Inventum VDW9001W - Warmtepompdroger - 9 kg - A++ - Wit

Inventum VDW9001W - Warmtepompdroger - 9 kg - A++ - Wit - Wasdrogers

Inventum VDW9001W - Warmtepompdroger - 9 kg - A++ - Wit - Wasdrogers

9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum VDW9001W - Warmtepompdroger - 9 kg - A++ - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

csje18-01-2025

veel voor weinig

na een Siemens ( duur ) die we na 3 jaar ellende de deur uit hebben gedaan gekozen voor deze. Waarom omdat het de enige machine is die ik vond waarbij de was twee kanten op droogt. Daardoor draait het beddengoed veel minder in elkaar. We hebben hem nu 1 jaar. Kan niet anders zeggen, topmachine
Pluspunten
  • draait 2 kanten op
  • veel makkelijker te reinigen stoffilter
  • klepje om bij condensor te komen
Minpunten
  • ik heb er nog geen gevonden
Nick02-07-2023

Top product

Top product doet het prima . Nette prijs voor zo'n goede machine . En gratis verlengde garantie
Pluspunten
  • Energiezuinig
  • Ziet er mooi uit
Harkedinges06-01-2023

Balans in prijs en kwaliteit

Gezien de hoge electriciteitsrekening op zoek gegaan naar een goede warmtepomp droger. Deze voldoet aan onze eisen tav prijs/kwaliteit.
Pluspunten
  • prijs
  • verbruik van electriciteit
Minpunten
  • deur is niet aan te passen
Angela22-08-2022

Zeer fijne wasmachine

Super fijne wasmachine, heerlijk stil en met een kort wasprogramma waar je was ook, daadwerkelijk schoon uitkomt. Prijs kwaliteit verhouding is top. Een echte aanrader.
Jeannette07-12-2021

ben er blij mee

Een mooie machine en na even puzzelen hoe te bedienen uitstekende droogresultaten geeft. ben er helemaal blij mee.
Pluspunten
  • Doet zijn werk uitstekend
  • Geluidsarm
r***********@g********30-11-2021

Warmtepompdroger

Een prachtige machine, energiezuinig en doet wat die moet doen. Is ook nog erg stil. Heel blij mee, 100% tevreden en dus een echte aanrader!!
Pluspunten
  • Droogt goed