Het apparaat begin februari aangeschaft, en ik ben er heel erg tevreden over. D.w.z. over de werking als grill. Al het vlees, kipfilet, vis, enz. wordt heerlijk. Ook brood roosteren gaat uitstekend. En ik kan het apparaat eigenlijk niet meer missen.Maar.........onlangs brak de handgreep, zomaar, af. Het apparaat staat op een vaste plaats in de keuken, wordt niet rechtop gezet of i.d. maar kennelijk was er binnenin een schroefdraad afgebroken. Terug naar de winkel, BCC, en de grill zou geretourneerd worden. Na bijna 3 weken krijg ik het terug met de mededeling dat het 'gerepareerd' was, en wel bij E-Care in Duiven (een servicecenter van Tefal). Toen ik de grill gisteren voor het eerst weer wilde gebruiken, gebeurde hetzelfde als een paar weken geleden: de handgreep liet los. Toen bleek dat het vorige, kapotte, handvat er weer opgezet was. Onvoldoende dus. En dat vind ik niet correct. De grill is een van de duursten op dit gebied, en ik verwacht een goede kwaliteit. Niet een handgreep die al na een paar maanden afbreekt, er dan weer opgezet wordt, en weer afbreekt. Voor alle duidelijkheid: ik heb geen groot, druk, gezin maar ik ben een alleenstaande vrouw, en woon in 1 huis met een, volwassen, zoon die meestal niet thuis is. De grill wordt dus niet extreem veel gebruikt, wel regelmatig. Ben buitengewoon teleurgesteld. Moet nu morgen weer naar BCC rijden, in een andere plaats dan ik woon, en dan maar weer afwachten.
- Mogelijkheden
- Gebruiksvriendelijkheid