkheden om je wasbeurt in te stellen. Kiezen gaat via een menu ipv enkel een draaiknop.
Persoonlijk geef ik de voorkeur aan knoppen i.p.v. scrollen. Instellen via de app gaat eenvoudiger dan op de machine. Zo kun je ook je vaak gebruikte programma's instellen, selecteren én naar de wasmachine sturen.
Helaas kunnen de geluidjes niet geheel uitgezet worden (software)
Deur heeft geen hendel (hardware).
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 16-02-2021

Amazing design and funtionality

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Recently i bought this washing machine. As far it runs very well and design is incredible, which represents simplicity and functionality. New functions and Samsung IPs makes stand in the lead against the other washing machines i was considered. The other brands do not have that many IPs and functionality as the Samsung Quickdrive.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

atko 06-02-2021

Wonderful washingmachine

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
It is such a futuristic washing machine, like all Samsung products.
It has various washing programs for any thinkable situation and cloths combination. This might be confusing at the beginning, but after a while, Samsung AI learns your washing patterns and suggest you what to use for the next cycle. Even better, it has a weight detection sensor so it can provide you with the best program given the current load.

On the washing side, which is the most crucial part, it performs incredibly well. White clothes have never been cleaner and with the bubble soak technology, dirty clothes are wash so much better, regardless of the color. Due to all this, clothes smell much more of the detergent, compared to our previous washer. Last but not least, the Quickdrive reduces the washing time by at least 30min, so in a particular setup, you can have your laundry ready in 15 min.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Thomp94 27-01-2021

Top dingetje

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Mooi ding met veel opties alleen nog even kijken hoe het via de app werkt want hij wil al een aantal keer geen verbinding maken
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

RobUtrecht 26-01-2021

Prima vaatwasser!

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vaatwasser aangeschaft ter vervanging van een (oude) machine van een van de 'standaard merken'. Voor aanschaf was er wel wat twijfel of we de 'gok' zouden nemen om een Samsung te proberen. Nu, ongeveer een maand later, hebben we de meeste functies van de machine wel uitgeprobeerd. De resultaten zijn prima. Een paar zaken die opvallen:
- Bediening met de app werkt erg goed. Notificaties zijn wat ons betreft een stuk handiger dan het (toch wel wat irritante) muziekje bij afronding programma. Die is overigens uit te zetten op de wasmachine zelf.
- We waren wat verward over de verschillende functies. De stoomfunctie werkt erg prettig, en eigenlijk alleen in combinatie met een programma (niet zelfstandig stomen dus). Dit is voor ons prima.
- De snelwas is ook echt snel. Met de korte programma's kan echt razendsnel (zeker vergeleken met het oude model) een was gedraaid worden.
- De was komt, voor een wasmachine die geen wasdroger is, nog behoorlijk droog uit de trommel (voor ons een onverwachte verrassing).
- De deur is niet om te draaien. Geen drama, maar wel iets om rekening mee te houden.
- De indeling en logica van de wasprogramma's was even wennen. Na een paar wasjes heb je dat wel door, maar de eerste paar keer was 't even een beetje extra opletten.
- Voor ons waren de programma's die de was wegen en zelf tijdsduur bepalen altijd het snelst. We gebruiken heel weinig de 'lange' standaardprogramma's, en de was komt er goed schoon uit.
- Voor een tweepersoonshuishouden is deze machine groot, maar eigenlijk wel practisch. We wassen vaak :)
- Vergeet niet te calibreren bij het eerste gebruik, zodat de wasmachine de was goed kan wegen.

De 'bijvul-functionaliteit' hebben we nog niet nodig gehad en kan ik dus ook niet beoordelen. Wel merk ik dat de 'slimme functies' (app, en in mijn geval een koppeling met het home-automation systeem) behoorlijk voorlopen op de alternatieven. Leuk en handig. Aannemende dat de levensduur van het apparaat goed is (geen reden om anders aan te nemen) is dit een zeer goede koop geweest.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Karin1987 21-01-2021

Fijn in gebruik, lekker groot!

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Fijne machine, makkelijk in gebruik te nemen. Simpel menu. Het einde programma toontje is wel lang (maar die kun je zelf uitzetten). Super handig: stel je eigen wasprogramma samen voor de perfecte was op maat! Ook de app is ideaal, gewoon vanaf de bank te bedienen. Qua stroomverbruik: sowieso minder want per was past er al meer in = minder wasjes totaal!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Roelof90 10-01-2021

Goed resultaat, gebruiksvriendelijk, stil en mooi

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
Wasmachine draait nu een week. Erg stil ook tijdens centrifiguren. Naast de gebruiksvriendelijkheid, de keuzes van de programma's en uiteraard het resultaat van de was is het een mooie solide machine.
Deuntje aan het einde als de wasbeurt klaar is mag korter, maar dat is het enige wat ik kan verzinnen als "min punt". Al met al zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

W Braam 30-12-2020

fantastische wasmachine, die alles heeft.

Geschreven voor: Samsung WW80T754ABT

Algemene score

10,0
De wasmachine is fantastisch en maakt de verwachting meer dan waar. De add wash is super handig en heeft alle features of snel, goed en zuinig te wassen. Ik ben heel blij met Samsung, het product word netjes geleverd en op zijn plaats gezet en afval mee retour genomen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews