Samsung WW90T754ABT/S2 - Wasmachine - 9 kg - 1400 RPM - Wit - Wasmachines

Samsung WW90T754ABT/S2 - Wasmachine - 9 kg - 1400 RPM - Wit
Samsung WW90T754ABT/S2 - Wasmachine - 9 kg - 1400 RPM - Wit
Energieklasse A
8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung WW90T754ABT/S2 - Wasmachine - 9 kg - 1400 RPM - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

sk19-02-2022

bediening duidelijk, wast goed, centrifugeren luidruchtig

dit product gekocht, omdat de oude wasmachine kapot ging. gekozen voor deze wasmachine vanwege de grote trommel en de adwash functie. wasmachine was goed, maar maakt echt een hoop herrie bij het centrifugeren. Hiervoor hadden we een goedkoper merk, maar die was beduidend stiller.
Pluspunten
  • duidelijk display
  • tijdsindicatie
Minpunten
  • irritante geluidjes tijdens kiezen van menu's
  • maakt herrie tijdens centrifugeren
m***************@g********18-02-2022

De handigste wasmachine voor de werkende families

Het heeft vele handige functies en was programma's waarbij je precies kunt zien hoe lang ze duren. Ideaal om ervoor te zorgen dat de wasmachine klaar is als jij er tijd voor hebt om hem uit te pakken. Niet te vergeten dat je een app hebt om alles mee te bedienen. Ideaal.
Pluspunten
  • veel wasprogrammas
  • app functies
  • versneld wasprogramma
Minpunten
  • zwaar om te tillen naar boven of beneden
g*******@h**********18-02-2022

Zeker een aanrader

Mooie machine, wat ik met name fijn vind is dat je tijdens het wassen nog wat vergeten wasgoed toe kan voegen via de deur zonder de wasmachine te stoppen
Patricia7016-02-2022

mooie machine

Net mijn nieuwe wasmachine binnen gekregen en ik ben gelijk aan de slag gegaan. Mooi ontwerp en strak. Super handig met het klepje om vergeten of gevallen wasgoed nog snel in de machine te gooien echt een plus punt. Menu erg handig en redelijk simpel. fijn dat er 9 kilo in de machine gaat. 2 wassen gedraaid en heerlijk fris, de stoom functie ga ik straks uit proberen. Aanrader!!!
  • Erg stabiel met centrifugeren
  • Handig klepje