Siemens WT7U4692NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Vulgewicht
8 kg vulgewicht
Droogsysteem
condensdroger

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens WT7U4692NL op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marijn 10-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Siemens nagenoeg stille wasdroger

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Wij hebben deze Siemens Warmtepompdroger gekocht ter vervanging van onze condensdroger. Wij hebben gekozen voor een warmtepompdroger omdat deze geen warme vochtige lucht uitstoot. De droger voldoet helemaal aan onze verwachting. Daarnaast is hij zeer stil, duidelijk in de bediening en het droogresultaat is prima. Naar verwachting is deze ook een stuk zuiniger met energie maar dat weten we nog niet precies omdat we hem nog niet zo lang in gebruik hebben. Wij zijn er zeer tevreden over!

Pluspunten

  • Geen warme en vochtige lucht uitstoot
  • Erg stil
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verlaan 29-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Prijs en kwaliteit goed in verhouding. Heb meteen na aankoop gebruikt en ben zeer tevreden.
Natuurlijk meteen gebruikt en zeer tevreden.

Pluspunten

  • Goede prijs en leuke actie.
  • Registreren en €75 euro retour

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M Foederer 26-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele stille apparaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

10,0
De wasdroger is fluisterstil en heel gemakkelijk in gebruik.
Ook de wasmachine is heel stil en erg gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 26-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel handige keuzemenu's + stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

8,0
Uitgebreid keuzemenu, uitgesteld starten, antikreuk (blijft af en toe draaien nadat ie klaar is), makkelijke bedieningspaneel, stil en zuinig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

wilma de veer 25-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

het licht in de trommels in het begin ervaar ik als erg fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
ik vind het een fijne machine super fijn in gebruik,en het lichtje erin bij het begin is ook handig en makkelijk

Pluspunten

  • makkelijk
  • stil in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 25-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Wat een super fijne wasdroger! Had ik veel eerder moeten kopen. Snel droog, zeer energiezuinig en ik droog er bijna alles in. Ook fijn dat er een rekje bij zit om sportschoenen te drogen. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Snel droog
  • Zeer Energiezuinig
  • Rekje voor sportschoenen
  • Uitstelknop
  • Antikreuk programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor 24-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk en stil

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

10,0
Goede machine, die lekker stil is.
Er zit zelfs een lampje in als je de was er in doet of uit haalt, brandt deze automatisch.
Buiten de machine weinig warmte ontwikkeling.
Deze machine is zeker energiezuinig.

Pluspunten

  • lekker stil
  • verlichting in de trommel
  • eenvoudig in bediening
  • energiezuinig

Minpunten

  • ietsje zwaar, met 2 man op de wasmachine zetten...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miele er zijn geen betere 21-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een goede wasdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

10,0
Fijne machine die doet wat je ervan verwacht,de instelling is makkelijk te bedienen,en werkt geruisloos,Miele er zijn geen betere.👌

Pluspunten

  • Komt er echt groot uit
  • Bijna geluidsarm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 20-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Wat een super fijne wasdroger! Had ik veel eerder moeten kopen. Snel droog, zeer energiezuinig en ik droog er bijna alles in. Ook fijn dat er een rekje bij zit om sportschoenen te drogen. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Snel droog
  • Zeer Energiezuinig
  • Rekje voor sportschoenen
  • Uitstelknop
  • Antikreuk programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vreugdenhil 11-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi zuinig apparaat

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Zeer zuinige en stille machine. Heel uitgebreid programma en makkelijk te bedienen. geen afvoerslang meer nodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

David 10-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

10,0
Ik beveel dit product aan.
een zuinige zeer mooie stille wasdroger, net een week in gebruik. ben er blij mee, doet wat hij moet doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stelt 09-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijke droger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

8,0
Heb de droger net maar de keren dat die gebruikt is ben ik zeer tevreden . Heeft een duidelijke display met veel keuzes en een mooie glazen deur en in de trommel zit een lampje dat aan gaat in het donker.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

bart van der Valk 08-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

stil,groot,duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
super zuinig in verbruik van energie, groot qua inhoud en scherp geprijsd. reden genoeg om te kiezen voor deze wasdroger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 06-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinig drogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

8,0
Onze condensdroger was stuk. Nu de overstap naar een warmtepomp droger... hadden we eerder moeten doen...

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Duidelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teun 05-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

wat een mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

10,0
Fantastisch energiezuinig apparaat met enorm veel mogelijkheden. Het menu is duidelijk en eenvoudig en de warmtepompdroger is ook nog eens stil.

Pluspunten

  • stil
  • eenvoudige bediening
  • zeer uitgebreid menu

Minpunten

  • 3 filters

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lenie bruining 01-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede droog resultaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

8,0
Ik had hiervoor ook een Siemens apparaten altijd goed gedaan . Dus daarom weer siemens
Met de recultaten van Siemens vindt ik top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ECPO 01-10-2020

Stille droger die goed droogt

Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

10,0
Fijne stille droger die goed werkt. Droogtijd is iets langer dan vorige condensdroger. Vanwege warmtepomp principe moet dit op lange termijn schelen in electriciteitskosten [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bea 01-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warmtepompdroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens WT7U4692NL

Algemene score

9,0
Super fijne droger raad dit apparaat echt aan mooie uitstraling werkt echt perfect
Prijs is echt waard dus zou zeggen ga hier voor

Pluspunten

  • super werkende droger
  • extra rek voor schoenen te drogen super handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer