Een van mijn favoriete keuken apparaten. Sinds ik hem heb gebruik ik de koekenpan en combi-oven veel minder. Vlees, vis, kip, groente het wordt lekkerder en is sneller (2x zo snel) klaar tussen de gril. Er hoeft geen vet bij en je hebt minder last van luchtjes en spetters. Hij is binnen een minuut heet en gebruiksklaar. De grilplaten zijn uitneembaar en kunnen in de vaatwasser maar zijn ook gemakkelijk even snel onder de warme kraan af te spoelen. Hij is ook erg geschikt voor het opwarmen van allerlei klant-en-klaar producten zoals wraps, tosti's, pannenkoekjes etc.
Een aandachtspuntje: de vet geul aan de voorkant loopt uit in een soort tuitje waaronder je een bakje kunt zetten. Heel handig maar omdat het tuitje gewoon onderdeel van de bakplaat is wordt hij heel heet en kun je je er gemakkelijk branden.
Qua degelijkheid hoop ik dat hij lang meegaat, ik heb hem nu zelf een paar maanden en alles gaat nog goed. Zolang de warmte elementen en de thermostaat blijven werken kan er denk ik weinig aan kapot gaan.
- Mogelijkheden
- GebruiksvriendelijkheidGoed