Siemens iQ300 WT7U4691NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 66 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WT7U4691NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

René K 03-05-2018

Geweldige machine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Sind 3 weken de Siemens wasdroger in gebruik en deze valt enorm op door zijn stille werking en een enorme keuze uit droogprogramma's. Deze machine past droogtijden aan in het droogproces wat enorme kosten bespaart op elektra rekening.
Kortom een prima machine van Siemens
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

j van duinen 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warmte droger

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
wij hebben deze droger gekocht omdat wij ten eerste altijd siemens apparatuur hebben en zeer goede ervaringen hier bij hebben
en de droger neemt zeer weinig stroom spaart het milieu
mooie uitstraling simpel gebruikersgemak voor iedereen dus echt wat ons betreft een aanrader

Pluspunten

  • stroomverbruik
  • milieubesparend
  • gebruikersgemak

Minpunten

  • drogen duurt langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wilma Meier 16-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger met warmtepomp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
We hebben bewust gekozen voor een warmtepomp, omdat dit minder brandgevaarlijk is en 60% minder stroom verbruikt.
Dus het geld van het verbruik verdien je weer terug. Verder zijn we zeer tevreden over Siemens,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
De eerste droger die we aanschaffen. Erg handig dat hij op de afvoer aangesloten kan worden. Goede filter, zodat hij niet snel verstopt kan raken. De grote van de droger is perfect even groot als onze wasmachine, zodat je al het wasgoed meteen kunt overladen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

José 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droogt goed mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Wij hebben de wasmachine en droger gekocht van Siemens. Ideaal de 8kg trommels.
Vele programma’s , mandje voor schoenen ideaal in de droger , Ik ben blij met de apparaten van Siemens !
Enige minpuntje , de piep toon wanneer de was klaar is is erg zacht

Pluspunten

  • Veel programma’s
  • Mandje voor schoenen
  • Tijd kun je verkorten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wasdroger 07-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
super geholpen door de medewerkers van ep Terpstra Dokkum en ook heel goed uitleg , en werd correct op afgesproken dag en tijdstip afgeleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A.A.M. van Berkel Berlicum 06-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed scherm overzichtelijk duidelijk ,kind kan de was doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Na jaren gebruik gemaakt te hebben van een Miele Was Apparaat /Miele Wasdroger hebben wij toch gekozen in deze voor een Siemens WasAapparaat.Niet alleen wat betreft de aanschafprijs en kwaliteit verhouding maar ook door de uitleg in de winkel bij de aankoop.!
Enkele weken na het aanschaffen van de Siemens Wasmachine hebben we toch besloten om ook een Siemens Wasdroger aan te schaffen, ook al was de Miele Wasdroger nog intact (veel verbruik van energie).!
Maar gezien de uitleg van het apparaat en het makkelijk gebruik van de Siemens Wasmachine hebben we gelijk na enkele weken toch ook gekozen om een Siemens Wasdroger aan te schaffen.!
Wij zijn zeer tevreden over beiden Siemens Apparaten en zeker wat betreft gebruik vriendelijke wat de apparaten zijn, maar ook wat betreft hoe energie zuinig de apparaten zijn, zeker in deze tijd dat we allemaal goed om moeten gaan met het verbruik van energie voor het milieu ook voor in de teokomst voor onze Kinderen en de kinderen daarna.!
Als ik kijk naar bet verbruik van energie bij o.a. de Siemens wasdroger dan scheelt dat enkele tiende van een Euro wat betreft het energie verbruik.!
Dus op langere termijn verdient de aanschaf in deze van de duurdere Siemens apparaten zich zeker terug in het minder verbruik van energie wat ook weer ons gezamelijk milieu ten goede komt.!

Pluspunten

  • overzichtelijk scherm
  • makkelijk te bedienen beide apparaten

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzanne 05-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topapparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
In een huishouden waarin elke dag door 4 mensen gesport wordt, is deze droger een uitkomst. Alles kan er in en wordt geruisloos gedroogd. Ik ben verlost van een huis vol wasrekken, dit had ik jaren eerder moeten weten

Pluspunten

  • Alle was kan er in
  • Stil
  • Grote capaciteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WT744691NL 01-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dat rekje!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Vorige week kochten wij een nieuw warmtepompdroger van Siemens. Het voorgaande type beviel al heel goed maar gaf helaas de geest dus we kochten de doorontwikkelde versie. Voor een deel vertrouwd in gebruik, nog iets energiezuiniger (niet onbelangrijk), fijn groot en intiuitief goed begrijpbaar bedienscherm en stiller dan de vorige. In de winkel maakten we enorme grappen over het meegeleverde rekje om linnen schoenen of kwetsbare was (fijne wol enzo) te drogen in de sfeer van "hoe hebben we ooit kunnen leven zonder'' maar..... na een paar 'gewone' droogbeurten heb ik het toch gebruikt en het doet wat het beloofd; schoenen blijven in vorm en gaan niet stuiteren. Prima toevoeging dus.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • logisch en intuïtief bedienbaar groot scherm
  • stil
  • betrouwbaar
  • veel functiemogelijkheden

Minpunten

  • garantievoorwaarden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M.de Zeeuw 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Droger met veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
Wij zochten goed apparaat wat toch niet te duur was. Rustig apparaat. Snelle levering door Siemens aan detailhandel.

Pluspunten

  • Rustig.
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Korte afvoerslang, moet bij ons stuk tussen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warmtepompdroger 30-10-2019

Siemens warmtepompdroger

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Deze droger is geruislozer en straalt minder warmte de ruimte in. Drogen gaat nog sneller [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 28-10-2019

Fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
Fijne droger echter was echter wordt machine wel erg warm en is de was ook nog vrij warm als ik deze eruit haal. Dat ben ik niet gewend van mijn vorige droogautomaat. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

familie Visser Walterswald 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Naast een blikvanger een status van betrouwbaarheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
We zijn al meer dan 20 jaar bezitter van meerdere Siemens apparaten. Een 2e afwasmachine, wasmachine en een droger.
In oktober hebben we de vorige wasmachine en droger vernieuwd. De oude wasmachine was na 17 jaar zeer trouw dienst óp. De droger gaat na 17 jaar nog een tijdje werken bij een van de kinderen. Door de vertrouwde, langdurige, probleemloze werktijd bleef er voor ons maar één keuze over: weer Siemens huishoudapparaten! Dat geeft zekerheid, betrouwbaarheid én... zoals bij elke nieuwe aanschaf de meest moderne, zuinige en complete uitvoering ! Familie Visser

Pluspunten

  • grote bedrijfszekerheid
  • laatste technische hoogstandjes
  • zeer weinig bewegende delen dus minder slijtage
  • prachtige blikvangers!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Warmtepompdroger 23-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Maakt weinig lawaai, geeft weinig warmte in het vertrek, droogt goed en snel en is duurzaam. Hoog energielabel en dat vind ik belangrijk.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • weinig lawaai
  • geeft weinig warmte in het vertrek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilger 20-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Een paar dagen geleden gehad 3 maal gebruikt ,prima resultaat ,eenvoudige bediening (belangrijk voor mensen boven de 80 jaar)

Pluspunten

  • Zuinig
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Manon de Wit 17-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
Gezien de toekomst een zeer energie zuinige warmtepompdroger met grote trommel. bijna geruisloos en er zit een hygiene functie op voor mensen met allergie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevrouw Gre Peperkamp 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering en fijn in gebruik. Duidelijk scherm .

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Ik vind Siemens een uitstekend merk, evenals de vorige droger hebben we wederom voor Siemens gekozen. Ook de 8 kg inhoud is prettig en lekker ruim. Kortom een mooie aankoop.

Pluspunten

  • ruim
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siemens Warmtepompdroger 06-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

wasmachine en warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
WAUW! wat een fijne geavanceerde apparaten. Mooie vorm en prettig touchscreen. Het geluid van de draaiende apparaten valt reuze mee. We slapen er zelfs naast. Ik kan niet anders zeggen dan een fantastische aankoop.

Pluspunten

  • Geluid
  • bedieningspaneel
  • vormgeving
  • gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danusia 03-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer fraaie zuinige wasdroger

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Hij droogt goed. Er zitten diverse handige programma's op. ook voor weinig wasgoed korte droogprogramma's. Door warmtepomp hopen we op de energiekosten te besparen. Tot nu toe zeer tevreden over de aankoop. Echt geweldig was dat de monteur van Haro witgoed in Tiel alle tijd nam om uit te leggen hoe het apparaat werkt. Prima service. Mijn vorige apparaat, een wasmachine heb ik daar ook gekocht. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • wordt niet meer warm in kleine ruimte
  • Vormgeving met glazen deur

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Valerie 02-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Warmtepomp WT7U4691NL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
Omdat we erg tevreden waren over de vorige Siemens wasdroger hebben we weer voor eenzelfde type wasdroger gekozen. Fijne wasdroger, gemakkelijke bediening. Doet wat het moet doen. Mooi design.
Enige minpuntje is dat er toch nog water komt in de waterbak ondanks aansluiting op de afvoer van de wasmachine.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • mooi design
  • droogt goed

Minpunten

  • nog water in opvangbak na aansluiting waterafvoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews