Tristar BW-4798 Warmtekussen - Draadloos - Groot - 60x45 cm - Beige - Warmtekussens voor huisdieren

Tristar BW-4798 Warmtekussen - Draadloos - Groot - 60x45 cm - Beige
Tristar BW-4798 Warmtekussen - Draadloos - Groot - 60x45 cm - Beige
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 41,90 Bekijk alle aanbieders
7.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tristar BW-4798 Warmtekussen - Draadloos - Groot - 60x45 cm - Beige op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Leontine03-11-2025
Het warmtekussen werkt goed en wordt snel warm. De stof is zacht en voelt fijn aan, vooral op koude dagen. Jammer dat de powerbank niet zo lang meegaat, want daardoor moet je hem best vaak opladen. Verder ben ik er tevreden over. Het doet wat het moet doen en geeft snel wat extra warmte als het fris is in huis.
Pluspunten
  • fijne stof
Minpunten
  • moet continue aangesloten zijn
Leontine31-10-2025
Het warmtekussen heeft een fijn formaat en is prettig in gebruik, bijvoorbeeld bij rugpijn of gewoon om lekker warm te blijven op koude dagen. De stof voelt zacht aan en het kussen ziet er best mooi uit, al had het wat mij betreft nog iets stijlvoller mogen zijn. Nadeel vind ik dat het kussen maar aan een kant warm wordt. Ook moet de powerbank continu aangesloten blijven, anders werkt het niet. Dat is jammer, want het zou handiger zijn als het kussen even warm bleef zonder kabel. Over het algemeen ben ik tevreden: het kussen doet wat het belooft en geeft snel comfortabele warmte.
Pluspunten
  • Wordt snel warm
  • Prettig formaat
Minpunten
  • Wordt aan 1 kant maar warm
  • Powerbank moet altijd aangesloten zijn
Irene29-10-2025

Heerlijk flexibel warmtekussen

Het warmtekussen heeft een praktisch formaat en wordt snel warm. Heerlijk voor in je rug om lekker te ontspannen na een drukke dag. De handleiding is goed leesbaar en na het opladen van de powerbank kun je het meteen gebruiken. Ik vond het kussen er op de foto wel mooier uitzien dan in het echt, maar wellicht trekt dat nog wat bij. Het kussen wordt vooral in het midden lekker warm, het straalt niet echt uit naar de zijkanten. Voordeel is wel dat het kussen flexibel is zodat je het goed kan plaatsen op de plek waar je wil. De batterij had iets langer mee mogen gaan, zeker nu de wintertijd begint. .
Pluspunten
  • wordt snel warm
  • flexibel qua vorm
Minpunten
  • wordt alleen in het midden warm
Mick.Kruisdijk29-10-2025
Ik gebruik het Tristar warmtekussen nu een paar weken en ik ben er erg tevreden mee. Het kussen wordt snel warm en heeft drie temperatuurstanden waarmee je eenvoudig kunt kiezen hoeveel warmte je prettig vindt. Wat ik prettig vind is dat de hoes afneembaar en wasbaar is. Hierdoor blijft het kussen hygiënisch en gaat het langer mee. Daarnaast kun je het kussen gewoon gebruiken zonder powerbank omdat je het snoer direct op het stopcontact kunt aansluiten. Dat maakt het extra praktisch omdat je niet hoeft na te denken over het opladen. Het materiaal voelt zacht en comfortabel aan en je voelt de verwarmingsdraden niet zitten. Hierdoor kun je het kussen ook langdurig gebruiken zonder dat het onprettig wordt. Kortom een fijn warmtekussen dat snel warm wordt drie standen heeft en dankzij de wasbare hoes gemakkelijk schoon te houden is. Zeker een aanrader.
Visscher29-10-2025

Praktische Comfort

Het Warmtekussen biedt een fijne uitkomst voor wie op zoek is naar direct comfort op koude dagen. De drie afzonderlijke temperatuurinstellingen geven je veel flexibiliteit; je kiest makkelijk een stand die bij je past, en het kussen is inderdaad snel op temperatuur. Dat is ideaal voor direct gebruik na een lange dag of als je even snel bij wilt komen. Een groot pluspunt is de wasbare hoes. Dit is niet alleen praktisch, maar draagt ook bij aan een hygiënisch en duurzaam gebruik. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over vlekken of onfrisse geurtjes na meerdere keren gebruik. Toch zijn er ook minpunten. Vooral de accu/powerbank viel mij tegen; deze raakt erg snel leeg. Je moet het kussen daarom regelmatig opladen, wat het draadloze gemak enigszins beperkt. Als je van plan bent het kussen intensief te gebruiken, is dit iets om rekening mee te houden.
Pluspunten
  • Drie instelbare temperaturen
  • Snel gebruiksklaar
  • Wasbare hoes
Minpunten
  • Accu/powerbank is snel leeg
Cheesecorner28-10-2025

Prima warmtekussen

Dit is een prima warmtekussen, hij is eenvoudig te bedienen en geeft een goede warmte af. Daarnaast is hij ook lekker snel warm. Het enige nadeel vind ik de accuduur van de powerbank die erbij zit, deze gaat geen hele avond mee als je lekker een serie wil kijken of een langere film. Maar goed het voordeel is wel dat er geen stekker in de weg zit constant. Wanneer je hem op de hoogste stand zet wordt de powerbank wel erg warm maar goed ik ga er vanuit dat dit geen probleem moet zijn. Verder is het een mooi kussen en past hij goed op de bank als een normaal kussen. Het valt niet direct op dat het een warmtekussen is. Ik kan hem dan ook van harte aanbevelen.