Bosch WTU87675NL

Bosch WTU87675NL - Was-droogcombinaties

Bosch WTU87675NL - Was-droogcombinaties

8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 54 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch WTU87675NL op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

CH18-11-2020

Zeer goede makkelijk bedienbare droger

Wij hebben onze Bosch WTU87675NL nu zo een 10 dagen in gebruik en zijn er tot dusver zeer tevreden mee. De droger droogt goed en is behoorlijk stil. Grootste pluspunten t.a.v. van mijn oude droger (die was dan wel al 18 jaar oud, ook een Bosch) zijn toch wel de resttijdindicator en het speciale programma voor sportkleding. De resttijdindicator geeft aan hoe lang het programma nog duurt, en de machine past dit aan het begin van het programma nog aan zodat het ook echt klopt. Het sportprogramma is ideaal om de speciale stoffen van dit soort kleding te drogen. In mijn oude droger was het altijd of nog nat of zo ongeveer geroosterd maar bij deze machine komt het er perfect droog uit. De andere programma's werken ook allemaal goed. De keuze voor het programma maak je middels een goede draaiknop waarbij door middel van een duidelijk zichtbaar lampje is aangegeven op welk programma hij staat. Ook de trommelverlichting is een leuke toevoeging, leuk bij het opstarten en handig bij het leeghalen. Kortom: een aanrader!
Pluspunten
  • Resttijdindicator
  • Speciaal programma voor sportkleding
  • Programma's makkelijk te selecteren
Minpunten
Benno09-11-2020

Geweldig apparaat

De warmtepomp droger is een perfecte machine. Eenvoudige bediening, prima droogresultaat bij alle programma's
Anieke02-11-2020

Fijn apparaat

Fijne wasdroger. Fijn dat het A+++ is. Heeft veel soorten programma’s en instellingen. Wel handig om even wat uit te proberen of boekje erbij te pakken dus. Droogt goed, wordt niet heet, licht in de trommel leek me overbodig maar toch best handig. Enige nadeel vind ik is dat ie niet 2 kanten op kan draaien (maar was van te voren bekend).
Pluspunten
  • Doet wat ie moet doen
  • Vrij stil
  • Dubbele pluizenfilter
  • Veel programma’s
  • Doorzichtige deur
Minpunten
  • Draait maar 1 kant op
Miffy8128-10-2020

stil, veel opties

mooie ruime trommel, veel programma opties en stil. goede prijs kwaliteit verhouding erg fijn dat er een allergieprogramma en apart wolprogramma op zit.
Pluspunten
  • stil
  • trommelverlichting
  • allergieprogramma