Siemens iQ300 WT7U4691NL - Reviews

Specificaties
Droogsysteem
warmtepompdroger
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ300 WT7U4691NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wasdroger 01-11-2018

Het is een fantatische droogautomaat .

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Ik heb het nu 1 maand in gebruik ben super tevreden wat heeft deze een super uitgebreid programma.Doe nu met plezier de was!!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vanliere 21-10-2018

Prima droger

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
Ondanks dat de machine nog niet vaak gebruikt is zijn we tevreden over het droogresultaat ervan. De korf is handig voor natte schoenen wat met kinderen nog wel eens nuttigs kan zijn.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Joke 48 16-10-2018

Een goede vervanger van mijn vorige droger !

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Fijne machine, ik moest eerst wennen aan het schermpje en de programma's.
Maar met de gebruiksaanwijzing is het prima gelukt !
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

René K 03-05-2018

Geweldige machine

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Sind 3 weken de Siemens wasdroger in gebruik en deze valt enorm op door zijn stille werking en een enorme keuze uit droogprogramma's. Deze machine past droogtijden aan in het droogproces wat enorme kosten bespaart op elektra rekening.
Kortom een prima machine van Siemens
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marinus 30-04-2018

Na 17 jaar Siemens een nieuwe Siemens wasdroger!

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Na 17 jaar een Siemens WT74000 naar volle tevredenheid gebruikt te hebben nu een nieuwe Siemens wasdroger (warmtepomp) WT7U4691NL aangeschaft. Deze warmtepomp droger is zeer gebruikers vriendelijk, droogt perfect en gaat zeer behoedzaam om met vele typen en soorten kleding. Tevens is de bediening uiterst praktisch en zijn er vele programma's met ieder hun eigen instel mogelijkheden. Ook drogen op zeer lage temperaturen tot vrijwel koud behoort tot de mogelijkheden. De automatische condensor reiniging en het machine onderhoud programma is werkelijk geweldig. Een fantastische machine die ons veel plezier geeft en het drogen eenvoudig, economisch en efficiënt maakt. We zijn zeer tevreden met dit werkelijk prachtige product.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Pauline van Hooff 27-03-2018

Te gek

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
Warmtepompdroger is nieuw voor mij maar maakt ook weinig geluid, gebruiksvriendelijk, duidelijk display en droogt super.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ellen 15-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

praxhtig grote glazen deur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine gekocht nadat ik een verkeerde keuze had gemaakt van een ander merk, hij werd mij aanbevolen door de man die de vorige kwam nakijken en ik heb er echt geen spijt van. Het is een mooie machine makkelijk in het gebruik en zeer fluisterzacht voor mij een top koop.

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • grote vul opening
  • gaat veel in
  • zeer fluisterzacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Belt 29-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Aparaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
Werkt zoals verwacht. Duidelijke uitleg en heerlijk droog wasgoed. En weinig stroomgebruik op de koop toe.

Pluspunten

  • Lampje in de trommel
  • Weinig geluid

Minpunten

  • Etiket laag bij de grond en ik heb slechte knieen
  • Past niet op de staard verhoger

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marije 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
een super werkende wasdroger, heel gemakkelijk om het programma in te stellen , droogt perfect.
en het ideale aan deze wasdroger is het onderhoud, alleen het stofbakje schoonmaken . Je hoort deze wasdroger niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 28-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Bij Witgoedspecialist van de Weijer in Geldrop deze nieuwe droger gekocht nadat onze oude droger het meer dan 27 jaar heeft volgehouden. Eigenlijk veel eerder moeten doen door de grote energiebesparing met dit apparaat.
Wasdroger zeer gemakkelijk in gebruik met alle mogelijkheden. Tot nu toe alleen maar positief over deze droger.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Energiebesparend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RobertR 26-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed droogresultaat, veel programma's, stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
Eerder een wasmachine gekocht van Siemens en ben er erg tevreden mee. Daarom besloten een droogtrommel uit dezelfde serie te kopen. Ben er tot nu toe tevreden mee. Met name vanwege het aantal programma's en condensafvoer (directe aansluiting van condenswater op de afvoer). Ook de bediening via de touch panel vind ik prettig en hij is relatief stil.
Door de energiezuinigheid duurt het droog programma relatief lang, maar je went er snel aan.

Pluspunten

  • Stil
  • Capaciteit
  • Groot programma keuze
  • Droogrek voor wol en schoenen
  • Design

Minpunten

  • Droogtijd (bij sommige programma's)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

D. 20-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keus!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Energiezuinige en onderhoudsvriendelijke wasdroger dankzij de self cleaning condensor. De verschillende opties zijn gemakkelijk te bedienen en leveren dus direct het gewenste resultaat. De droger doet er in verhouding vele andere warmtepompdrogers minder lang over met toch een uitstekend resultaat. Verder is het een stille machine. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Self cleaning condensor
  • Energiezuinig
  • Goed droogresultaat
  • In verhouding snel klaar
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud K. 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige goede kwaliteit warmtepomp droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Na alle keukenapparatuur van Siemens te hebben aangeschaft, zijn we na de positieve ervaringen, overgegaan tot aanschaf van een nieuwe warmtepomp droger. De bouwkwaliteit is van hoge Duitse klasse. Nog niet alles uitgeprobeerd, maar de droogkwaliteit is uitstekend. Alle was komt er keurig droog uit. De machine is bijna geruisloos. De display is laat niets te wensen over en wijst duidelijk de weg. Al met al weer een uitstekende ervaring met Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolande 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie droger makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

10,0
Mooie droger met heel veel mogelijkheden, makkelijk in gebruik en schoon te houden.
Erg goedkoop in energiegebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helma 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Droger werkt uitstekend. Ruim eerder klaar dan programma aangeeft. Altijd goed droog ook met wasgoed van verschillend materiaal. Makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Raymond van der Meer 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer goede droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Droogt zeer goed en is zeer stil. Heb bewust voor de zelfreinigende condensor gekozen waar de droger zuinig blijft. Had eerder de droger moeten kopen. Ben er zeer blij mee!

Pluspunten

  • Droogt goed
  • Stil
  • Zuinig
  • Veel programmas

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RdVries 06-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote trommelinhoud en prima droogresultaat

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de wasdroger. Mooi duidelijk display met ruime programmakeuze. Tevens zeer goede droogresultaten. Ook de omgeving waar de droger in staat blijft goed droog.

Pluspunten

  • Grote trommel
  • Goed droogresultaat
  • Omgeving blijft droog
  • Grote programmakeuze

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

majo 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

8,0
Mooi dat het 50% minder energie kost, nadeel dat het programma wel langer duurt.
Verder bescheiden piepje als hij klaar is. En mooi zelfreinigend systeem.
Hoop er weer jaren plezier van te hebben, vorige siemens 15 jaar gedroogd!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lies 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geweldige droger ruim en energiezuinig

Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Wij hebben voor dit product gekozen voor zijn vele mogelijkheden, energie zuinig en minder kwetsend voor de kleding.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • energie zuinig

Minpunten

  • neemt veel ruimte in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Carla 02-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ300 WT7U4691NL

Algemene score

9,0
Wat een verbetering na onze vorige droger! Eenvoudige bediening, energiezuinig, en mooie droge was. Helemaal top!

Pluspunten

  • bediening
  • prestaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews