Beste deals -5% prijsdaling
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTU87692NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosch warmtepompdroger 14-04-2022

Slechte droger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

2,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze droger doet niet wat hij belooft. Is storingsgevoelig. De droogresultaat laten ver te wensen over. Moet steeds extra tijd drogen, waardoor extra kosten qua elektriciteit gemoeid zijn. Jammer, we hadden er veel meer van verwacht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Sonja 15-02-2022

Mooie droger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt heel makkelijk. Droogt goed. Zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

droge was genieters 07-02-2022

koper

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] heerlijke droge was die zo de kast in kan
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Karin 04-02-2022

Fijne wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb deze wasdroger gekocht omdat ik zeer tevreden was met mijn oude bosch wasdroger. Dit is weer de verbeterde variant. En nu met als extra een rek om je schoenen in te drogen en truien. Ga ik zeker gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 02-01-2022

Uitstekende keus!

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De machine doet precies wat hij moet doen: goed droog, stil en zuinig.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jos H 07-12-2021

Aan te bevelen goede warmtepompdroger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Goede en zuinige warmtepompdroger.
Eenvoudig te bedienen
Droogt goed
Betaalbaar
Een aan te bevelen aankoop
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Petra 04-12-2021

maandagochtend droger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

2,0
helaas nu al een onderdeel kapot deze zou pas na 14 dagen gemaakt worden gelukkig zei de winkel dat duurt te lang en komen een nieuwe brengen
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Frank 16-09-2021

Stille en snelle wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na bijna 20jaar de vorige Bosch Eclusive machine vervamgen door een niewe Bosch. Uitgebreide mogelijkheden, maar toch eenvoudig te bedienen. Eco programe duurt een uur of 4 afhankelijk van de belading en de vochtigheid,maar veel snellere programma's <1h zijn mogelijk. De machine is stil en stabiel. Had ten opzichte van onze oude condensor drogel veel langere tijden verwacht. maar dat valt heel erg mee. Zeker een goede koop en aanrader.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Claudia 09-09-2021

Geweldig

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Mijn eerste was een Bosch en nu na 17 jaar later weer een Bosch. Het is een mooi design. Met de nodige functies, die ik nog niet allemaal getest heb. Lekker stil en onze keuken blijft heerlijk koel. Ik ben er super blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anja 20-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
Wij vinden de droger goed en stil werken en ook heeft ie veel keuze voor div. programma’s 👍🏼.

Pluspunten

  • Stil
  • Fijne bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 19-05-2021

Fijne droogtrommel

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Was komt er mooi droog uit en machine maakt weinig geluid, overzichtelijke bediening
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fam. Alink 16-05-2021

Geweldige droger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Het is een uitgebreide droger en makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tanja 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
Apparaat werkt erg makkelijk, maakt ook weinig geluid.
Mooi design, zeker in combinatie met de bijpassende wasmachine

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch serie 6 warmtepompd 23-04-2021

Snel, stil en superdroog!

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Voldoet aan mijn verwachtingen en met weinig db is dit een prima warmtepompdroger.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Een tevrede gebruiker. 30-03-2021

Prima wasdroger

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De wasdroger bevalt uitstekend en er zijn veel mogelijkheden om de was te drogen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch wasdroger warmtepomp 24-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch Wasdroger warmtepomp

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Een goede en overzichtelijke machine.
Makkelijk in de bediening van de machine.
Zeer zuinig in gebruik, en vrij stil.
Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Zuinig
  • Gebruiksvriendelijk
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Koken 04-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima product

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Het vocht uit de was gaat nu niet meer de ruimte in, maar het riool
Maakt minder lawaai en moet zuiniger zijn.

Pluspunten

  • ecnomischer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barend van Santvoort 30-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Warmtepomp Droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

9,0
Tot nu toe gebruiksvriendelijk , stil , en zeer zuinig past goed bij onze bosch wasmachine die wij al jaren tevreden in gebruik hebben.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ineke 29-01-2021

Prima wasdroger.

Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
Onze wasdroger was aan vervanging toe. Je gaat dan zoeken naar een moderne wasdroger die voldoet aan de eisen van deze tijd. Uiteindelijk kwamen wij op de warmtepompdroger van Bosch terecht. Tot op heden hebben we de juiste keuze hebben gemaakt. het is een fantastiche wasdroger. Hij is t.o.v. de vorige fluisterstil en de was komt droog uit de machine. in het begin is het evenuitproberen wat de beste instellingen zijn en daarna volgt het vanzelf. Wij zijn er blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erik 20-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch WTU87692NL

Algemene score

10,0
Makkelijke bediening, goedkoper in gebruik dan onze oude droger, na 15 jaar gekozen voor deze machine, mooi grote trommel met verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews