Siemens WT7U4692NL - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT7U4692NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijn 10-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens nagenoeg stille wasdroger

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Wij hebben deze Siemens Warmtepompdroger gekocht ter vervanging van onze condensdroger. Wij hebben gekozen voor een warmtepompdroger omdat deze geen warme vochtige lucht uitstoot. De droger voldoet helemaal aan onze verwachting. Daarnaast is hij zeer stil, duidelijk in de bediening en het droogresultaat is prima. Naar verwachting is deze ook een stuk zuiniger met energie maar dat weten we nog niet precies omdat we hem nog niet zo lang in gebruik hebben. Wij zijn er zeer tevreden over!

Pluspunten

  • Geen warme en vochtige lucht uitstoot
  • Erg stil
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjen en Petra 30-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super fijne droger

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

8,0
Het is een super fijne droger ,moest even wennen omdat het een warmte pomp droge is en het wat langer duurt.
We hebben ook een Siemens wasmachine en nu dus ook een Siemens droger top producten

Pluspunten

  • energie zuinig a+++
  • heel stil
  • mooie machine

Minpunten

  • duurt iets langer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 15-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Voor mij de eerste droger! Heel blij mee. Grote trommel, is erg stil en keuze uit voldoende programma's.

Pluspunten

  • grote trommel
  • mooi design
  • stil
  • veel programma's

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mir 08-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wat een genot!

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

10,0
Een zeer prettige wasdroger, bijna geen geluid tijdens drogen. heel blij mee goede aankoop.
Als deze ook weer 15 jaar mee gaat is het zeker een goede koop. Siemens blijft toch wel een van de betere merken (vind ik persoonlijk) de vorige Siemens heeft de 20 jaar aangetikt.

Pluspunten

  • geen geluid tijdens drogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 07-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

LOCKDOWN: KIES EEN WASDROGER ONLINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Algehele lockdown, wasdroger stuk en nu? Omdat we eerder ervaring hadden met een Siemens wasdroger die het ruim 20 jaar naar volle tevredenheid heeft gedaan hebben we na telefonisch advies met onze vertrouwde dealer wederom gekozen voor een Siemens wasdroger. Uiteraard gingen we voor een zuiniger type, met meer mogelijkheden maar dezelfde kwaliteit en service. ALs deze het ook weer zo lang volhoudt, komen wij de lockdown ook wel door. Er waait ook door de was weer een frisse wind ......

Pluspunten

  • goede ervaring uit verleden
  • super zuinig
  • stil
  • veel programma's

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert-Jan 16-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch goed schoon te houden wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Wasdroger is stil, gemakkelijk in gebruik. En is praktisch in schoonhouden. Afvoerwater wordt middels slang afgevoerd op afvoer. Condensfilter wordt automatisch gereinigd.

Pluspunten

  • Stoffilter makkelijk schoon te houden
  • Display toont duidelijk te begrijpen symbolen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marian 14-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk bedieningspaneel en prima resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege goede ervaring met andere Siemens apparatuur. Fijne droger, duidelijk bedieningspaneel en prima resultaat. Dik tevreden!

Pluspunten

  • Duidelijk bedienigspaneel
  • Goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

hannelies 05-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wollen trui

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Dat ik zelfs een wollen trui kan drogen vind ik wonderlijk. Chapeau! Bovendien is het apparaat energiezuinig en dat is tegenwoordig een pluspunt.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • energiezuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koos Ouwens 02-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

10,0
Op zoek naar waardige vervanger van onze wasdroger stelden wij een aantal eisen. Energiezuinig, grote trommel, relatief stil en eenvoudig te bedienen. Met hulp van Analabers Witgoed was de keuze snel genaakt en zijn wij dik tevreden met deze aanschaf!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • eenvoudig te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Kerckhaert 01-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige bediening, stille machine, veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Door de vele menu keuzes is het mogelijk om veel meer soorten kleding te drogen t.o.v. een standaard wasdroger

Pluspunten

  • bediening
  • mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ouazizi 01-12-2020
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

10,0
de droger is een aanrader, hij werkt heel goed, maakt geen geluid, en de programma’s zijn super handig. de kleren worden heel goed droog en de programma’s zijn niet lang.

Review criteria:

Goed

Reageer

Mascha 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super zuinig en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Het is een hele fijn machine, je kunt zelfs je wollen trui in de droger doen en hem eventueel even verfrissen in de wasmachine zonder hem helemaal te moeten wassen. Kortom het werkt perfect voor alle wasjes!

Pluspunten

  • Ook wollen kleding kan in de droger
  • Sportschoenen kunnen in het mandje
  • Energie zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DebbyK 27-11-2020

Nieuwe techniek

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gekozen voor deze droger, omdat ik deze in combi met een wasmachine heb aangeschaft. Was gewend aan een slang uit het zolderraam, dus dit is een hele verbetering. Zeer uitgebreid programma, dus keuze genoeg om een programma te vinden dat bij de gewassen kledingen etc. past.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Pita 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Makkelijke in gebruik, duidelijke toetsen,droogt goed ,kortom ben heel tevreden. Hoop dat ik er lang en zorgenvrij mee kan drogen en vooral energiezuinig.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Werkt goed
  • Eenvoudig te bedienen
  • Reinigt zichzelf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pita 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Makkelijke in gebruik, duidelijke toetsen,droogt goed ,kortom ben heel tevreden. Hoop dat ik er lang en zorgenvrij mee kan drogen en vooral energiezuinig.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Werkt goed
  • Eenvoudig te bedienen
  • Reinigt zichzelf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Walter 22-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen en duidelijk

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Ik wil altijd gaan voor een degelijk en vertrouwd merk, vandaar Siemens. UIterlijk en bediening is heel gemakkelijk en koop altijd bij een plaatselijke witgoed zaak. Waar je nog uitgebreide informatie en service krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 20-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, maar vooral zuinige en voortreffelijke droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Gekocht vanwege het zuinige energieverbruik. Functioneert geweldig. Ziet er ook nog eens mooi uit...
Wordt ook niet zo warm zoals onze vorige condensdroger.

Pluspunten

  • energieverbruik
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Burrichter 19-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wasdroger

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Al 1 keer gebruikt met een prima resultaat. De machine geeft weinig geluid wat wij als zeer prettig ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 18-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geïsoleerd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Wij zochten een wasdroger zonder afvoer die in een kast kan worden ingebouwd die zich in de hal van onze woning bevindt. Deze warmtepompdroger is hiervoor geweldig geschikt. Deze is zo goed geïsoleerd dat er geen vocht in de ruimte ontstaat en het niet ontzettend warm en benauwd wordt. Ontzettend goede aankoop. Bovendien is de bediening heel geavanceerd. Er zijn vele instellingen mogelijk. Hij is makkelijk en mooi om te zien.

Pluspunten

  • super geïsoleerd
  • ruimte wordt niet vochtig
  • veel instellingen mogelijk
  • kan worden aangesloten op de afvoer
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter 15-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Musthave voor elk huishouden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Door dat er meerdere functies opzitten is dit een must voor elk huishouden. Deze slimme droger weet wanneer de was droog is en past daar het programma op aan waardoor hij niet onnodig draait. Het wol en schoenen programma is perfect waardoor je dit snel droog krijgt zonder dat de kwaliteit van de kleding achteruit gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews