Bosch WTU87692NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTU87692NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leon Vrijland 23-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warmtepomp droger, stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Na goed alle reviews en test rapporten bekeken te hebben kwam deze droger als gewenste nieuwe droger op ons lijstje.
Makkelijk te instaleren en simpel in het gebruik; nog niet alle programma's gebruikt ...
Zeer stil en aangenaam; langere droogtijd is geen probleem en was wordt goed droog.

Pluspunten

  • makkelijk te instaleren
  • stil
  • was goed droog

Minpunten

  • langere droogtijd is even wennen maar geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

manuela 20-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi en praktische

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
een hele stille en zuinige droger. en heel goed droog in een kort programma kan ook lang en veel zuiniger programma en kan zo op de afvoer echt een goede aankoop. en een grote opening voor de was in te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André van E. 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stil en goed werkende wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Gezocht naar warmtepomp droger. Advies ingewonnen. En de ervaring is positief. Wij bevelen dit product aan.
Veel minder geluid als condensdroger. Te lengte van de droogbeurt is niet langer als de condensdroger. Het wasgoed wordt niet zo heet meer als in de condensdroger. Voelt zacht en goed aan. Ook schoenen, wol e.d. makkelijker te drogen. En veel enerigezuiniger. Eén filter na iedere droogbeurt. Ander filter 1x per maand. en Binnenste filter wordt met Autoclean schoongemaakt. Dus wij zeer tevreden met deze aankoop.

Pluspunten

  • wasgoed minder heet, beter voor wasgoed
  • minder energie
  • ruime opening
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • nog geen minpunten ervaren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Deze Bosch wasdroger is een prachtige machine. Luxe uitstraling en droogt prima.
Ik had in augustus een AEG droger gekocht. Deze voldeed niet aan mijn verwachtingen qua drogen. Toen mocht ik de machine terugbrengen en heb ik voor deze Bosch wasdroger gekozen. Ik ben er heel blij mee. Geweldige service.

Pluspunten

  • Prima droogresultaat
  • Zuinig in energieverbruik
  • Weinig geluid bij het drogen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renirie 17-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch for live.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
Een nieuw bosch wasmachine & droger gekocht. De machines zien er fancy uit. Wat we meteen merkte is dat deze machines aanzienlijk minder db’s produceren. Gebruikers vriendelijk zijn en vooral energie zuiniger. Geleverde service was perfect en de actie met de cash back was prima en snel geregeld. Helemaal top dus.
Voor ons komt er geen ander merk meer in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch WTU87692NL 15-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Voor ons is het een hele verbetering ik ga van een hele oude droger naar een super de luxe met ontzettend veel mogelijkheden en het mooiste komt nog je was kan niet krimpen! Het rekje in de droger heb ik nog niet uitgeprobeerd daar ga ik zeker gebruik van maken. Helemaal blij met mijn nieuwe droger die ook nog eens mega zuinig is in energie ik zal het vast gaan merken aan mijn energie rekening.

Pluspunten

  • programma is geheel aan te passen
  • display overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 14-11-2020

Mooi droog wasgoed

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
Ik ben erg blij met mijn nieuwe BOSCH warmtepompdroger. Makkelijk te bedienen
Bijna geruisloos.
Mooi droog wasgoed.
Pluizenfilter makkelijk schoon te maken.
Condenswaterbak is ook makkelijk te legen.
Goede aanwinst.! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Van der Kooi 12-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

7,0
Paste qua stijl goed bij onze wasmachine, goede dubbele filter, korf voor schoenen e.f. en hij is zelfreinigend, dus je hoeft niet dat onderste filter nog eens extra in de gaten te houden. Licht erin staat leuk maar heeft geen toegevoegde waarde. Verbruik is behoorlijk omlaag gegaan, duurt wel langer maar dat wisten we. Nu twee keer een wasje gedroogd en goed kastdroog. Weinig lawaai.
Mogelijkheid om aan te sluiten op de afvoer, helaas was dit niet zo klaar.... Slang wilde met geen mogelijkheid eraf, dus maar met een mesje ingesneden.

Mochten we nog dingen tegenkomen die ons niet bevallen later passen we onze review aan. Maar voor nu lijkt het een fijn degelijk apparaat.

Pluspunten

  • Op afvoer aan te sluiten
  • Geluidsniveau
  • Design
  • Zelfreinigend
  • Dubbel filter

Minpunten

  • Aanpassen slang voor aansluiting op de afvoer
  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

fam van Heeswijk 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger WTU87692NL serie 6 exclusiv

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
3 dagen geleden netjes geïnstalleerd door Slenders Witgoed. Mijn eerste indruk is naar alle tevredenheid.
Diverse keuzes voor droogprogramma's en droogt fantastisch.
Wasgoed komt kreukloos bij juiste programma uit de droger.
Is een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

pieter 07-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige droger om te zien.

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
De droger een eigen reiniging v/d condensor heeft,en zeer gebruiks vriendelijk is,en goede prijs.
De service van Verhagen Witgoed in Valkenswaard is van hoge kwaliteit en betrouwbaar.

Pluspunten

  • mooi
  • eenvoudig onderhoud
  • laag stroomverbruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willem 06-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Werkt stil en boven verwachting is de was snel droog. Afwatering via slangetje is super handig. Vrijwel geen onderhoud nodig, slechts 1 keer per maand even met de stofzuiger erlangs is voldoende

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Energie zuinig

Minpunten

  • Duurt iets langer dan condensdroger

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch speed 05-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Droger ziet er goed uit. Hij maakt de was heel goed droog en hij is heel stil. Prima machine omdat we ook een wasmachine hebben gekocht is het een mooi geheel naast elkaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch wasdroger met warmtepomp 04-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinig met warmtepomp

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

8,0
Heb deze droger gekocht, omdat het een aaa+ machine is. Dus energie zuinig met een zelfreinigend vermogen.

Pluspunten

  • energiezuinig
  • Kan op stil gezet worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam M 27-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, stijlvolle en stille warmtepomp droger.

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

8,0
Mooi nieuw apparaat. Is stil in vergelijking met onze vorige droger. Zelf cleaning dus gemakkelijk in onderhoud. Prettige, eenvoudige, bediening. Lichtje als je de droger opent en net wanneer deze gaat draaien. Past de tijd aan de hoeveelheid was aan. Al met al zijn wij blij met deze nieuwe droger

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Laag geluidsniveau
  • Zelf cleaning

Minpunten

  • Het drogen duurt langer dan met een condensdroger
  • Aanschafprijs is met 800€ aan de hoge kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bdn 18-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Vorige machine defect naar zoekwerk en resentie van deze machine deze aangeschaft werk super goed en is mooi stil in gebruik super blij mee.
Ook mooi energie zuinig dat is weer mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Energie zuinig.
  • Stil in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 09-10-2020

Droger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

8,0
Heb de droger nog maar een paar dagen in bezit. Deze is aangesloten op de afvoer, even wenen dat de condens bak niet geleegd hoeft te worden. Nog even zoeken welke stand je moet gebruiken om te drogen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer